Monitor

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

Monitor

Príspevok od používateľa SamerLP »

Zdravím na vianoce mal by som dostať nový počítač ale nemám monitor tak mi na facebooku poradili herný presnejšie tento:
http://www.alza.sk/24-benq-rl2455hm-d414291.htm
čo si o ňom myslíte? Cena a takto mi vyhovuje len rád by som vedel či je dobrý lebo nechcem kúpiť nejakú šunku...
A ešte rád by som sa spýtal to že čo bude lepšie mať nejaký USB Wifi konektor alebo radšej kábel od internetu si dať naťiahnuť?
(Lebo mám notebook kde je wifi takže kábel k inernetu nemám zavedený musel by som dať zaviesť...)
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Monitor

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

čítal som to už ale čo je iné na tomto http://www.alza.sk/23-8-aoc-i2470swq-d527789.htm a tým čo som sem dal ja?
Hlavne to že nie je herný ale je vôbec niečo zlé na tom čo som postol?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ine je na ňom to že ten AOC ma podstatne lepši panel. A teda aj obraz.
A slovičko herny je marketingovy vynalez. To sa da napisať uplne všade kde si len budeš želať.
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

aha, no ja by som si zobral aj ten aoc... ale nepáči sa mi moc ten dizajn na tom benq sa mi páči viac :/ to je to... zase nemusí byť na tom benq zlý obraz nie?
Ryan Giggs
VIP
VIP

To uz musis vediet sam ci je pre teba dolezitejsi obraz, alebo vzhlad.

Nemusi to byt AOC, mas tam na vyber este iny Benq. A su aj ine monitory s IPS a VA. Vsetky lepsie ako ten co si vybral.
vald
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vald »

Ja tiež hľadám monitor. Mal by byť do 100€ a asi z TN panelom kvôli odozve. Po predchádzajúcom zvažovaní som našiel tento:
http://www.alza.sk/21-5-philips-223v5lsb-d468348.htm
Má slušné možnosti nastavenia priamo z pracovnej plochy a je naň aj relatívne dobrý ohlas.
Čo si o ňom myslíte vy?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ze je panel TN este nemusi mat automaticky rychlejsiu odozvu.
Kazdopadne za 100 eur toho vela nenavymyslas.
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

Ryan Giggs napísal:To uz musis vediet sam ci je pre teba dolezitejsi obraz, alebo vzhlad.

Nemusi to byt AOC, mas tam na vyber este iny Benq. A su aj ine monitory s IPS a VA. Vsetky lepsie ako ten co si vybral.
Aha teraz som aj pozeral že ten BenQ čo som si vybral je len TN a nie je IPS takže asi si ho nakoniec nezoberiem a vedel by si mi poradiť nejaký monitor či už AOC alebo BenQ inú značku nechcem do ceny 150€ lebo zobral by som aj ten čo si mi ty poslal ale ten ide už cez môj limit... len aby vyzeral podobne ako ten BenQ :)
vald napísal:Ja tiež hľadám monitor. Mal by byť do 100€ a asi z TN panelom kvôli odozve. Po predchádzajúcom zvažovaní som našiel tento:
http://www.alza.sk/21-5-philips-223v5lsb-d468348.htm
Má slušné možnosti nastavenia priamo z pracovnej plochy a je naň aj relatívne dobrý ohlas.
Čo si o ňom myslíte vy?
Založ si nabudúce svoju tému a nespamuj mi do mojej dobre?! ďakujem.
vald
Light Star
Light Star

No to som nevedel že je tvoja. Mal som za to že fórum je pre všetkých. (viď pravidlá - pravidlo č.2)
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

pre všetkých je ale ak niekto potrebuje pomoc si má založiť svoju vlastnú tému a nie písať iným do tém kde sa rieši to isté ale iný človek to rieši... ale koniec offtopicu :)
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

Nechcem zakladať novú tému ale chcel by som monitor do max. 150€ na občasne pripojenie k MacBooku a hlavne využitie bude Pixelmator. Uhlopriečka 22"-24" ale musí mat Vesa štandard.
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

bože... nakoniec si zoberiem asi ten BenQ čo som si vybral a uvidím možno bude dobrý...
A lock prosím lebo naozaj všetci si tu robia čo chcú nie žeby mi niekto poradil ale oni mi tu spamujú a nezaložia si svoju tému...
vald
Light Star
Light Star

Monitor na ktorý som sa zhruba pred mesiacom pýtal som nakoniec kúpil. Pokiaľ niekto zvažuje podobnú kúpu, rád zodpoviem prípadné dotazy.

PS: SamerLP-ovi ktorý si tak vehementne uzurpoval túto tému želám krásny nový rok. (sorry že oneskorene - nebol som doma)
Napísať odpoveď