ja mam pausal takze neviem ci to netaha aj mnekobe napísal:ja som posielal sms na tmobile a stiahlo mi to s kreditu 12 sk
5 SMSsiek DENNE ZADARMO AJ NA T-MOBILE
-
ISIIS
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
cafte.. cosi som tam cital ze to je iba na 30 dni.. ci nie?? a este sa chcem opytat... ze w tych podmiankach maju napisane dake weci ze 100$ ... no.. nefiem to prelozit..
• The sender of any message deemed to be "spam", "marketing" or "mail bombing" to any other user or users will be liable for $100 for each account/user that receives each unauthorized message, commercial (promoting services of a commercial entity) or not.
co to znamena?
• The sender of any message deemed to be "spam", "marketing" or "mail bombing" to any other user or users will be liable for $100 for each account/user that receives each unauthorized message, commercial (promoting services of a commercial entity) or not.
co to znamena?
Vies nemaju zatezeny server ked tam dojde cez tisic ludi za 1minutu a posle do vsektych siety vo svete tak vobec ich server nebude zatazenySajmon napísal:neda sa nejak vypat to aby nechodil vas nick a ich stranka ??vzdy kewd daco posle tak je tam aj to a xcem to vypat :?neweite nikto???
a este 1 otazka poslal som 1.xalanovi smsku na orange a prisla az za 5hodin preco?to sa stalo 1raz
-
judejudejude
Light Expert
-
audiotrack
VIP
to ti ako príde správa ktorá ti strhne 12 sk? skús si nastaviť nejaké blokovanie alebo pri najhoršom si zmeň číslo. niečo za to zacvakáš, ale víde ťa to lacnejšie ako keby máš stále platiť 12 za nič.nellio napísal:boha porad. Ono mi to stale posiela sms za 12 Sk a neda sa to vzypnut. Co stym????????????????????????????????????????????????? Som zufaly.
sorry
pomylil som sa
pomylil som sa
Kód: Vybrať všetko
fildo.sk/sms-
zvonenie33
Light Professional
nejdejurchi napísal:sorry
pomylil som saKód: Vybrať všetko
fildo.sk/sms