čistička vzduchu
čistička vzduchu
zdravim vas.Uvažujem o käpe čističky vzduchu do izby s rozmermi 5x4 m takze nieco okolo 20m štvorcových.čistička vzduchu by išla asi len v noci a trochu zopár hodín asi 4 hodiny počas večera.Mám diagnostikovaný nábeh na astmu a som alergik.na nete som našiel zopár čističiek ale najviac sa mi pozdáva electrolux eap150.Len teraz tu je otázka či s ami to oplatí kúpiť ak by toto azriadenie bolo takto využivane že len v noci a trochu kym som doma.nakolko domov chodim sa len vyspať iank som stále uatom neikde preč či už v práci väčšinu dňa alebo po práci vonku niekde a domov chodím ako som už povedal sa len vyspať..oplatí sa mi kupiť tu čističku len na noc žeby bežala? dik
Re: čistička vzduchu
Preco ta ma rusit pri spanku? Treba ju pustit praveze ked nie si doma. Predtym dobre vyvetrat. Tema o cisticke tu uz je, pamatam si na tu temu, cital som toz boli tam skusenosti ludi z fora a aj fake odborne clanky z netu, skus si to najst a precitat.
okej diki moc len ja som nepisal zeby ma mala rušiť ale či sa to oplatí ked by bežala len vnoci
-
Michaelo105
Light Professional
Ak ti má pomôcť v lepšom, pokojnejšom spánku, tak sa určite oplatí čistička ako taká.
Hlavne sa oplati precitat si clanky o astme. Castokrat sa pouzivaju lieky, dolezite je pravidelne upratovanie a az potom uvazovat nad cistickou. Cisticka v zlom prostredi toho vela nespravi.
pouzival som Ionic Care Triton ale nebolo to uplne ono, tak som pridal aj Hyundai AP 610 a spokojnost.
Nocny mód je taky tichy ze nepocujem vobec nic ani ked lezim s hlavou vedla cisticky, ma to Hepa filter,pachovy,ionizator aj UV ziarivky na sterilizaciu co sa hodi ked je niekto doma nachladnuty, kycha a pod.
A hlavne ten Hyuandai je za dobru cenu a cloveka nezruinuje, filter staci menit raz za jeden-dva roky.
Efekt je vidno aj na nabytku, pada nan menej prachu /cisticka bezi 24hod/. Ma to ale jednu nevyhodu, akonahle si dlhodobo zvyknes na takto upraveny vzduch, tak sa moze lahko stat ako mne,ze budes podstatne citlivejsie vnimat vzduch spinavy a clovek si uvedomuje ako je casto vonku a aj v budovach zapraseny a humusny vzduch.
Nocny mód je taky tichy ze nepocujem vobec nic ani ked lezim s hlavou vedla cisticky, ma to Hepa filter,pachovy,ionizator aj UV ziarivky na sterilizaciu co sa hodi ked je niekto doma nachladnuty, kycha a pod.
A hlavne ten Hyuandai je za dobru cenu a cloveka nezruinuje, filter staci menit raz za jeden-dva roky.
Efekt je vidno aj na nabytku, pada nan menej prachu /cisticka bezi 24hod/. Ma to ale jednu nevyhodu, akonahle si dlhodobo zvyknes na takto upraveny vzduch, tak sa moze lahko stat ako mne,ze budes podstatne citlivejsie vnimat vzduch spinavy a clovek si uvedomuje ako je casto vonku a aj v budovach zapraseny a humusny vzduch.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a nebudes casom nachylnejsi k chorobam dychacich ciest?
skus nad odpovedou porozmyslat sam
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
lebo v podstate to mas ako s alergiou..cim viac napr. dieta chranis od vsetkeho mozneho tym je viac nachylnejsie