Zdravim mám malý problémik... Pred nedávnom som preinštaloval Windows XP Profesional SP3, a prestali mi fungovať USB porty.
Po pripojení zariadenia do USB ho detekuje ale nedokáže nainštalovať ovládače ničoho čo pripojím . Inštaloval som všeliaké ovládače aj z CD od základnej dosky ale stále nič. Ale pred preinštalovanim Windows mi to išlo bez problémov...
Takže sa chcem opýtať: Chýba mi SW/ovládač alebo je to v HW ?
C5303 je co, Google ukazuje, ze mobil Xperia, je to tak??? Pokial mas v spravcovi zariadenia nainstalovane vsetko, teda neukazuje ti tam nic s vykricnikom a funguje trebars lubovolny usb kluc ci ine zariadenie v usb, tak problem vo WinXP nebude. Problem bude v ovladacoch. Takze si stiahni ovladace k mobilom Xperia, za predpokladu, ze ide o Xperia mobil, ktory ti nefunguje a nainstaluj si tie ovladace. Potom to restartni a skus pripojit ten telefon.
Ak ide o Xperiu SP, tak tam postaci Sony PC Companion.
Práveže ovládače čo boli z CD od základnej dosky som všetký nainštaloval aj od chipsetu...USB prakticky idú len ako som hore písal nenainštaluje žiadny ovládač akéhokolvek zariadenia.
Može to byť aj tým že počas inštalácie windowsu som mal pripojenú USB myšku ? Po dokončení mi tá myška išla...(cez usb) a nič iné pretože to nedokázalo nájsť ovládače...Alebo to bude tým že podpora win xp skončila ?