Ospravedlnenka SÚRNE
Ospravedlnenka SÚRNE
Prosím vás nevedeli by ste mi sem niekto hodiť pečiatky od lekárov/lekára z Nových Zámkov?? Minulý týždeň som vynechala dva dni a ak to neprinesiem do pondelka bude z toho dosť problém. Hľadala som už na nete ale z NZ som teda nič nenašla. Od rodiča mať nemôžem. Ďakujem moc. 
Re: Ospravedlnenka SÚRNE
co tak si ist po nu k obvodnemu lekarovi za 50 centov?
Bohužiaľ, ja nemám lekárku ktorá by takto rozdávala ospravedlnenky. Musí vidieť, že ti niečo je, inak nedá.
Na uložto dávno fičal súbor s pečiatkami, ešte keď som bol na strednej škole. Zároveň tam bol aj generátor pečiatok, ktorý ti vytvoril pečiatku podľa zadaného textu, pohľadaj.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
za falšovanie ospravedlnenky hrozí znížená známka zo správania, až vylúčenie zo školy
za 8-14 neospravedlnených hodín (čo je cca tvoj prípad dvoch dní) hrozí znížená známka zo správania
neviem, ale problémy ti hrozia tak či tak. Mala si na to myslieť, keď si sa ulievala zo školy. Teraz sa len zamyslí, či ti to falšovanie ospravedlnenky stojí za ešte väčší prúser. Mimochodom, získať pečiatku lekára je triviálna záležitosť, jednoducho si k nej choď vypýtať svoju kartu a tam ich máš požehnane. Aj tak ju budeš potrebovať aj s podpisom
za 8-14 neospravedlnených hodín (čo je cca tvoj prípad dvoch dní) hrozí znížená známka zo správania
neviem, ale problémy ti hrozia tak či tak. Mala si na to myslieť, keď si sa ulievala zo školy. Teraz sa len zamyslí, či ti to falšovanie ospravedlnenky stojí za ešte väčší prúser. Mimochodom, získať pečiatku lekára je triviálna záležitosť, jednoducho si k nej choď vypýtať svoju kartu a tam ich máš požehnane. Aj tak ju budeš potrebovať aj s podpisom
aspon sa nam pochval, co si robila, ked si bola za skolou 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Znížená známka zo správania, alebo nejaké to pokarhanie ta nezabije
Viem o čom hovorím 
Ale chlapi, nehovorte ze ste na strednej nikdy neblicli s fejkovou ospravedlnenkou 
Moj postup bol : "narysovat" v skicari, vytlacit, vytlacene nascanovat v nizkom dpi a znovu vytlacit. Dopisat text atd. Spoluziak na nich odlyzoval 4-5 piatkov.... 
v meste to mozno ide, no na vidieku je to nebezpecnejsie. kamarati si tak nascanovali pociatku nasho obvodaka a "vypisovali" sa na dlhodobe liecenia. v skole sa to nezdalo, volali lekarovi, ten nic nevedel a skola podala trestne oznamenie na mojich kamaratov.
Ja som v posledných dvoch ročníkoch takto ospravedlnil asi 80 hodín. V študentskom preukaze som si musel dorobiť vlastné stránky (vystrihnúť z recyklovaného papiera, a dať to do študáku, lebo už nebolo miesto na pečiarky, ale vyzeralo to parádne, autenticky). Pečiatku som si za 15 minút vyrobil vo Photoshope (veď to je rámček a text) a pred tlačou to vždy náhodne "znedokonalil". Paradoxne som pred tým mal ospravedlnenia iba pravé - keď som zaspal alebo ostal poza, napísal som maminim písmom. Učiteľky nevedeli, ale mama hej, dostal som pár faciek. 
Keď to raz spravíš a zistíš, aké je to ľahké, budeš to robiť stále. Je to nebezpečné.
Na nejaké znížené známky zo správania a neospravedlnené hodiny sa môžeš vieš čo,... Pokiaľ je to za vážnu vec, tak prevychovať, pokiaľ ale za toto, tak sa iba pousmiať.
Keď to raz spravíš a zistíš, aké je to ľahké, budeš to robiť stále. Je to nebezpečné.
Na nejaké znížené známky zo správania a neospravedlnené hodiny sa môžeš vieš čo,... Pokiaľ je to za vážnu vec, tak prevychovať, pokiaľ ale za toto, tak sa iba pousmiať.
-
lowmanek
Light Professional
Nascanovať a vytlačiť do slovníka, "týždeň ležať, necvičiť", podpis a je vybavené. Poza školu nechodím, srandy kopec si užijem aj v nej, keď som ale bol na týždňovej brigáde, tak som tlačiť musel 
Najlepšie kamarát, čo mal originál pečiatku od doktora s dátumom, kúpil dátumovú pečiatku a postupne tam razil asi 4 ďalšie dátumy k tej jednej pečiatke, úplne náhodne. Nemal problém. 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Mas to jedno aj tak podla mna vacsina ucitelov vie ktora ospravedlnenka je falosna a je to len o tom ci je ten ucitel fas a chce robit problem alebo nie. Tak isto ako s tahakmi a opisovani , ucitelia dobre vedia kto a kedy opisoval 
Ale ako uz bolo spomenute na ulozto urcite najdes plno opsravedlneniek alebo si naskenuj vlastnu
Ale ako uz bolo spomenute na ulozto urcite najdes plno opsravedlneniek alebo si naskenuj vlastnu
A ako by si to chcel zistit, že ktorá je falošná? Ak je sfalšovaná kvalitne tak nemajú ako, to už by museli robit nejaké laboratórne testy na atrament, o čom dosť pochybujem že niečo také naozaj robia.
Mali sme aj my medzi kamaratmi na skole uz peciatky snad od kazdej lekarky v meste, pekne oscanovane, doladene vo photoshope, slo to jedna radost, aj ked ja som to neurobil do 8meho rocnika ani raz. Na strednej sa dalo uliat aj bez toho.
A nie len lekarske peciatky, ale kadejake, da sa oscanovat hoc co a bude to vyzerat paradne, falsoval som uz ne jedno tlacivo a dal som si zalezat nech je to na nerozoznanie
A nie len lekarske peciatky, ale kadejake, da sa oscanovat hoc co a bude to vyzerat paradne, falsoval som uz ne jedno tlacivo a dal som si zalezat nech je to na nerozoznanie
-
Mek
Addict
Jednoducho zavolat do amulancie a opytat sa.Rethon napísal:A ako by si to chcel zistit, že ktorá je falošná? Ak je sfalšovaná kvalitne tak nemajú ako, to už by museli robit nejaké laboratórne testy na atrament, o čom dosť pochybujem že niečo také naozaj robia.
Podvadzat neodporucam, obcas sa na to pride a tam uz vsetka sranda konci. Ale ako to tu tak citam, na Slovensku sa poctivost nenosi, a potom to tu tak aj vyzera. Len potom neplacme, ze sa chceme mat ako na zapade, ale to uz je iny pribeh.
Mek: Toto dúfam nemyslíš vážne... Neviem či sa smiať, alebo plakať. Počas výchovy sú tisíce dôležitých vecí, ktoré rodičia nezvládajú, a deti sú potom vypatlané, arogantné, drzé, nevychované. Toto ale medzi ne nepatrí. A ak to zistia, aká sranda končí? Ak nemáš dlhodobé problémy v škole, čo som spomenul v predošlej vete, tak ti naparia neospravedlnené hodiny, a v najhoršom prípade (fakt v najhoršom) zníženú známku. Toto je už aká vážna vec prosím ťa? Na tomto sa tak na konci roka maximálne zasmeješ, rodičia ti dajú možno pár výchovných ale tak to končí. Keď si budeš v 40-ke prezerať staré vysvedčenia, maximálne sa pousmeješ a zaspomínaš. Ale podľa tvojich slov som asi vyvrhel spoločnosti, a je moja chyba, a chyba takých ako ja, že sa tu máme zle. Asi áno, no.
skor to bral vseobecne, ze ked dokazes podvadzat v tomto, tak potom to dokazes napr. na VS pri skuskach a nakoniec skoncis pri nejakom podvode so statnym tendrom za miliony eur. ciel je stale podobny - podvodom si ulahcit zivot.
Nieco na tom urcite bude, u nas sa VS daju prejst s tahakmi na kazdej skuske, a vela ludi to tak robi... ale taky nemec si to nedovoli spravit, nie kvoli tomu ze nemoze, ale ze sam je proti tomu to pouzit. (samozrejme, ze sa najdu aj ini, ktorym to problem nerobi.. ale ten pomer je asi opacny oproti nam.. ale nemam samozrejme ziadne cisla ani fakty, tak ma nezjedzte
)
Nieco na tom urcite bude, u nas sa VS daju prejst s tahakmi na kazdej skuske, a vela ludi to tak robi... ale taky nemec si to nedovoli spravit, nie kvoli tomu ze nemoze, ale ze sam je proti tomu to pouzit. (samozrejme, ze sa najdu aj ini, ktorym to problem nerobi.. ale ten pomer je asi opacny oproti nam.. ale nemam samozrejme ziadne cisla ani fakty, tak ma nezjedzte
-
Fabo
Hardcore addict
Presne tak... zacne to trebars tym ze si urobis ospravedlnenku lebo ti fakt bolo blbo len si nebol u lekara... potom len preto lebo sa ti nechcelo.
Potom zacnes na vyske tahakovat, podplacat, kupis si diplomku... a potom budes nadavat na skolu lebo ta nenaucila, oje*** stat na daniach a obchodnych partnerov v podnikani, uplacat urady aby si si napriklad mohol postavit dom bez alebo nad ramec stavebneho povolenia, ved co, koho to trapi ze je to zahradkarska oblast nie rezidencna... atd. atd.
Potom zacnes na vyske tahakovat, podplacat, kupis si diplomku... a potom budes nadavat na skolu lebo ta nenaucila, oje*** stat na daniach a obchodnych partnerov v podnikani, uplacat urady aby si si napriklad mohol postavit dom bez alebo nad ramec stavebneho povolenia, ved co, koho to trapi ze je to zahradkarska oblast nie rezidencna... atd. atd.