Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
Vianočná časť supr. 
Sheldon, Amy storyline bola dobra, inac nic moc. Rajov otec tam bol zbytocny, a hadka medzi Howardom a Leonardom bola otravna.
To komu tam zayebáva v tej 'murike?
S08E11 - 12.12.
S08E12 - 9.1.
S08E13 - 30.1.
...a boh vie či nebude aj ďalšia pauza. Neverím že majú dvojmesačné sviatky v tej Amerike, ale úplne mám nechuť pozerať to, keď to ide 20 minút mesačne.
...inak 12-ka sa mi páčila.
S08E11 - 12.12.
S08E12 - 9.1.
S08E13 - 30.1.
...a boh vie či nebude aj ďalšia pauza. Neverím že majú dvojmesačné sviatky v tej Amerike, ale úplne mám nechuť pozerať to, keď to ide 20 minút mesačne.
...inak 12-ka sa mi páčila.
nemaju sezony dakych sportov, alebo inej kulehy co stale prerusuj serialy?
a tiez si zober, ze ked ma seria 20 dielov, tak ostava do konca maja uz len 8...
a tiez si zober, ze ked ma seria 20 dielov, tak ostava do konca maja uz len 8...
Vôbec neviem či u nich niečo beží, nesledujem. 
To si uvedomujem, ale neviem či to iba ja teraz prvý krát tak vnímam, lebo nič iné nepozerávam, ale na toľkoto páuz naraz si nespomínam.Ak to majú ťahať do konca mája, tak to bude pauza snáď po každej časti.
To si uvedomujem, ale neviem či to iba ja teraz prvý krát tak vnímam, lebo nič iné nepozerávam, ale na toľkoto páuz naraz si nespomínam.Ak to majú ťahať do konca mája, tak to bude pauza snáď po každej časti.
ale suhlasim, ze tato prestavka, hlavne tento konciaci tyzden mi pride bezdovodna.
"jarne" serialy mohli bezat a celorocne pokracovat.
vela serialov skoncilo minulu jar, tiez mi toho vela neostalo, mozno preto citim deficit.
alebo to roky pred tym bolo, tym ze bolo skuskove, plus som pozeral filmy nominovane na oscarov a vypadok serialov som nepocitoval....
"jarne" serialy mohli bezat a celorocne pokracovat.
vela serialov skoncilo minulu jar, tiez mi toho vela neostalo, mozno preto citim deficit.
alebo to roky pred tym bolo, tym ze bolo skuskove, plus som pozeral filmy nominovane na oscarov a vypadok serialov som nepocitoval....
Je to bezne v US. Potrebuju tie serialy natiahnu na celu sezonu, preto maju serialy pauzu niektore od decembra az po februar. Niektore maju viac 3 tyzdnovych pauz a podobne.
Inac posledne 2 casti nic moc.
Inac posledne 2 casti nic moc.
Nová časť celkom dobrá, koniec celkom smutný, prekvapilo ma, že s tým čakali až do konca februára.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
V poslednej casti boli nejake 1-2 usmevne momenty, zvysok nic moc. S brachom sme sa zhodli, ze je to cim dalej tym horsie 
Súhlasím, že 8. séria zatiaľ strašne slabá. Taká 6-ta bola skvelá, siedma slabšia, ôsma ešte slabšia. Myslím, že by to chcelo dôstojné zakončenie. 
No planuju este dalsie 2 serie nie? Kym to ludia kukaju, tak to tak skoro neskonci.
Ta Pennyna poznamka ked boli v tom obchode, bola uplne zbytocna, kazdy si to myslel a absolutne saa to do toho momentu nehodilo, ale tak asi treba pre priemerneho divaka.
Ta Pennyna poznamka ked boli v tom obchode, bola uplne zbytocna, kazdy si to myslel a absolutne saa to do toho momentu nehodilo, ale tak asi treba pre priemerneho divaka.
16-ka sa mi zdala v pohode. 
-
Thrash/Death
Star
V druhej várke Fappening boli fotky kde už normálne ukázala cicky 
...toto je trošku staršia "novinka". 
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2015, 16:22)
S08E19 paráda.
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2015, 16:22)
S08E19 paráda.
Nic moc ta posledna, Bernadet je cim dalej tym vacsia krava. A moc tu TARDIS teda nezachranili ked pouzili len dvere.
Presne, Bernadett mi je v tejto serii extremne nesympaticka.
Pripájam sa. Je znej čím ďalej tým protivnejšia mrcha.
necakany koniec serie...
Časť ako taká slabší priemer, boli lepšie v tejto sérií, záver sa mi ale páčil.
Milujem, keď ma vie blbý sitcom prekvapiť/dojať.
Milujem, keď ma vie blbý sitcom prekvapiť/dojať.
Spoiler
Dúfam ale, že sa Penny a Leonard nevezmú vo Vegas, to je najväčšia nechutnosť a klišé amerických sitcomov. Hádam si to rozmyslia a budú mať normálnu svadbu. A penny konečne dorastajú vlasy, hádam sa neostrihá.