Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Do štatistického údaja o funkčnosti antikoncepcie na nejakých 97% sa berú aj blbé 15 ročné dievčatá, čo to berú hore dole jak lentilky, opité, čo to buď vygrcajú alebo zabudnú zobrať. Acer nemal vyložene kazovú radu ako napr HP a ich pavilion až po DV6..
-
guess.whoo
Redeemer
nie nie, acer nemal podarenu radu kym neprisli timeline
-
Jancuk
Professional
Caute, tak oddnes mam uz aj ja LG G3 32gigovu verziu. Uvazujem nad krytom quickcircle. Mate ho niekto ? Je to realne pouzitelne ? Alebo radsej pozerat po niecom inom. Dakujem vopred za odpoved.
Zdravim. Chcel by som si kupit svoj prvy dotykovy telefon a neviem si vybrat , ktory z tychto dvoch je lepsi. Som vlastnikom este klasickej Nokie 6300 a planujem upgrade
viem ze jeden ma android a dalsi WP. ale neviem si vybrat , ktory si kupit. poprosim rady. vdaka 
PS : nechce sa mi vyhadzovat za telefon 150 € a vyssie
PS : nechce sa mi vyhadzovat za telefon 150 € a vyssie
-
guess.whoo
Redeemer
podla mna ten prvy
teraz som si vsimol ze som zabudol dodat este modely sorac. prvy model lenovo a536 a dalsi nokia lumia 535. ale tiez sa asi priklanam k tomu lenovo
-
guess.whoo
Redeemer
plati co som napisal 
-
Bad.boy
Medium Professional
Urcite Lenovo, 535 ma doslova katastrofalne rozoznavanie dotyku 
-
nejakymarko
Addict
Chalani vyberam mobil pre brata a nejak sa rozhodujem medzi LG G2, Huawei P7, Lumia 830 alebo Galaxy S4
Telefony v +- rovnakych cenovych relaciach, jeden WP vo vybere skor ako zaujimava alternativa k androidom. Teraz ma nejaky low end samsung, chcelo by to nieco zaujimavejsie.
Dik za rady, pripadne nieco podobne v rovnakej cene (najidealnejsie z ponuky orange, ale nie je podmienka)
A ak by ste mali vybrat len z trojice Huawei P7, Lumia 830 alebo Galaxy S4 (ma ich orange) tak ktory?
Btw dik za rady ohladom G3, slape vyborne
Telefony v +- rovnakych cenovych relaciach, jeden WP vo vybere skor ako zaujimava alternativa k androidom. Teraz ma nejaky low end samsung, chcelo by to nieco zaujimavejsie.
Dik za rady, pripadne nieco podobne v rovnakej cene (najidealnejsie z ponuky orange, ale nie je podmienka)
A ak by ste mali vybrat len z trojice Huawei P7, Lumia 830 alebo Galaxy S4 (ma ich orange) tak ktory?
Btw dik za rady ohladom G3, slape vyborne
-
guess.whoo
Redeemer
-
Arkaz
Addict
URcite G2. No ak by sme mali vyberat zo spominanej trojice tak v tom pripade P7.
Ak nelpi na androide moze skusit aj 830 - podareny fon, so skvely designom, vybornym fotakom, a vies ze ide a podje haldko aj o rok. Tam ide skor o to ci chce WP alebo nie.
-
guess.whoo
Redeemer
fotak neviem ci ma lepsi ako g2, display ma g2 urcite lepsi, velkost, kompaktnost a podla mna aj dizajn hraju v prospech g2. vydrz zalezi od stavu, ale moj viac ako rocny ma kapacitu cca na 80% oproti novemu
Potrebujem si kupit nejaky androidovy telefon, moc sa v tom neorientujem, tak vas poprosim aby ste mi skusili nieco doporucit.
Cena tak do 180, ak by bolo nieco vyrazne lepsie, tak 200 je strop. Idealne sa vsak drzat tej nizsej hranice, som chudobny.
Moje poziadavky a co po nom chcem:
-obstojnejsi fotak
-aby som donho nemusel pichat nabijacku kazdych 10 hodin
-nie nejake extremne rozmery, ze by som si musel nanho kupit este tasku cez plece
-hram moc neholdujem, takze daky extremny vykon v tomto smere nepotrebujem
-ocenil by som dual SIM
-nemusel by byt nejako extremne nachylny ku rozbitiu, samozrejme ho z okna hadzat neplanujem
-obstojnejsi audio vystup
-inac bude vyuzivany hlavne na telefonovanie, internetovanie, pdfkovanie, jednoduche fotenie
Danke schon!
Cena tak do 180, ak by bolo nieco vyrazne lepsie, tak 200 je strop. Idealne sa vsak drzat tej nizsej hranice, som chudobny.
Moje poziadavky a co po nom chcem:
-obstojnejsi fotak
-aby som donho nemusel pichat nabijacku kazdych 10 hodin
-nie nejake extremne rozmery, ze by som si musel nanho kupit este tasku cez plece
-hram moc neholdujem, takze daky extremny vykon v tomto smere nepotrebujem
-ocenil by som dual SIM
-nemusel by byt nejako extremne nachylny ku rozbitiu, samozrejme ho z okna hadzat neplanujem
-obstojnejsi audio vystup
-inac bude vyuzivany hlavne na telefonovanie, internetovanie, pdfkovanie, jednoduche fotenie
Danke schon!
-
guess.whoo
Redeemer
To je celkom dost nad limit, ale diky za radu.
Este nieco ine? Idealne do tych 180e.
Este nieco ine? Idealne do tych 180e.
Moze byt bazar?
Najradsej by som siel do noveho, ale ak by bola este dost dlha zaruka k nejakemu rozumnemu bazarovemu, tak by som to zvazil.
-
guess.whoo
Redeemer
prepac, nestihol som pozriet cenu a myslel som, ze to uz kleslo pod 200 na novy rok. iny schopny DS telefon kompaktnych rozmerov do tej ceny sice zozenies, ale budu to "alternativne" znacky je ich aj tak po certech malo...do akej velkosti max. by si siel?