Hlasný ventilátor
-
trivjednom
Light Expert
Hlasný ventilátor
Zdravím, chcel by som sa poradiť, mám fujitsu lifebook a530 a problém je v tom ,že mi strašne hučí ventilátor, keď som ho otvoril bol úplne čistý neviete čo stým.
Re: Hlasný ventilátor
Prepastuj
-
trivjednom
Light Expert
To bude stačiť? ?
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mozno ano mozno nie.. treba vyskusat 
-
trivjednom
Light Expert
No keďže to neviem robiť, bude ma to stáť 20€
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
co natom nevies? pises ze si ventilator uz mal otvoreny... jedine co musis urobit je dat ho dole z procesora odstranit staru pastu a dat tam novu tot vse..
-
trivjednom
Light Expert
Ja ani neviem čo to je za pasta.
Huci preto, ze ma vysoke otacky alebo uz vydava nejake zvuky, ktore predtym nevydaval? Ak ma vysoke otacky, tak obetuj tych 20 € na prepastovanie.
Teploty skontroluj (HW monitor). Ak to je v paste a uz dobre neplni svoj ucel, mal by si mat aj vysoke teploty. Tym padom ventilator zvysi otacky na tolko, aby bol schopny uchladit procesor. Ak je ta pasta stara, tak vysoke otacky nemaju velky vyznam, kedze chladic a procesor nemusia mat dobry kontakt medzi sebou.
Pripadne to moze byt vydrate lozisko, ale to znie inak ako vysoke otacky na fane....
Pripadne to moze byt vydrate lozisko, ale to znie inak ako vysoke otacky na fane....
Mal som podobny problem - asi po 4 rokoch pouzivania mi vrcal ventilator, ale isiel. Riesil som to vymenou ventilatora , cena bola 20€. Ked mi prisiel z autorizovaneho servisu, zistil som, ze som si ho mohol objenat aj z ebay.co.uk, kde bol za 4-5€.
-
trivjednom
Light Expert
Díky za rady