Problém s priateľkou
Problém s priateľkou
Zdravím,
Mám problém s priateľkou, ktorý už trvá skoro 9 mesiacov, som s ňou 1 a pol roka. Ide o to, že nemá vôbec chuť na sex a keď sa ku nej pritúlim, alebo keď mám chuť ja a niečo preto robím, tak mi povie "nerob už mi to robí nervy"... Čo mňa dosť vytočí... Na začiatku to bolo super, sex chcela hlavne ona, a zrazu nastalo to, že sme sex nemali 3 mesiace, potom sme sa spolu vyspali a od vtedy to už je 9 mesiacov nebolo nič, ani orálny sex proste nič, už ma to dosť štve, navrhoval som už všetko čo sa dalo a spravil som už preto dosť a stále nič. Romantická večera pri sviečkach, kytica ruží, navaril som, spravil som dezert, najedla sa a poďakovala za jedlo a dala mi pusu... Fakt už neviem čo mám robiť, kamarátkam vravela, že lepší sex nezažila a že mám najlepší penis, robím preto dosť a dávam do toho všetko a stále nevidím žiadny rozdiel, žiadne plus ani žiadnu zmenu. Už neviem čo mám robiť som s toho dosť zúfalý, rozísť sa s ňou nechcem, preto že vždy sme ku sebe cítili niečo viac a takto sme to dávali dokopy 5 rokov, pri mne zažíva pekné chvíle, som vždy pri nej a robím pre ňu všetko, ale ona skoro pre mňa nič, nechcem to zahodiť všetko čo sme vybudovali, hneď za hlavu, keď sa to hádam dá dáko vyriešiť... Mrzí ma že to zašlo až sem, chcem to vyriešiť, ale už vôbec neviem ako... Ďakujem za každú radu... Dúfam že pomôžu.
Mám problém s priateľkou, ktorý už trvá skoro 9 mesiacov, som s ňou 1 a pol roka. Ide o to, že nemá vôbec chuť na sex a keď sa ku nej pritúlim, alebo keď mám chuť ja a niečo preto robím, tak mi povie "nerob už mi to robí nervy"... Čo mňa dosť vytočí... Na začiatku to bolo super, sex chcela hlavne ona, a zrazu nastalo to, že sme sex nemali 3 mesiace, potom sme sa spolu vyspali a od vtedy to už je 9 mesiacov nebolo nič, ani orálny sex proste nič, už ma to dosť štve, navrhoval som už všetko čo sa dalo a spravil som už preto dosť a stále nič. Romantická večera pri sviečkach, kytica ruží, navaril som, spravil som dezert, najedla sa a poďakovala za jedlo a dala mi pusu... Fakt už neviem čo mám robiť, kamarátkam vravela, že lepší sex nezažila a že mám najlepší penis, robím preto dosť a dávam do toho všetko a stále nevidím žiadny rozdiel, žiadne plus ani žiadnu zmenu. Už neviem čo mám robiť som s toho dosť zúfalý, rozísť sa s ňou nechcem, preto že vždy sme ku sebe cítili niečo viac a takto sme to dávali dokopy 5 rokov, pri mne zažíva pekné chvíle, som vždy pri nej a robím pre ňu všetko, ale ona skoro pre mňa nič, nechcem to zahodiť všetko čo sme vybudovali, hneď za hlavu, keď sa to hádam dá dáko vyriešiť... Mrzí ma že to zašlo až sem, chcem to vyriešiť, ale už vôbec neviem ako... Ďakujem za každú radu... Dúfam že pomôžu.
Re: Problém s priateľkou
Aký dôvod ti povedala ona?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Co prve mas spravit je ist za nou a spytat sa "Preco ku*va odmietas sex, ti uz je*e?" A nie sa nas pytat. Ty preto nemas uz co robit, len si to s nou narovinu vyjasnit. 9 mesiacov vo vztahu bez sexu? Nepodvadza ta? Mozno si ju prestal vzrusovat/pritahovat. Toto sa ale neriesi na fore, ale medzi vami dvoma. Vyloz karty na stol.
-
phatres1994
Star
Neberie antikoncepciu?
Moonshine:
1. skryté problemy vo vztahu = detailnejsie porozprávanie sa o vás dvoch
2. jej zdravotné problemy o ktorých možno nevieš
3. iné problemy z jej života
4. možno z tvojej strany prehnaná iniciativa na sex a takto sa to ťahá dlho..preto vraví ze jej stým lezies na nervy
5. iný muž s ktorým možno už niečo má, len teraz nevie s kým chce byt
6. vyprchá iskra..ze nerobís to, co si robil ked ste spolu zacali chodit
7. zmeniť polohy a miesta na pohlavný styk
8. citové ochladnutie z jej strany z dovodu č. 6
9. doplnil som tento bod...áno aj antikoncepcia moze zato.
Toto ma predbežne napadlo..jeden horší dovod ako druhý jednoznačne si snou sadni a KOMUNIKUJ.
1. skryté problemy vo vztahu = detailnejsie porozprávanie sa o vás dvoch
2. jej zdravotné problemy o ktorých možno nevieš
3. iné problemy z jej života
4. možno z tvojej strany prehnaná iniciativa na sex a takto sa to ťahá dlho..preto vraví ze jej stým lezies na nervy
5. iný muž s ktorým možno už niečo má, len teraz nevie s kým chce byt
6. vyprchá iskra..ze nerobís to, co si robil ked ste spolu zacali chodit
7. zmeniť polohy a miesta na pohlavný styk
8. citové ochladnutie z jej strany z dovodu č. 6
9. doplnil som tento bod...áno aj antikoncepcia moze zato.
Toto ma predbežne napadlo..jeden horší dovod ako druhý jednoznačne si snou sadni a KOMUNIKUJ.
Suhlasim s ostatnymi, ze to treba vyriesit na rovinu a musis ju mat naozaj rad, ked si to tak dlho vydrzaj a len teraz ta to dozralo. Okrem tohto problemu vztah funguje normalne ?
-
phatres1994
Star
ak je s tebou stastna, resp nevidis na vasom vztahu iny problem ako sex a berie anti, bude to vo vacsej miere sposobene nou. Aj v mojom pripade, ktory je uplne totozny s tvojim tomu tak bolo. Po dlhych rozpravaniach sme proste zistili, ze priatelka nieze nechce, ale nema chut a potrebu mat sex. Mne to prislo ako nerealne, ale je tomu skutocne tak. Po vysadeni anti je vsetko ako predtym. Je to dvojsecna zbran, co z toho, ze mas bezpecny sex, ked ho mas 2 krat do mesiaca a je to po vyproseni? 
//pozri si gugel, je to znama vec, ze s anti prichadza velka nechut na sex, no nie u kazdeho
//pozri si gugel, je to znama vec, ze s anti prichadza velka nechut na sex, no nie u kazdeho
Berie áčka už 4 a pol roka, lebo má vraj strašnú bolesť pri krámoch...
Vzťah a všetko okolo toho v poriadku...
Vzťah a všetko okolo toho v poriadku...
Tak teda je to tou antikoncepciou.
Len ju nenut do sexu ani jej ho nespomínaj.
Ale zase nech si nezacne mysliet o tebe ze ju uz nechces, zeby ta nepritahovala.
Rozumne si o tom pokecajte tak obšírnejsie.
Ona sama musí vycitit v sebe ze by ta strašne po**bala tak potom ona stým začne ako dávnejsie.
Ale zase nech si nezacne mysliet o tebe ze ju uz nechces, zeby ta nepritahovala.
Ona sama musí vycitit v sebe ze by ta strašne po**bala tak potom ona stým začne ako dávnejsie.
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nezačala chodiť do kostola?
Tvrdi, ze to berie 4 a pol roka, je mozne aby sa taketo ucinky dostavili az teraz?Blastbit napísal:Tak teda je to tou antikoncepciou.
Myslím si, že je to možné lebo HaK (hormonalna antikoncepcia) má viac nevýhod ako výhod.
Je to kolísaním hladiny hormonov pocas krámov a kedze ju to dost bolí pri nich, tak jej tu hladinu este viac do*rbe ale nebudú ju boliet krámy tak, ako keby neberie HaK.
Další dovod by som videl v tom, ze autor témy sa naserie ked mu jeho frajerka nedá, sak preto mu aj hovorí ze mu stým sexom lezie na nervy, čiže sa ona cíti tlačená do toho sexu.
Nieje chuť na sex z XY príčin, nieje sex.. a to sa týka aj orálneho sexu ze tá žena proste to nebude robit.
Je to kolísaním hladiny hormonov pocas krámov a kedze ju to dost bolí pri nich, tak jej tu hladinu este viac do*rbe ale nebudú ju boliet krámy tak, ako keby neberie HaK.
Další dovod by som videl v tom, ze autor témy sa naserie ked mu jeho frajerka nedá, sak preto mu aj hovorí ze mu stým sexom lezie na nervy, čiže sa ona cíti tlačená do toho sexu.
Nieje chuť na sex z XY príčin, nieje sex.. a to sa týka aj orálneho sexu ze tá žena proste to nebude robit.
Netlačím ju do toho vôbec, som ohľaduplný, len je to už doba...
Tiez zdielam nazor o HAK, ze je to svinstvo, ale nezda sa mi, ze tri roky so sexom problem nemala a potom zrazu nie...to mi nejak nesedi.Blastbit napísal:Myslím si, že je to možné lebo HaK (hormonalna antikoncepcia) má viac nevýhod ako výhod.
A neviem ako ty, ale kebyze ma priatelka odmieta 9 mesiacov tak asi by som vybuchol a doma spravil vojnu...a vlastne neviem ci by som to tolko vydrzal a nezahol niekde inde obcas, a nie zo srandy, ale proste 9 mesiacov si lahat vecer do spolocnej postele a ani sa nedotknut tak to by bolo vela snad na kazdeho.
Na tvojom mieste by som pochopil, aj keby ju k tomu sexu tlačíš alebo znásilníš v spánku
. 9 mesiacov bez sexu je dlhá doba a v tak mladom vzťahu je asi niečo zle, keď k tomu došlo.
A čo robíte keď ste spolu? Mohol by si nejako opísať vaše fungovanie za tých posledných 9 mesiacov, koľko času trávite spolu, čo robíte a podobne.
Aj keď by som nikdy nepovedal, že toto napíšem, predsa len. Nechceš ju vážne "znásilniť"? Bude spať pri tebe a ty to tam tak nejak šupneš, aby sa nezobudila
. Čo bude nasledovať uvidíš, no podľa mňa by sa tým ľady pohli...
A čo robíte keď ste spolu? Mohol by si nejako opísať vaše fungovanie za tých posledných 9 mesiacov, koľko času trávite spolu, čo robíte a podobne.
Aj keď by som nikdy nepovedal, že toto napíšem, predsa len. Nechceš ju vážne "znásilniť"? Bude spať pri tebe a ty to tam tak nejak šupneš, aby sa nezobudila
Autor temy
" už trvá skoro 9 mesiacov, som s ňou 1 a pol roka. Ide o to, že nemá vôbec chuť na sex a keď sa ku nej pritúlim, alebo keď mám chuť ja a niečo preto robím, tak mi povie "nerob už mi to robí nervy"... Čo mňa dosť vytočí " = chut bola na tvojej strane a nie aj na jej.
" Romantická večera pri sviečkach, kytica ruží, navaril som, spravil som dezert, najedla sa a poďakovala za jedlo a dala mi pusu" = toto si urobil to je fajn, ale to co si neurobil je to, ze si sa snou: OTVORENE NEPOROZPRAVAL O TOM PRECO NECHCE S TEBOU SEXOVAT.
Lubos: ak by to aj nebolo HaK, tak to bude o nekomunikácii medzi nimi dvomi ohladom sexu.
Ona ako žena čaká ze on ako chlap sa bude o to dost zaujmat, ze prečo ona v tejto dobe nechce s ním spávat.
" už trvá skoro 9 mesiacov, som s ňou 1 a pol roka. Ide o to, že nemá vôbec chuť na sex a keď sa ku nej pritúlim, alebo keď mám chuť ja a niečo preto robím, tak mi povie "nerob už mi to robí nervy"... Čo mňa dosť vytočí " = chut bola na tvojej strane a nie aj na jej.
" Romantická večera pri sviečkach, kytica ruží, navaril som, spravil som dezert, najedla sa a poďakovala za jedlo a dala mi pusu" = toto si urobil to je fajn, ale to co si neurobil je to, ze si sa snou: OTVORENE NEPOROZPRAVAL O TOM PRECO NECHCE S TEBOU SEXOVAT.
Lubos: ak by to aj nebolo HaK, tak to bude o nekomunikácii medzi nimi dvomi ohladom sexu.
Ona ako žena čaká ze on ako chlap sa bude o to dost zaujmat, ze prečo ona v tejto dobe nechce s ním spávat.
Ležíme pri sebe, chodíme vonka,, na prechádzky, proste ako normálny vzťah...
Kecaj snou o tom co ju štve na tebe ohladom sexu, kedze v ostatých veciach problem nemáte.
Rozprávame sa o tom dosť, myslíš že za 9 mesiacov k tej téme ani raz nedošlo? Proste nemá chuť ani náladu...
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2015, 13:34)
Ved som napísal, že lepší sex nezažila...
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2015, 13:34)
Ved som napísal, že lepší sex nezažila...
Tak ja neviem, nespomenul si to tu ze sa o tom bavíte dost ci nie 
No áno nezazila, ale to ste ten sex mali pekne dávno.
No tak vidís, zo zdravotneho hladiska nato nemá chut a podla mna ani naladu ked vybuchnes kvoli tomu ze ju neposexujes ked ty chceš.
Daj jej čas, jedine to ti ostáva.
No áno nezazila, ale to ste ten sex mali pekne dávno.
No tak vidís, zo zdravotneho hladiska nato nemá chut a podla mna ani naladu ked vybuchnes kvoli tomu ze ju neposexujes ked ty chceš.
Daj jej čas, jedine to ti ostáva.