nie je kryt ako kryt ...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
qwerty-xyz

nie je kryt ako kryt ...

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:?
Dva kryty. prvy krusell za cenu okolo 20 eur, v podstate sa zacal lamat hned a sam od seba, pnutim, alebo neviem cim, jednoducho za vela penazi nic moc vyrobok. Bavime sa o S4 LTE, black edition, ktora je trosilililinka hrubsia ako klasika, aj ked rozmerovo na papieri to nie je v skutocnosti to tak bohuzial je.

druhy z alzy za 2 eura a 80 centov, ... dva kryty do seba zapadajuce, prvy aj druhy material pocitovo velmi silne, jeden kryt sa do druheho nielen ze zasuva, ale aj na viacerych miestach zacvakava, co pridava na pevnosti, sedi dokonalo.....

nekupoval som z ebay, skusil som najprv toto. . . . vase skusenosti s podobnymi krytmi? drahy vs lacny?
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nie je kryt ako kryt ...

Príspevok od používateľa hrban »

téma zas jak od teba qwerty...

kašli na také blbosti, daj si na predné sklo Spartan Tempered Glass Screen Protector a máš pokoj...
qwerty-xyz

mal som potrebu to niekam napisat. :cry:
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

hrban napísal:téma zas jak od teba qwerty...

kašli na také blbosti, daj si na predné sklo Spartan Tempered Glass Screen Protector a máš pokoj...
Keď je reč o krytoch, tak čo ti pomôže Spartan? Ja osobne mám Spartana na 5S a takisto aj zadný kryt. Ten zadný tam mám iba kvôli škrabancom, ktoré by sa mi mohli spraviť na bokoch a vzadu. :)
qwerty-xyz

:psssst: naco mam kryt.

S2 ka spadla z totalne malej vzd. cca 15 cm na zem, presne na horny roh, a na beton, v tom okamihu sa to rozpuklo do celeho displeja. a bolo po telefone. ta reku,S4 LTE, nech mam tie rohy kryte, gumou aj plastom. a za necele 3 eura, si myslim ze parada, nie ?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

1) Mne už praskol telefón aj s krytom.

2) Okrem parametrov ide dopredu aj dizajn, a práve konštrukcia, hrúbka a pocit v ruke je jeden z faktorov, ktorým vyberám telefón. Musím sa len pousmiať keď má niekto nejaký tenučký hi-end, a navlečie ho do 13mm púzdra.

Jediné, čo uznávam je fólia a dávať si na telefón pozor. Púzdra na tablet sú ok, lebo sa často dajú použiť ako stojany. Ďalej sa mi páčia flip-covery od rôznych výrobcov, to je ale imidžovka, ochrana 0 bodov.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

kryt ti az tak nepomoze pri pade na roh. tam nejde o to, ci to trafi hrot a ten pukne, ale o ten tlak, ktory je v tom momente vyvinuty na cele telo telefonu. pad absorbuje cele telo telefonu a nielen ten jeden bod
Napísať odpoveď