VIAGOGO - skúsenosti...?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

VIAGOGO - skúsenosti...?

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

Ahojte, chcel by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosti so zakupovaním lístkov na rôzne podujatia prostredníctvom stránky viagogo (www.viagogo.com/sk)? Po lete strávenom v Amerike som sa vzhľadom na zarobené a ušetrené peniaze rozhodol, že si splním dávny sen a vyberiem sa na juh do Talianska - do Neapolu. Vybral som si atraktívny zápas (proti Juventusu), zaplatil letenky, ubytovanie a čakal som, kým klub pustí vstupenky na zápas do predaja. Stalo sa tak minulý týždeň, asi v stredu som si zaregistroval 3 vstupenky so všetkými potrebnými údajmi, vyplatil som sumu 288,05€ a čakám. Prišiel mi len potvrdzujúci mail s údajmi o rezervácii a platbe, lístky mám údajne očakávať najneskôr do 3 dní pred udalosťou. Objednal som si ich minulý týždeň, stále mám čas na nich čakať do štvrtku, no začínam byť nervózny vzhľadom na to, že moje lístky neboli ešte ani len odoslané (po odoslaní mám dostať mail). Preto by som sa vás chcel opýtať, či máte s touto stránkou niekto skúsenosti, aby som zbytočne nemusel stresovať.

Ďakujem
Laster
Light Professional
Light Professional

Re: VIAGOGO - skúsenosti...?

Príspevok od používateľa Laster »

Napíš na support, ale podľa tohto webu to nevyzerá jak podvod. Možeš si tam prečítať recenzie.
https://www.trustpilot.co.uk/review/www.viagogo.co.uk
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ja som s VIAGOGO kupoval nedávno lístky na Linkin Park, postup taký ako ty. Všetko prišlo, o dosť skôr ako písali. Ja som hlavne dostal tracking number a sledoval som si pohyb lístkov, tebe nič také neprišlo ?
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Čo sa týka lístkov - stále píšu, že čakajú na dostupnosť lístkov.. lenže lístky prišli do predaja pred vyše týždňom a momentálne je už aj vypredané. Čo sa týka supportu, komunikujú prostredníctvom mailu a odporúčili mi zmeniť aj adresu na hotel, kde budem ubytovaný. Čo som čítal ja, veľa ľudí negatívne recenzie, že pricestovali na miesto, zaplatili hotel a deň pred udalosťou im oznámili, že nie sú schopní pre nich zohnať lístky... Tak neviem, začínam sa obávať, keďže zápas sa hraje v nedeľu a my stále nemáme nič - okrem zaplatených leteniek a hotela
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Taku stranku by som v zivote nepouzil. Ten princip na ktorom funguju je smiesny. Bud vyjde a najdu predavajuceho listkov, alebo nie. Ak nie, tak hodime full refund. Ale to, ze ty uz mas letenky a ine veci, to ich netrapi :) Cize tipujem, ze to bude pravdepodobne aj tvoj pripad, ako mozes skoncit. Mal si inou cestou kupovat listky a nie sa spoliehat na takuto 3tiu osobu medzi tebou a zapasom.

Uz len pri tych review odpovediach napr.:
Reply from Viagogo
15 December 2014
Dear Imogen,
We are so sorry to hear that your seller was unable to fulfill your order. As per our guarantee, we searched for alternatives for you, but unfortunately, we were not able to locate the necessary quantity.
We can confirm that you have been refunded in full.
Kind regards,
viagogo
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mozno kupia pred stadionom v normalnej cene a vsetko dobre dopadne
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

CheZteR: A z coho, ked prachy ma ta podivna stranka? A kym spravia refund prejde viacej dni a bude davno po zapase?

Uz vidim to nadsenie, ze zaplatis za sluzbu mesiace vopred a jedine co dostanes je akurat tak plno nervov a mozno refund, pre ktory sa ale musis este natahovat mailami a telefonatmi. Par reviews mi stacilo k tomu, aby som pochopil aky risk je nieco cez nich kupovat a ked vidim tie ceny ktore ludia preplatia, tak je to az chore. Oplati sa ovela viac si radsej pockat na moment predaja listkov a zakupit sam.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak hadam nepoletis na viacero dni do neapolu bez penazi :)
ale ja by som si tak listok nekupoval, a resp. aj ked kupoval, tak by som nevycestoval bez listka v penazenke
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Soviet napísal:Uz vidim to nadsenie, ze zaplatis za sluzbu mesiace vopred a jedine co dostanes je akurat tak plno nervov a mozno refund, pre ktory sa ale musis este natahovat mailami a telefonatmi. Par reviews mi stacilo k tomu, aby som pochopil aky risk je nieco cez nich kupovat a ked vidim tie ceny ktore ludia preplatia, tak je to az chore.
pozicka zadarmo pre viagogo, fasa business model :)
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

V stredu boli lístky odoslané, sledovať zásielku som mohol cez UPS. Našťastie som pred tým zmenil dodaciu adresu na adresu hotela v Neapolu, takže lístky tam už od včera majú. Poprosil som pracovníčku hotela, či by mohla obálku otvoriť a lístky skontrolovať. Poslala mi fotku, lístky sú v pohode, všetky sú na OP, takže zneužitie nehrozí. Už nám len stačí šťastne docestovať a užiť si výlet. Ďakujem vám. :smt006
Domenikal
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Domenikal »

Dobrý den, mohl by mi zde někdo, kdo má zkušenost s nákupem vstupenek přes Viagogo, zodpovědět pár dotazů, prosím? Předem děkuji za odpověď.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No tak sem napíš tie dotazy, Domenikal.
lenka.ciupova
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lenka.ciupova »

Ahojte,
my sme si kúpili lístky v predstihu na Roxette a tí bohužiaľ zrušili koncerty. Na vrátenie peňazí za 3 lístky čakáme už cca 3 mesiace. :( Aké máte skúsenosti s vrátením peňazí za lístky cez Viagogo?
Ja nikomu nedoporučujem. VIAGOGO nikdy viac! Radšej si priplaťte cez Ticketportal alebo napriamo.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Robit im antireklamu. Ale pozerajuc, tak tej uz maju viac nez dost vsade. Pochybujem, ze sa k peniazom este dostanete. jedine ich bombardovat kde sa da :)
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ak ste platili kartou, oslovil by som svoju banku....
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

Má niekto vôbec pozitivnu alebo aspon normalnu skusenost s viagogo? :D ja som si kupil listky na koncert v novembri este pred mesiacom. Ako maju este cas s tymi listkami ale uz sa zacinam obavat ze ci mi ich vobec poslu na zaklade reakcii :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A ake vyhody ponuka ten viagogo, ze ludia cez to nakupia listky? :)
gorsche
Medium Star
Medium Star

no ja som to kúpil len kvôli tomu že bol koncert vypredaný a na bazosi ked sa listky objavili tak do dna uz boli predane. Vyhody ti poviem az ked mi pridu listky :D zatial to je len dlhe cakanie a poplatky k listku
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

My to pride trochu tak lenivost. Na vacsich koncertoch a akciach, kde sa caka, ze bude vypredane, tak asi vzdy predavali a kupovali ludia listky aj priamo pred podujatim. Niektori predavaju tyzden vopred a pod. Len to treba sledovat a byt sikovny. Tak len dufaj, ze ti ich poslu. Pozerajuc na recenzie, tak aj samotni predavajuci listky viagogo sa tam stazuju vo velkom :)
gorsche
Medium Star
Medium Star

Dufam ze tymto niekomu pomozem :D takze moj pribeh konci nejako takto: Viagogo mi napisali ze listky na koncert mi nemozu poslat. Kedze som mal zaplatene ubytovanie tak som si ich zohnal z druhej ruky. Dnes mi z viagogo napisali ze mi listky poslali.... Takze budem mat kopu listkov ktore sa budem snazit predat :D viagogo uz nikdy viac... Najprv napisu ze neposlu, potom.ich zrazu maju, a to som zvedavy ci vobec dojdu...
Napísať odpoveď