nahravanie z magia do pc
-
Pattfus66688
Novice
nahravanie z magia do pc
Dobrý den chcel by som sa spýtať či je možne nahráť z magia do pc uložený TV program moc dakujem za odpoved
Re: nahravanie z magia do pc
Nie. Jedine to prepojit cez tv vstup, ale tam stracas vsety funkcie a aj kvalitu.
-
Pattfus66688
Novice
ako cez tv vstup ?
TV in na video karte.
-
Pattfus66688
Novice
ja tv kartu nemam
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak inak to bohužiaľ nefunguje.
-
Pattfus66688
Novice
nič v zlom kluci ale skušal som Vás tu či je niekto schopný poradiť a bohužiaľ neni tu taký nik to tu rovno dajte už opice radiť a toto forum by sa malo zrušiť ked tu neni nikto schopný poradiť tešilo ma kluci PEACE
rada znie: kup si TV kartu
-
vladenko007
VIP
Pattfus66688 jedno by si mal pochopiť.
To cez to USB ktoré je na magio boxe nič nenahráš. A ak niečo nahráš na HDD ktorý je v magio boxe a pripojíš HDD do počítača tak to v ničom neprehráš ani neotvoríš.
To cez to USB ktoré je na magio boxe nič nenahráš. A ak niečo nahráš na HDD ktorý je v magio boxe a pripojíš HDD do počítača tak to v ničom neprehráš ani neotvoríš.
-
Pattfus66688
Novice
vladenko007: neskuššal som to ani cez to usb ako hovoriš to neni v prevadzke neviem sice na čo to tam tie hlavý študovane dali a ni že dam HDD do kompu som neskušal bo oni toi maju nahravane v nejakom zakodovanom formate tak to by som v kompe neprehral
-
vladenko007
VIP
To USB tam je že mysleli dopredu. Teda mohlo by sa teoreticky po update firmware spojazdniť nahrávanie na USB. Prípadne to USB môže byť využiteľné na update firmware.
Ale aj keby si to nahral na USB asi by to nešlo prehrať v PC pretože ako si spomenul hore bude to zakodované. A taktiež takéto nahrávky sú sa mi zdá podľa nového zákona opatrené aj časovým kódom. Teda napríklad po roku to už neprehráš ani v zariadení v ktorom si to nahral.
Chalani hore ti dobre vraveli že treba ti TV kartu na ktorú pripojíš výstup z magia. Pomocou software ktorý je ku karte môžeš programy nahrávať. Tak isto sa dá použiť aj univerzálny software ku TV karte.
Takúto nahrávku môžeš potom v PC upraviť zostrihať. Nebude ani nijak kódovaná.
Ale aj keby si to nahral na USB asi by to nešlo prehrať v PC pretože ako si spomenul hore bude to zakodované. A taktiež takéto nahrávky sú sa mi zdá podľa nového zákona opatrené aj časovým kódom. Teda napríklad po roku to už neprehráš ani v zariadení v ktorom si to nahral.
Chalani hore ti dobre vraveli že treba ti TV kartu na ktorú pripojíš výstup z magia. Pomocou software ktorý je ku karte môžeš programy nahrávať. Tak isto sa dá použiť aj univerzálny software ku TV karte.
Takúto nahrávku môžeš potom v PC upraviť zostrihať. Nebude ani nijak kódovaná.
Ty si cela cvicena opica. Som ti jasne a strucne napisal, ze jedine cez tv kartu za pomoci tv in. To, ze ju nemas, to je tvoj problem, radu si dostal. Tak si ju bud kup alebo zabudni na nahravanie z Magia.