Zdravím,
mám USB kľúč Corsair Flash Voyager 32GB... mám ho presne rok, zatiaľ s ním problém nebol, ale teraz mi ho nejde načítať. Po pripojení na ňom iba svieti dióda (ktorá bežne bliká pri zápise/čítaní, no nikdy v kuse nesvietila), ale žiadne zariadenie nevie pripojený USB kľúč zaregistrovať (skúšané na viacerých PC a TV).
Je niečo čo by som mohol vyskúšať, čo by mi ho mohlo pomôcť načítať, prípadne naformátovať alebo niečo podobné? Alebo môžem toto USB už odpísať nadobro? ...ide mi čisto iba o rozbehanie USB kľúča, nie o údaje na ňom.
Problém s USB klúčom
Re: Problém s USB klúčom
pre zaciatok skus plny format
ak ti nejde o data, nerozumiem, preco si to este neskusil
ak ti nejde o data, nerozumiem, preco si to este neskusil
no problem je v tom ze kluc nejde vobec nacitat, ako som pisal...
proste ked ho pripojim do PC, tak sa iba rozsvieti dioda na nom, ale PC vobec neregistruje ze bol pripojeny USB kluc.
proste ked ho pripojim do PC, tak sa iba rozsvieti dioda na nom, ale PC vobec neregistruje ze bol pripojeny USB kluc.
...vdaka, toto je zaujimavy navod ktory sa moze zist i v buducnosti, ale v tomto pripade mi bohuzial nepomoze...
...pretoze mne ten usb kluc vobec nenacita, proste tam mam cisto iba disk C ... takze to asi vyzera ze fakt to ma ten usb kluc uz za sebou
...pretoze mne ten usb kluc vobec nenacita, proste tam mam cisto iba disk C ... takze to asi vyzera ze fakt to ma ten usb kluc uz za sebou
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak ho máš rok, tak pošli na reklamáciu.