Dobry den. Dufam ze som to zaradil do spravnej sekcie, ono to suvisi aj s HARDWARE aj s SOFTWARE.
Mal som PC s OC Gear, ale odisla mi zakladna doska. Mam druhu zakladnu dosku,
Ale s grafikou len na AGP port, a GRAFIKA od ASUSu ktoru som mal mi nepasuje.
Ku grafike bol aj OC Gear, ktory som zapojil do PC, ale bez ASUS Grafickej karty.
Teraz mám MSI Graficku kartu. Viem že je nemožné aby ASUS Software pretaktoval MSI
Grafiku, Ale OC GEAR mal viac funkcí. Taktovanie Grafiky, Rychlost chladenia Grafiky, a naatavovanie Hlasitosti.
S taktovanim grafiky som sa uz rozlucil, a nastavenie rychlosti ventilatora ma netrapi, kedze tam je pasivny chladic.
Ale velmi mi chýba funkcia ovladania hlasitosti, a zobrazovanie hlasitosti.
Mam nainstalovane aj ovladace na OC Gear, GamerOSD a Smart Doctor.
Myslim ze program Smart Doctor by potreboval mensie upravy, aby sa nepokusal hladat graficku kartu,
a na OC Gear vyuzival len zobrazovanie a ovladanie hlasitosti.
Keďže do tochto som anti-talent, tak by som vas chcel poprosit ci by to niekto vedel urobit.
//Mam Windows XP Professional x32 SP3, 1,35GHz AMD Cpu (jednojadro), 1GB RAM (ale bere mi len 640MB.)
ASUS OC GEAR na MSI Grafiku
Re: ASUS OC GEAR na MSI Grafiku
Na ovladanie hlasitosti pouzi nastavenie windowsu a zvukovej karty. Ak napises meno zakladnej dosky, poviem ti presne aky sw treba pouzit.
Taktovat grafiku v AGP slote je somarina.
Taktovat grafiku v AGP slote je somarina.
Re: ASUS OC GEAR na MSI Grafiku
Viem. O to sa ani nebudem snažiť.110mat110 napísal: Taktovat grafiku v AGP slote je somarina.
V prilohe je obrazok OC Gearu. Ja by som potreboval, aby ten oc gear ovladal len hlasitost, a ukazoval aktualnu uroven hlasitosti.
//pripadne teplotu (ale CPU), Ale to nieje pre mna podstatne
Vlastne by sa zobrazovala len sekcia oznacena an obrazku cislom 1.
a to koliesko by ovladalo hlasitost.
Uvazoval som nad emulovanim kompatibilnej grafickej karty, pre pouzitie programu Smart Doctor.
Vysledkom by bola nemeniaca sa hodnota teploty (obr/3) a hodnota vykonu(obr/2), ktore by boli nastavene v emulatore.
obr/5 by bola tiez vopred nastavena hodnota,
a o riadenia hlasitost, a zobrazovanie FPS by sa staral samotny SmartDoctor.
Ale neviem ako tu grafiku naemulovať.
- Prílohy
-
- display.jpg (16.49 KiB) 409 zobrazení