ale ja mam brutal talent na vyryvanieBlastbit napísal:hm tiež to robím ze si doberám babu ktorá sa mi páčila.
No uz to robím len pri tej ktoru lubim, tu svoju.
Je to také podpichovanie no akonáhle to nepochopila cez chat sme sa dohadovali a trosku pohádali.
Bola smutná a ja tiez, potom som jej to osobne vysvetlil a za 5 minut sme to mali poriešené.
Cez chat sa to tahalo niekolko hodín a furt sa to zamotávalo lebo to nechápala,alebo ja co ona mi tým chce povedat![]()
Takze ponaučenie: nedotahovat sa s babou o svojich nazoroch a hlavne nie cez chat.
Nech sa učí a ked jej skusky skončia ju zavolaj von..a tiez jej prestan neviem ako vypisovat, sak poznás, nezaujem vzbudí zaujemaj ked teraz tazko cakat ze ti bude neviem ako vypisovat ked má učenia po hlavu.
A z toho všetkého tie hadky vznikajú, bo ja podpichnem do nej, a už je zvada na danu tému, ale ja to fakt nemyslim, zle ja si len srandy, robim
Včera som jej napisal, pytal som sa ako sa uči a tak.. a proste dačo som hovoril o praci, raz mi tam bola pomocť, a sa ma pytala, že ako som to bez nej zvladol, tak som povedal, bla bla, že dobre ale s tebou to šlo rychješie a pytal som sa, či mi dakedy ešte pomože, tak mal som pocit, že to boli take odpovede, že ma odkurovala, napr. že ved ty si šikovnejši iste to zvladneš sam a take, proste irónia..aj mi pesničky s takym podpichovckym nazovom poslala, a sa pytam, o čom hovoria v texte, ta napisala, že o ho*ne