Problém s USB?
Problém s USB?
na nové USB som si nahodil film, ktorý som si chcel pozrieť na DVD prehrávači, ale v určitom momente mi ten film vždy vypne. skúsil som to s iným filmom, a to isté. na počítači mi idú bez problémov. kde môže byť chyba?
Re: Problém s USB?
Vo filmy. Skus pouzit program DivFix++ a v nom daj hladat a opravit chyby vo videu. Ja som mal tiez par krat problem, na pocitaci ide vsetko oka, lebo tie chyby preskoci. Prehravac ale film vypne, dokonca sa niekedy neda ani pretocit. Po oprave ce DivFix to v pohode prehra aj prehravac. Vacsinou je tam zle len akysi klucovy frame, niekedy je toho viac. Casto som si tento problem vsimol pri filmoch stiahnutych z Trezzor trackeru a vydanych ako ich vlastne Trezzor filmy.
nech robím - čo robím, ale neviem prísť na to, ako ten program funguje
-
K-u-b-i-a-k
Addict
šiel som podľa toho "návodu", ale neide to. vyberiem súbor, kliknem na "Opraviť", a nič sa nedeje
Funguje uplne jednoducho. Zapnes DivFix++, vlavo dole kliknes add files a vyberies video subor s ktorym mas problem, napriklad film.avi. Ked das check error, tak ti najde chyby a napise. Ja to nedavam, davam rovno Fix, to mi opravi a hned aj ulozi film. Stary bez oprav premenuje a ostane ulozeny pod inym nazvom.
a s tými okienkami vpravo, ktoré sa zaškrtávajú treba niečo robiť? lebo v tom "návode" sa s nimi manipulovalo. lebo ak stačí to, čo si mi napísal, tak potom neviem, ale mne to neide
Nic nenastavujes, len nacitas subor a das fix. Vpravo dole su standardne zaskrtnute prve dve moznosti, tretia nie je zapnuta.
len že keď tie prvé dve nechám zaškrtnuté, tak odo mňa pýta výstupnú cestu(kolónka vľavo hore). keď ju zadám, tak po kliknutí na "Opraviť" vytvorí ďalší pár MBový súbor(DivFix++"názov filmu"), ktorý ale nič nerobí. keď dotyčné políčka odškrtnem, tak v pravom okne napíše "Vstupní súbor nemohol byť otvorený". jednoducho nech robím, čo chcem, neide mi to. pravdu povediac som z toho blbec
Nieco robis zle alebo nieco u teba nejde ako ma. Aky je to format videa?
XviD