FIFA 15
Re: FIFA 15
Ak by sa niečo chystalo, tak počítajte aj so mnou.
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak sa popridavajme a mozme nieco vyskusat
ShamwayIISVKII alebo [email protected] ... raz funguje jedno, raz druhe 
Len aby sme boli v obraze hej tak pro club je ten mod kde hra kazdy za jedneho hraca ?
Ake pozicie najradsej hrate ? Ja mozem hravat bud OSZ alebo Hrot ale radsej by som bol za toho OSZ a taktiez celkom v pohode som to daval v branke. Nemam kupene este takze sa aj tak pridam az neskor musim prve skusit ze ako to pojde a az tak to kupim
inak GW vyrisil si to sekanie ? A ked ano ide to tak ako demo ?
-
guess.whoo
Redeemer
no ak by sme sa pozbierali tak by som sa pridal, len upozornujem, nemam az tolko casu aby som bol stale k dispozicii
hej uz mi to ide dobre
hej uz mi to ide dobre
Zdravím mám takú otázku že nešla mi fifa vypísalo framework a keď som to fixol cez ten program brutálne mi seká hra nieje možné že keď to robím cez ten program tak je to o niečo náročnejšie ako keď to niekto nainštaluje a ide to ?
Vypni origin v hre vraj to pomaha 
no skúsil som ale origin mi napísal že musím najskôr vypnúť fifuUN2552 napísal:Vypni origin v hre vraj to pomaha
Nie origin ale ingame origin ked stacis (tusim to je defaultne) f12 alebo shift+f12 tak to musis v nastaveniach vypnut
ArAsHiD88 pridajte si ma kto chce, môžme si zahrať 
(mám ešte celkom skill z 13ky
)
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2014, 10:33)
Prosím poraďte... Hru som musel odinštalovať a nanovo nainštalovať na nový disk (starý odišiel), hneď po spustení vidím, že hra beži v nižšiom rozlíšení ako je nastavené (fhd)a ovládače mám aktuálne...Ďalej sa nedajú uložiť nastavenia, píše, že unable to save personal settings a klávesnica pri hre vôbec nereaguje, len do momentu ako vôjdem do menu...
(mám ešte celkom skill z 13ky
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2014, 10:33)
Prosím poraďte... Hru som musel odinštalovať a nanovo nainštalovať na nový disk (starý odišiel), hneď po spustení vidím, že hra beži v nižšiom rozlíšení ako je nastavené (fhd)a ovládače mám aktuálne...Ďalej sa nedajú uložiť nastavenia, píše, že unable to save personal settings a klávesnica pri hre vôbec nereaguje, len do momentu ako vôjdem do menu...
-
guess.whoo
Redeemer
tak skus znova odinstalovat a nainstalovat co to spravi
inak mal som taky problem minule. chcel som zadrvit s bratom..for old times sake..ale nesla mu nastavit klavesnica normalne ked som mal pripojeny gamepad. Nahodil rozlozenie klaves, ale v hre sa mu to spravalo aj tak inak. stretli ste sa s tym niekto?
inak mal som taky problem minule. chcel som zadrvit s bratom..for old times sake..ale nesla mu nastavit klavesnica normalne ked som mal pripojeny gamepad. Nahodil rozlozenie klaves, ale v hre sa mu to spravalo aj tak inak. stretli ste sa s tym niekto?
-
Pigesko
King
Guess: To nastavenie klávesnice nenastavuj ingame, ale priamo v configu (myslým že to je "buttonDataSetup.ini")...ak by ti ho hra po každom vypnutí a zapnutí zresetovala, tak ho nastav iba na čítanie
Ak by ti to ani tak nefungovalo, tak skús poprosiť chalanov nech ti pošlú hotový cfg...napr:
tu - http://www.fifa.cz/forum/viewtopic.php?f=100&t=16862
alebo tu - http://www.fifa.cz/forum/viewtopic.php?f=112&t=16891
ArAsHiD: Pre teba v podstate platí to isté, rozlíšenie a ostatné veci nastavuj cez "fifasetup.ini", ktorý potom nastav iba na čítanie. Ohladne toho ukladania, teoreticky by mohol byť problém aj v registroch po tom preinštalovaní, takže skús hru ešte raz odinštalovať, vymaž všetky registre ktoré majú niečo spoločné s Fifou a potom znovu nainštaluj.
Ak by ti to ani tak nefungovalo, tak skús poprosiť chalanov nech ti pošlú hotový cfg...napr:
tu - http://www.fifa.cz/forum/viewtopic.php?f=100&t=16862
alebo tu - http://www.fifa.cz/forum/viewtopic.php?f=112&t=16891
ArAsHiD: Pre teba v podstate platí to isté, rozlíšenie a ostatné veci nastavuj cez "fifasetup.ini", ktorý potom nastav iba na čítanie. Ohladne toho ukladania, teoreticky by mohol byť problém aj v registroch po tom preinštalovaní, takže skús hru ešte raz odinštalovať, vymaž všetky registre ktoré majú niečo spoločné s Fifou a potom znovu nainštaluj.
Preinštalovať som to skúšal asi 3 krát a nič. Ani na podpore nič neporadili...
Idem asi win skúsiť preinštalovať.
Idem asi win skúsiť preinštalovať.
-
guess.whoo
Redeemer
mmm dik pigesko, nabuduce o par mesiacov ked sa stretneme to vyskusam
problem ale nebol vtedy, ked sme hru vypli a zapli, ale aj priamo pocas zapasu..anyway, dik a vyskusam
Tak preinštalovanie pomohlo...
ArAsHiD88 pridajte si ma, rád si zahrám
ArAsHiD88 pridajte si ma, rád si zahrám
Chalani, čo sa najprv za FuT oplatí začať? Musím uznať toto je môj prvý online ročník, že som si FIFU 15 kúpil a v celkom vo FuT som amatér. FIFU som hral od 13-ky na Professional/World Class úrovni celé roky, je pravda, že AI je AI, dosť mi to šlo, či už triky atď. no rozhodol som sa, že si to kúpim a začnem FuT.
Všetkému chemistry a teambuildingu chápem, ale vo FuT tam mám Single season a online season, je lepšie najprv prejsť tú offline sezónu a získať body a potom ísť na online, či?
Všetkému chemistry a teambuildingu chápem, ale vo FuT tam mám Single season a online season, je lepšie najprv prejsť tú offline sezónu a získať body a potom ísť na online, či?
Tak ja co som mal moj tim este na fifa 13 kde som mal zostavu Neuer Cole - Terry - Hummels - Lahm Hazard - Mata - Ozil - Di Maria Falcao - Reus a na lavicke som mal Suareza a dalsich super hracov a to som v zivote nepresiel ani jednu offline sezonu takze moja odpoved znie ze mozes rovno zacat hrat online
ak to vies hrat tak nemas problem porazit aj s bronz hracmi niekoho kto ma gold hracov.
-
iceman1414
Medium Star
Kde sa dá FIFA 15 zohnať čo najlacnejšie?
Poznas porovnavace cien produktov? Napriklad na Slovensku mame az tri: heureka.sk, najnakup.sk a pricemania.sk 
Sam som to skusil a trvalo mi to asi 2 sekundy: http://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=fifa+15
Sam som to skusil a trvalo mi to asi 2 sekundy: http://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=fifa+15
-
guess.whoo
Redeemer
napis na xgames.sk spravia ti cenu ak pekne poprosis
-
iceman1414
Medium Star
v zahraničných obchodoch sa dá určite zohnať aj lacnejšie, ale ty také asi nepoznáš.Bobr napísal:Poznas porovnavace cien produktov? Napriklad na Slovensku mame az tri: heureka.sk, najnakup.sk a pricemania.sk