GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: GTA V

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Muffi , max payne robil Rockstar North, preto tá neskutočná optimalizácia. Rockstar Toronto malo na starosti port pre štvorku.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Riadna hanba pre Rockstar. take obrovske studio a nevedia to za 2 roky dokoncit. Co robili doteraz. Som si myslel, ze si to aspon zahram kym zacne semester, ale asi nie.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Čo som včera písal o odklade? :lol:
A tak, ako som včera neveril dátumu, dnes neverím požiadavkám - podľa mňa nereálne, ale bodaj by neboli.

Odklad potešil, aspoň sa budem môcť učiť na opraváky, ale vidím to tak, že zahrám až po letnom semestri. :D
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Pascalwb napísal:Riadna hanba pre Rockstar. take obrovske studio a nevedia to za 2 roky dokoncit. Co robili doteraz. Som si myslel, ze si to aspon zahram kym zacne semester, ale asi nie.
Väčšia hanba by bola, keby hru vydali nedokončenú a potom na nej viac ako rok ryžovali na hráčoch a neunúvali sa ju dokončiť (ehmdayzeehm)... takže si v každom prípade radšej počkám, ale nech to stojí za to :|
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

presne tak..neviem co z toho robite taku vedu, radsej nech to trva aj o pol roka neskor len aby to bolo dobre a nemali by sme potom nervy po par minutach hrania
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ale faktom je, ze to mohli oznamit skor, plus si mohli odpustit ten prispevok na R* fore o tom, ze sa odkladat nebude :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak isto nikde nemas zarucene, ze to naozaj bude poriadne dokoncene a optimalizovane. A Take studi ako R* aby nevedelo dokoncit hru, vsak to museli robit uz od starych verzii. Hlavne ze DRM, co sa bude periodicky pripajat na net a bude viazane na HW tam dali.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

čo bude viazané na HW? To je kravina, ak máš svoj účet, svoj steam, tak to môžeš hrať aj na toaleťáku
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ano, to je standard na steame a myslim, ze Rockstar si nieco take nedovoli. Steam ma ale inak asi podmienky dost volne, pretoze napriklad Aerofly FS ma DRM viazane na HW a tusim aj na OS. Jednoducho pri reinstalacii systemu to vypise, ze cd kluc je uz pouzity a viac ludi s tym malo problem.
Hensym
VIP
VIP

Bude tam zase nejaký Social Club a pravidelné pripájanie na net, a osobne si myslím, že veľká časť odkladu je venovaná práve protipirátskym ochranám. Čo je škoda, lebo ja si to bez vyskúšania proste odmietam kúpiť. Papierovým požiadavkám neverím. Ale hádam sa mýlim. :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

myslim, ze casy piratenia sa blizia ku koncu, fifa 15 stale bez cracku uz skoro pol roka
DropDead
Addict
Addict

ak by si dovolili to, že by viazali kľúč na HW, tak nedostanú ani cent...no pochybujem, to si nedovolia a PC hráčom spraviť toto ? keď upgrade je úplne bežnou vecou ? pochybujem..
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Tiez mi to pride divne... Odkial mas info ze tam bude takyto typ DRM?
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Takáto forma DRM je úplne bežná. Na druhej strane aj mnohé DRM systémy majú pravidlá, ktoré sú aj tak dosť voľné (obmedzenie napr. 4 systémy behom 2 rokov, následne sa to refreshne). Tí ľudia predsa nežerú seno. DRM sa zaviedlo už roky dozadu, funguje u mnohých titulov a rozpráva sa o ňom iba vtedy, ak nejakí blbci si myslia, že robia high end soft, kde platí pravidlo 1 licencia = 1 PC.

Referencia na zoznam titulov nachádzajúcich sa na Steame:
http://pcgamingwiki.com/wiki/The_Big_Li ... M_on_Steam
DropDead
Addict
Addict

ináč už je predobjednávkový stav na steame, takže verím, že je to final a nebude už odklad
veď nám mohlo byť hneď divné, že GTA5 nie je aspoň dva mesiace dopredu v predobjednávkovom stave

ináč som zvedavý, čo to bude za DRM, ak tam bude nejaké silné obmedzenie, tak sa vykašlem na GTA Online a hru si ulovím a taktiež by v tom prípade sa to vyklulo v úplné zlyhanie zo strany R*, no aj tak sa mi tomu nechce veriť...je bežná prax, že PC užívatelia často/menej často upgrade-ujú PC, takže ok...aj keď doteraz som sa s nejakým takým nonsenom veruže nestretol
ejo6
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ejo6 »

Zdravím, mám možno blbú otázku, ale idem si kupovať PS4 a k tomu GTA V a budú sa do nej zdakade stiahnuť české titulky? Dik
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Nie
DropDead
Addict
Addict

ináč

https://www.humblebundle.com/store/p/gtav_storefront

mám pocit, že takto budú fungovať aj naše krabicovky
Hensym
VIP
VIP

Keď si poslal link na Humble Bundle, čakal som GTA-čko za 10 euro. :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj mne sa to zdá byť veľa. Kupoval som každé jedno GTA pre PC od série Vice city.. stále som mal doma krabicovku do najbližšieho víkendu od oficiálneho uvedenia na slovenskom trhu.. ale pri cene tejto verzie rozmýšľam, že asi urobím výnimku.

Alebo aj tie predchádzajúce verzie toľko stáli a som len jednoducho skazený výpredajmi na steame, humble a spol.? :D
Napísať odpoveď