Parížsky masaker

Diskusie na politické témy...
L.O.L.
Expert
Expert

Re: Parížsky masaker

Príspevok od používateľa L.O.L. »

@MichalSevcuk: Az mi pride trapne davat ti takto otazky - vytvara sa tym iluzia ze nad tvojou teoriou sa oplati colen kusok serioznejsie zamysliet - ale tak predsa: Takze Rusko si mysli ze vdaka 3 ozbrojencom dosiahne rozvrat EU?? V Europe predsa pamätame aj väcsie ter. utoky a EU vydrzala - preco si teraz od tohto slubuju jej rozpad? A ako mozu tieto ter. utoky ovplyvnit hospodarske sankcie uvalene na Rusko? Mna az fascinuje ze niekto moze takym volovinam naozaj verit..
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Michal, ak si pozries moje posty, aj ja som naozaj protiputinovec. Dokonca sa da povedat ze som polovicny Ukrajinec, lebo povod mojich starych rodicov siaha na Podkarpatsku Rus, ktora je dnes ukrajinska. Cital som mnoho protiruskych clankov teraz, aj pred tym, dokonca som vyhladal nove vydanie spisov ceskeho jezuitskeho misionara v Moskovsku, ktory podava prvy europsky opis Moskovska (a velmi nelichotivy)...
lenze. to co pises ty, je rovnako pritiahnute za vlasy, ako spravy z RT alebo zo SV ci od Greenyho
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

pekne ho rozstrielali...
http://tivi.azet.sk/embed/2204610
peter123x
Novice
Novice

Príspevok od používateľa peter123x »

Jackb. Pozeraj sa na to ako chces. Vsetko co poskodi alebo moze poskodit Rusko je dobre. Ine nemam k tomu co povedat...
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

peter123x napísal:Jackb. Pozeraj sa na to ako chces. Vsetko co poskodi alebo moze poskodit Rusko je dobre. Ine nemam k tomu co povedat...

kto ti dal legitimitu rozhodovať o tom čo je dobré a zlé ? :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

mame slobodu, takze sa na to budem pozerat ako chcem aj bez dovolenia ;)
ale chciet vojnu proti proti Rusku je rovnake co urobili islamisti v Parizi: poviedla by len ku zbytocnym stratam civilnych zivotov
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

inak, jackb, čo to pre teba znamená "protiputinovec" ? :D skús to nejako prosím opísať :)
MichalSevcuk
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MichalSevcuk »

Lol.Pozri pri este nikdy dosial neboly tak protiislamske nalady v Europe ako teraz, a toto ich vyhnalo na maximum. Zaroven este nikdy nemal Narodny Front(rusky trojsky kon) taku podporu. A cielom Narodneho frontu je rozbit EU. A zvlastnou zhodou nahod je to aj rusky ciel.
Jackb Nikto ti ju neberie.Co sa tyka preventivneho uderu mozno povedie k stratam na zivotoch s tym sa pocita, ide hlavne vsak hlavne o to aby sa vacsina tarchy bojov odohravala na ruskom uzemi nie europskom. Cim sa aj minimalizuju straty na europskom obyvatelsvo, ktore treba chranit,ako aj majetkove skody, vsak hlavne, ze si to tam ruski muzici uziju, na tom uz nezalezi. Ide o to urobit ho rychlo a necakane. Usa uz aj nieco v tomto smere podnika Minule sme to rozoberali aj v jednej fb stranke
jackb
Redeemer
Redeemer

Parížsky masaker

Mam vaznu dilemu, ci je horsi rusky troll alebo ukrajinsky. Alebo je Michal a jeho doubleacc peter folsfleg dakej ruskej hlasnej truby u nas...
Moj AntiPutinizmus rad rozoberiem v prislusnej teme :)
MichalSevcuk
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MichalSevcuk »

Ospravedlnujem sa zial nevsimol som si, ze som prihlaseny z ineho nicku, lebo som odpisal z cudzieho tabletu... :-/
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Myslím si, že islamským radikálom a kadejakým moslimským teroristickým organizáciam,ide len o svoj prospech v oblasti moci, finančne zbohatnuť,zastrašovat obyvatelstvo atd.
A nabozenstvo sa im hodí nato, aby tým ospravedlnili svoje zvrátené skutky( teroristické utoky,unosy, verejne popravy, atd)
Alah ( moslimské pomenovanie Boha) ani Mohamed nehlasali nabozensku neznasanlivost..skor naopak, hlásali toleranciu voci iným nabozenstvám a teroristi proste nabozenstvo zneuzivaju vo svoj prospech.
Ved samotný moslimský duchovný ich odsudili, za tieto utoky v Parizi.
Vela teroristov su obycajny ludia ktorý sa nedokazali presadit v Západnom svete, boli terčom rasizmu atd a cítia sa ukrivdený, a je mnoho takých ktorý su v nom úspešný.
No a ani Krestanstvo s Europanmi nieje sväté uz dlhé stáročia,tiez maju čo to na rováši, takže nielen Islam s moslimami.
A takisto v EU existuju aj teroristické organizacie ako ETA,IRA,atd...tak celý terorizmus neni len o Araboch.
Neobhajujem ani židov ani moslimov,černochov ani katolikov,evanjelikov a dalsie nábozenstvá a rasy, ide to o individuálny pristup jednotlivca k svojmu zivotu a voci druhým ludom.
Inak by ma zaujmalo ked vedia o IS organizacii a ze ich pocet rastie a sú hrozbou pre svet , prečo tam nevysle NATO a USA svoje jednotky ako v pripade Iraku a Afganistanu ? to mi nejde do hlavy..
PS: je to moj názor a s nikým sa tu nechcem dotahovat o nom a nikoho niekoho presviedčať o nom.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Teroristický podvrh vo Francúzsku
L.O.L.
Expert
Expert

Príspevok od používateľa L.O.L. »

@Blastbit: A co takeho tie tebou spominane misie v Iraku a Afganistane dosiahli? Daj si to do pomeru s nakladmi kolko ich to stalo a so situaciou aka tam je teraz a uvidis preco sa nehrnu do dalsej pozemnej invazie. Zatiahli by sa len do dalsieho viacrocneho konfliktu proti nabozenskym extremistom, ktori by po pripadnych prvych prehrach zacali operovat v tieni, nie zrovna najlepsia vyhliadka.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Lolo: ja nevravim ze som ZA dalsie invázie..myslím si ze by to bolo aj tak zbytočné, kedže v tejto oblasti o ktorej sa myslelo ze uz je ako tak zabezpečená je to horšie ako kedykolvek predtým.
Islamský štát má uz teraz vyše 150 000 bojovnikov a ak by došla dalšia invázia by sa k IS zrejme pridali další a další ludia a by tam boli poriadne jatky.
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

zaujimave
http://www.hlavnespravy.sk/komisar-ktor ... tvy/499993
nejake konspiracne teorie? :D
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Je to náhoda, ja odmietam vytvárat dalšie konšpirácie, kým sa neukáže že s tou mojou predošlou som nemal pravdu. :smt059

A ohladne toho, drobnejší incident v Nemecku. Je podla mna otázka času, kým táto banda fanatických blbcov zapríčiní nejakú zvrhlú zmenu legislatívy. EDIT: respektíve na to dá našim múdrym hlavám v Bratislave a Bruseli zámienku.
http://hn.hnonline.sk/svet-120/na-nemec ... aci-640742
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

tie "konspiracie" sa objavuju ako huby po dazdi :)

http://www.svetkolemnas.info/novinky/za ... utat-valku
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

http://www.mirror.co.uk/news/world-news ... dy-4958009
Kebab mal skrátený vz58 s FAB defense doplnakmi, nie je to lacná sranda. Nahráva to konšpiračným teóriam.
Skráteniu sa venuje niekoľko firiem, okrem jednej slovenskej aj pár amerických. Je to pomerne mladý výrobok, takže určite nie jeden z tých "zašantročených" v minulosti.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

nove video
Napísať odpoveď