Problém s priateľkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Moonshine
Amateur
Amateur

Re: Problém s priateľkou

Príspevok od používateľa Moonshine »

Ani raz som na nu za toto nevybuchol.. Nie som zviera
Aký čas ved prešlo 9 mesiacov...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Moonshine
" tak mi povie "nerob už mi to robí nervy"... Čo mňa dosť vytočí..."= takže si sa snou nepohádal kvoli tomu?...šak posudzujem len podla toho co tu napíšeš.
Oky nech je ako chce..je to zrejme zapricinené HaK a asi jej nejakým trápením.
Moonshine
Amateur
Amateur

mna to vytočí, nevybuchnem...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Moonshine ako je fasa ze mate dobry vztah, ale popravde sa cudujem ze si to tak dlho vydrzal, mesiac dva mozno OK, ale ved vy uz spolu dlhsie nespite jak spite... Urcite to treba riesit, lebo skor ci neskor sa ten vztah rozpadne, proste bud ta to prestane bavit, alebo sa naskytne moznost uzit si bokom kdesi cosi.... IMHO lepsie vyriesit to teraz ako potom lutovat ze si to nechal tak dlho plavat.

Hovoris ze predym nemala problem s libidom a ze sex bol dobry... tak asi netreba velmi hladat problem kdesi v ramci toho ze proste ju to prestalo bavit ked presla zalubenost. Skor by som skusal ist po stranke tej HAK. Nezmenilo sa napriklad zlozenie, alebo nezmenila znacku? Mozno by ste mali skusit ine tabletky.... alebo skusit na isty cas vysadit, a bolesti riesit inak (klasicke lieky proti bolesti resp. konkretne na menstruacne bolesti napriklad), hadam ked jej zalezi na vasom vztahu tak sa o tom necha presvedcit...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A ked sama nevie preco to tak pocituje, tak pre zachranu vztahu musi byt ochotna aspon ist na sedenie k sexulogovi a skusit to riesit odborne...aspon skuskit, proste nejaky naznak, ze ma zaujem aj ona.
Moonshine
Amateur
Amateur

A to je problém, nechce ísť a nechce to preberať s cudzím človekom...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

a s tebou chce?
Moonshine
Amateur
Amateur

Ona sama nevie, nemá chuť ani náladu nato...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Sadni si s nou, ze musite nutne hovorit, povedz jej na rovinu o probleme z tvojho pohladu, co ti vadi, co potrebujes aby sa zmenilo pre spravny chod vztahu. Ked bude normalne hovorit, navrhni nejake riesenie, ci uz vysadenie HAK, alebo navsteva sexuologa, ked budes vidiet, ze je aspon nejaky zaujem z jej strany, si na dobrej ceste, ked bude odmietat debatu, alebo nejake riesenie, tak skor ci neskor to budes hladat niekde inde, a nie preto, ze ju nelubis...
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

alkohol? spolocne nejak vypit flasku vina, a dostat to z nej? vsak to vies, vo vine je pravda ;)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Moonshine napísal:Ona sama nevie, nemá chuť ani náladu nato...
Pozri na to tak, ako dlho ta este bude bavit takto fungovat, par mesiacov, rok, dva? Ocividne ta to uz teraz trapi dost na to aby si sa prisiel poradit sem.
Takze skor ci neskor z toho problem vznikne. A bud to bude chciet riesit alebo nie. Ak nie, tak potom je lepsie to ukoncit uz teraz, aby si sa netrapil este potom, a ak ano, tak je lepsie to riesit cim skor, nez sa vrati vztah cim skor do normalu.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Je dost mozne ze si nasla milenca a zatial este nema dostatok odvahy na rozchod s tebou, takze ti neostava nic ine len cakat, a cakat, a cakat..., kedze predpokladam ze ty tiez nemas gule na to aby si na nu pritlacil a zistil kde je pes zakopany.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Súhlasím s milencom. Je to kruté, ale ľudia sú raz takí. :x
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

1. varianta. je v tom iny chlapec, ktory ju vopichava. s tebou je len preto aby s niekym bola, dotycny je dobry v sexe, tvoja frajerka je pravdepodobne plna jeho semena, plus ma este vycitky tak nechce ani aby si sa jej dotykal, ale milenec zjavne nie je na vztah, takze s nim tr*ka a s tebou chodi.

si blbecek ktory to toleruje uz 9 mesiacov. :arrow: SORRY.

2 varianta, : tvoja holka je naozaj vadna. Riesenie je jednoduche. NECHAJ JU. najdi inu, a cim skor.

3. dristy o sexuologovi a o rozpravani sa ZJAVNE nezaberaju, uplatnuj riesenie NECHAT JU.
velmi si tym poomzes, prestanes sa trapit, a ked to bola varianta jedna, tak aj na to skor prides, lebo ked to je varianta jedna, tak milenec sa ti musi riadne smiat.

ono poznal som par kde zena bola plna semena druheho, a jej frajer si myslel ako mu frajerka vlhne. :lol: doteraz ho povazujem za jedneho z najhlupejsich ludi s akymi som sa stretol. pretoze si ju aj vzal. :lol: nikdy sa neprestanem na tom smiat.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

Určite sa o tom musíte porozprávať spolu. Hoci jej to bude nepríjemné, nebude mať náladu... ale ak to nevyriešite teraz, koľko ešte budeš znášať, tolerovať vzťah bez sexu? Ďalších deväť mesiacov? Rok, dva? Treba zistiť príčinu, či je za tým spomínaná HAK, zdravotné problémy, iný muž, či ju už prešiel vzťah s tebou... Skôr, či neskôr ju podvedieš, nájdeš si milenku, inú ženu a vzťah, ktorý ste dávali dokopy 5 rokov sa rozpadne. Ale toto všetko si tu už čítal x-krát. Prípadne sa skús opýtať jej kamarátok, čo sa medzi vami deje :) "kamarátkam vravela, že lepší sex nezažila a že mám najlepší penis,"
Moonshine
Amateur
Amateur

Už som to ukončil, dík za rady.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Moonshine napísal:Už som to ukončil, dík za rady.
Rozišiel si sa s ňou? Popíš zvedavcom, že čo sa stalo... :shock:
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

V tomto musel mat prsty niekto treti. Nemusela s nim rovno spavat ale mozno niekoho chcela alebo niekto chcel ju. Baby v tomto maju blok ked sa nevedia rozhodnut tak radsej stopnu sex a ty sa mozes snazit ako chces. Nic s tym nespravis. Alebo si na nu bol moc dobry = "cukrik" kvety, romantika, behat okolo riti. Co ti poviem niektore po tom tuzia inym je z toho zle a chcu mat krasneho cava co beha za kazdou suknou a kazda sukna ho chce no pritom je to hajzlik. Vecer ju pretiahne ona sa pochvali kamoskam a vsetci su spokojny. A tebe pri rozchode povie, ze si na pre nu moc dobry a nezasluzi si ta. Ale mna by zaujimalo ako to dopadlo a co viedlo k rozchodu. Ci dala dovod tvoju "posadnutost" sexom alebo si priznala, ze bola chyba v nej..
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Ukoncil si to len tak? Ci sa ti k niecomu priznala? Lebo vynimocne suhlasim s qwertyho nazorom po precitani tejto temy. Najprv fajn sex a potom zrazu nie? Urcite to nebude bezdovodne.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Cize nemala snahu o zachranu vztahu ? Rozpis sa ;-)
Napísať odpoveď