ahojte, zoznámil som sa cez net s jednou babou, býva v tom istom meste ako ja, ešte sme sa ani nevideli, často si píšeme, páči sa mi a teraz rozmýšlam že ju zavolám von
ako by som sa mal správať na prvom stretnutí ??? ak by som ju hned začal baliť je možné že jej to nepríde príjemné ???
a ešte otázka pre baby: beriete prvé stretnutie s niekým koho ste ešte nevideli (okrem fotky) ako nezáväzné alebo to beriete ako rande ???
prve stretnutie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: prve stretnutie
čo čakáš že aké rady tu dostaneš? Správaj sa prirodzene, nepretváraj sa. Možno to klapne a potom by si sa musel pretvárať celý život aby si ju nestratil 
Začať baliť.. záleží čo si pod tým predstavíš. Nejaký jemný flirt nemusí byť zlý, ale určite na ňu netlač a nevykladaj hneď všetky karty na stôl. Nechaj ju aby aj ona prejavila záujem ak ho má.
posledná otázka je adresovaná babám, ale aj tak odpoviem. Myslím si totiž že to nie je len otázka na baby. Ako to ale môže vnímať dosť závisí od toho čo a ako ste si písali. Či si ju volal von s tým že na rande, alebo v zmysle nezáväzného stretnutia. Či máte program alebo idete len tak improvizovať. A plno iných faktorov. Nevieme o čom a ako ste si písali. Takže to berie asi tak, ako to berieš ty. Koniec koncov, na tom ako to stretnutie nazvete vôbec nezáleží, dôležitejší je názov druhého stretnutia
Začať baliť.. záleží čo si pod tým predstavíš. Nejaký jemný flirt nemusí byť zlý, ale určite na ňu netlač a nevykladaj hneď všetky karty na stôl. Nechaj ju aby aj ona prejavila záujem ak ho má.
posledná otázka je adresovaná babám, ale aj tak odpoviem. Myslím si totiž že to nie je len otázka na baby. Ako to ale môže vnímať dosť závisí od toho čo a ako ste si písali. Či si ju volal von s tým že na rande, alebo v zmysle nezáväzného stretnutia. Či máte program alebo idete len tak improvizovať. A plno iných faktorov. Nevieme o čom a ako ste si písali. Takže to berie asi tak, ako to berieš ty. Koniec koncov, na tom ako to stretnutie nazvete vôbec nezáleží, dôležitejší je názov druhého stretnutia
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
žiadne tipy a triky neexistujú, buď sám sebou , nesnaž sa ju baliť za každú cenu. Keď bude mať záujem bude sa chceť s tebou stretávať, vtedy musíš vycítiť, že to nie je na silu a uderiť (nie doslova). Potom by si mal začať vymýšlať ako originálne ju "požiadať" či to nevyskúšate 
Ak nevies, ako na to, tak na prve stretko je dobra nejaka kaviaren/cajovna, dohodni sa s nou, ze budete spolu hodinu. Ak si budete mat co povedat, tak to kludne vydrz dlhsie. Neodporucam diskoteky alebo bary, je tam hluk a v kine zase ticho. Uvidis, aky to naberie smer a podla toho sa zariadis, co dalej.
Nepytaj sa ako sa mas spravat. Spravaj sa tak ako sa spravas bezne, bud sam sebou. Snaz sa uvolnit a nepretvarovat sa. Ja som raz spravil takyto omyl. Spraval som sa tak, ako som povazoval za vhodne na rande, tak ako som si myslel, ze chce to dievca aby som sa spraval. Vydrzalo nam to 5 mesiacov. Po rozchode som si vycital, ze som sa nedokazal zacat spravat normalne, byt sam sebou. Nesprav podobnu chybu a nepytaj sa co mas robit a ako sa spravat, ale rob ako si myslis. Chces aby ta mala rada takeho aky si, alebo takeho ako sa budes snazit zo seba robit ? Takze rob ako uznas za vhodne v danej situacii.