Zdravím neviete či by sa dala niekde zohnať táto nálepka? //foto patrí do prílohy
jeden človek zohnal nálepku MSI zdarma cez FB stránku tak by ma zaujímalo či sa niekde nedá zohnať táto.... inak chcem ju lebo mám notebook kde mám grafiku od radeon ale na notebooku mám len nálepku od tej grafiky tak ju chcem dať dole lebo už nie je v dobrom stave a rád by som tam dal lepšiu predom ďakujem za rady kde ju zohnať!
(PS: Šťastný nový rok!)
Dávajú to k výrobkom od AMD.
Teda napríklad ak si kúpiš grafiku od AMD je dosť možné že tá nálepka bude v škatuli. Ale aj nemusí.
Ak tak veľmi ju chceš tak vybehni do nejakého obchodu kde skladajú počítače teda robia zostavy. Opýtaj sa ich možno nejakú budú mať.
No tak vzlhadom tomu, že mám notebook tak nemám žiadnu krabicu od grafickej karty mám max nálepku kde je RADEON napísané a názov tej grafickej karty ale tá už je stará a chcelo by to výmenu tak by som to chcel vymeniť za nejakú takúto... a to s tým kde stavajú počítače sa spýtať netuším kde v našom meste je taký obchod či firma
kde som dostal radu? takú radu ktorá mi je na p**u to akože si musím ak chcem nálepku kúpiť grafickú kartu pre počítač ktorý nemám a krorá by nešla do notebooku
Tá rada nebola na p**u o nič viac, ako je na p**u tvoj problém a zháňanie nálepky na notebook. To ti pridá na výkone, keď to tam nalepíš, alebo ťa to bude vnútorne uspokojovať?
Ak áno, kúp si samolepiaci papier za 20 centov a vytlač si to doma.
Nie je to moja vec načo potrebujem tu nálepku? No a čo chcem ju proste
Je to zakázané alebo nelegálne? NIE!
Jasné všetci máme tlačiareň!
Presnú radu som nedostal len to že sa dáva k grafickým kartám... ale pri notebookoch to neplatí takže to nebola vôbec žiadna rada
vladenko007 napísal:Dávajú to k výrobkom od AMD.
Teda napríklad ak si kúpiš grafiku od AMD je dosť možné že tá nálepka bude v škatuli. Ale aj nemusí. Ak tak veľmi ju chceš tak vybehni do nejakého obchodu kde skladajú počítače teda robia zostavy. Opýtaj sa ich možno nejakú budú mať.
To si zoberiem asi ten posledný set tam je viac tých radeon to nevadí ale aspoň by som mal náhrahné a je tam Windows 7 čo mám na notebooku tiež a chcelo by to tiež zmenu... otázka ešte prosím ako je to s platbou na ebay? a dopravou? nikdy som tam nenakupoval...
Na toto ti ani nechcem odpovedať. Ty si z nás robíš srandu, a hráš to, alebo to fakt myslíš vážne? Žasnem nad tvojou (ne)logikou. Keby chceš, máš to vytlačená kedykoľvek, ty iba hľadáš dôvody, prečo sa to nedá.
dobre, dobre nechajme to už tak a nechcem to vytlačiť lebo keby som to prilepil tak to bude vyzerať otrasne... teraz prosím speť k mojmu príspevku vyššie
To som si už všimol, asi neexistuje jeden poriadny eshop, ktorý vie napísať, čo sa v balení skutočne nachádza. Ako mám vedieť, či je ku grafike aj nálepka? Alebo je až taký problém urobiť aspoň fotku, čo sa nachádza v krabici? To už pomaly na bazoši lepšie viem, čo kupujem.
Keď som niekedy dávnejšie skladal počítače tak bolo úplne bežné že napríklad k doske bola nálepka napríklad MSI ktorú som nalepil na bedňu spredu. Dokonca na bedniach bol taký zapustený štvorček práve nato. Tak isto aj v krabici od grafickej karty bol taký nalepovací štvorček zo značkou.
Ako je tomu teraz neviem pretože už sa tomu nevenujem.
SamerLP keby si aspoň napísal odkiaľ si tak by možno vedel niekto poradiť či v tvojej blízkosti je taká predajňa. Napríklad Shark Computers skladá PC. Praktik v Trnave. DataComp a veľa veľa ďalších.
Ako aj ja mám nejaké tie nálepky k notebooku jedna je napríklad k windowsu a druhá od grafiky ale to je taká že už sa odliepa a aj tá windows nie je v bohvie akom stave... tak to chcem zameniť. Shark Computers myslím že je v Trenčíne.
Jakub140 napísal:To som si už všimol, asi neexistuje jeden poriadny eshop, ktorý vie napísať, čo sa v balení skutočne nachádza. Ako mám vedieť, či je ku grafike aj nálepka? Alebo je až taký problém urobiť aspoň fotku, čo sa nachádza v krabici? To už pomaly na bazoši lepšie viem, čo kupujem.
Pretoze ani vyrobcovia sami nevedia co predavaju. Pracujem v jednom eshope (nie PC) a mam doplnat prave taketo udaje. Naposledy som mal doplnat udaje k 1800 druhov lediek. Vyrobca nemal o nich vobec nic. Nic o baleni nic o konkretnych parametroch. Nie je v sile eshopu otvorit kazde jedno konkretne balenie, pozriet sa dnu a odfotit to.