ot-troll
Re: Ake mate auto?
Hummer H2 rv.6/2009 tj. 6.2L V8 motor s 392kW
v ciernej matnej folii 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zatlieskajme tittusovi
co su zas nejake prazdniny?
-
RATZINGER666
Darca
ved tie H2 by sa mali dat zohnat za cca 15000, nevidim dovod, preco by ho niekto nemohol mat... to, ze si to fakt kupi iba idiot, je vec druha 
...skor by bolo smutne to, keby ho naozaj mal a zaregistruje sa na nejake forum iba kvoli tomu, aby sa tym naozaj pochvalil
to uz by som mu skor odpustil to, ze klamal 
...skor by bolo smutne to, keby ho naozaj mal a zaregistruje sa na nejake forum iba kvoli tomu, aby sa tym naozaj pochvalil
fiha, ukaz mi 2009 rocnik H2 v cene za 15000. Napr. tento co ja mam sa pohybuje od 100000e a vyssie. ked by isli za 15k e tak to by bola sakra dobra kupa.
V tom prípade určite postneš fotku v garáži, kde budeš mať za stieračom papier s nápisom hojko.com a svoj nick. ŠPZ môžeš v kľude zamazať, na tú nie je nikto zvedavý.
Vsak jeho myslim, aj tak ste mu neverili a upodozrievali z kadecoho, ze ved nema ani spz... pochybovaci stale najdu chyby
Aspon ja ostanem stale nad vecou 
Ked si si take auto kupil za 100 000e, tak zrovna ty z tych mudrejsich nebudes ...
Okrem toho, naco si sa tu teda zaregistroval a pisal to sem, ked si presvedceny, ze ti aj tak nikto neuveri
tu mas dokonca ten tvoj "matny" za 20
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/hu ... res=EXPORT
za 100 si si mal kupit toto teda: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/hu ... ORT&noec=1
Okrem toho, naco si sa tu teda zaregistroval a pisal to sem, ked si presvedceny, ze ti aj tak nikto neuveri
tu mas dokonca ten tvoj "matny" za 20
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/hu ... res=EXPORT
za 100 si si mal kupit toto teda: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/hu ... ORT&noec=1
preco by som nemal byt mudrejsi? kazdy si kupi to co chce a na co ma. ja som uz vela investoval v zivote a dobre, takze si mozem dovolit aj zlu investiciu a spravit si radost, lebo na zlatych tehlickach asi jazdit nebudem 
a preco som sa registroval? Pocul som ze tu ziju taky cudní ludia. Ze ak im napisem ze mam hoc len o troska lepsie ako priemer tak ze som luzer, decko,sprosty clovek alebo hocico ine. Uplne bezdovodne. Aspon som sa o to presvedcil nazivo. A ja som stale nad vecou a dokazovat si nic nemusim
PS: co si poslal nie je moja motorizacia 6.2L , co si poslal je slabota. tak pozeraj spravne motory dobre?
a preco som sa registroval? Pocul som ze tu ziju taky cudní ludia. Ze ak im napisem ze mam hoc len o troska lepsie ako priemer tak ze som luzer, decko,sprosty clovek alebo hocico ine. Uplne bezdovodne. Aspon som sa o to presvedcil nazivo. A ja som stale nad vecou a dokazovat si nic nemusim
PS: co si poslal nie je moja motorizacia 6.2L , co si poslal je slabota. tak pozeraj spravne motory dobre?
zjavne ti "zlata" tehlicka padla aj na hlavu 
//skoda aj reagovat na takeho trolla, chod sa vozit na tvojm humri radsej...
//aspon si pozri v technicaku, ze to nema 392kW ale koni
//skoda aj reagovat na takeho trolla, chod sa vozit na tvojm humri radsej...
//aspon si pozri v technicaku, ze to nema 392kW ale koni
co si poslal je nejaky podvod pozri interier, vobec to nie je rok 2010, PS: v 2010 H2 sa nevyrabala. 2009 bol posledny rok
-
RATZINGER666
Darca
tittus: 2009 samozrejme nie, ale nebudu ani za 100 000, tolko stali nove... to by bol slusny skok, model 2004 za 15 000 na model 2009 za 100 000
a napr. 6,2l 10/2008 som nasiel za 35 000, takze ak ten, co mas Ty, ako pises, sa pohybuje v cenach okolo 100 000, tak by som k tomu poprosil vysvetlenie 
...vies, keby si tu mal 1000 prispevkov a fungujes na fore 3 roky, ludia Ta poznaju, a napises, ze mas take auto, urcite by to prislo podozrive mensej skupine ludi, ako sa tu registrujes iba kvoli tomu, aby si sa pochvalil autom
keby Ta na ulici zastavil cudzi clovek, ktory sa Ti hned ako prve podozrivo pochvali, ze ma Ferrari, tiez mu hned verit nebudes a budes sa vypytovat, tak sa nediv, ze od Teba chcu aspon nejaky dokaz 
...vies, keby si tu mal 1000 prispevkov a fungujes na fore 3 roky, ludia Ta poznaju, a napises, ze mas take auto, urcite by to prislo podozrive mensej skupine ludi, ako sa tu registrujes iba kvoli tomu, aby si sa pochvalil autom
v technicaku mam 392kW a je aj pocitovo silnejsi ako ta starsia generacia, mal som tu cest v USA vyskusat tu staru, pohoda vozenie. Aj ked v USA to uz upada.
a ja by som veril ked by povedal ze ma Ferrari a vypytoval by som sa na nejake ,,chutovky a ine specifika znacky,, ktore musi poznat ked vlastni take auto a tak by som ho odhalil
PS: o mojich Ferrari´s sa radsej ani nezmienim
a ja by som veril ked by povedal ze ma Ferrari a vypytoval by som sa na nejake ,,chutovky a ine specifika znacky,, ktore musi poznat ked vlastni take auto a tak by som ho odhalil
dajte mu niekto ban.. toto nie je chvastko.com ale hojko.comtittus napísal:v technicaku mam 392kW a je aj pocitovo silnejsi ako ta starsia generacia, mal som tu cest v USA vyskusat tu staru, pohoda vozenie. Aj ked v USA to uz upada.
a nechat tam moje auto a pokracovat v normalnej diskusii o teme : Ake mate auto?
po prichode "normalnych" ludi ako si ty, sa to tu zvrhava na nevericov, lebo kto nevie postnut ani jednu prasivu fotku svojho 100 000 €-veho auta je bud z doby kamennej lebo nema fotak, alebo to auto proste nema...tittus napísal:ja poprosim radsej vymazat tento sprosty offtopic diskuterov
a nechat tam moje auto a pokracovat v normalnej diskusii o teme : Ake mate auto?
A tak co, chalan si nasiel na autobazari najdrahsi (ten za 10 mld. neratam) Hummer a tak mu ucaroval, ze uz ho vidi v garazi
vsetko sedi, este aj ta matna cierna