Neexistuje aby normalna zdrava zenska nechcela sex, ked ste predtym sexovali a dokonca ona bola ta, ktora chcela viac nez ty, staci sa trosku zamysliet, niekde si to kompenzovat musela
Problém s priateľkou
Re: Problém s priateľkou
na 99 pero iny chalan, len sa s tebou nevedela rozist, bo nemala istotu, ci ju ten druhy bude chciet aj na nieco ine...
Neexistuje aby normalna zdrava zenska nechcela sex, ked ste predtym sexovali a dokonca ona bola ta, ktora chcela viac nez ty, staci sa trosku zamysliet, niekde si to kompenzovat musela
Možné to je..ale to by potom vsetko ostatne vo vztahu tiez nebolo v poriadku okrem sexu.
Ale zase pusu mu vedela dat..len vsetko okolo sexu nie.
Ved nech sa uz konečne ozve autor témy, doteraz tu budu len dohady.
Ale zase pusu mu vedela dat..len vsetko okolo sexu nie.
Ved nech sa uz konečne ozve autor témy, doteraz tu budu len dohady.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Alebo to, alebo nebola "normalna zdrava" vid. debata o HAK a ucinku na libido.kayko napísal: Neexistuje aby normalna zdrava zenska nechcela sex, ked ste predtym sexovali a dokonca ona bola ta, ktora chcela viac nez ty, staci sa trosku zamysliet, niekde si to kompenzovat musela
Osobne nevylucujem ze tam bol vplyv niekoho ineho, ale tiez nevidim dovod aby sa pri inak normalnom dobrom vztahu automaticky muselo ist o podvadzanie
HAK brala aj predtym a sexovali, tak pochybujem. Zenske su vypocitave, najdu si chlapa, donutia ta rozist sa s nimi a ako najvacsi debil z toho vyjde chlap. Klasika. 
Normalnu zenu by to trapilo, pokial jej nerobi HAK dobre stavy, nie je normal aby clovek nepocitoval potrebu sulozit...
Preco v tom bol podla mna niekto treti?
No minimalne ak by ho mala rada a zalezalo jej na vztahu, tak to nebude riesit tym, ze ho odstrci a povie, ze jej s tym uz lezie na nervy.
Dalej viem ako sa spravaju zenske, ktorym sex s vlastnym chlapom nie je po voli, pritom su to perverzacky prvej triedy a nebranili by sa, keby ich pretiahol cely hokejovy klub, pretoze nie su dostatocne uspokojene vztahom. Tiez sa nemaju problem pusinkovat so svojim stalym partnerom a pritom pred nim hraju matku terezu a chlap sa uspokoji s tym, ze ich sex nebavi, alebo ze maju prave obdobie mensieho apetitu.
Ak vztah nefunguje v posteli, tak nefunguje ani inde a ten zbytok moze byt kludne hrany. Bezne sa s tym stretavam u niektorych zien, ktore su dokonca vydate a sulozia kade tade, pritom ich muzicek je slepy jak poleno, lebo su to first class herecky
Preco v tom bol podla mna niekto treti?
No minimalne ak by ho mala rada a zalezalo jej na vztahu, tak to nebude riesit tym, ze ho odstrci a povie, ze jej s tym uz lezie na nervy.
Dalej viem ako sa spravaju zenske, ktorym sex s vlastnym chlapom nie je po voli, pritom su to perverzacky prvej triedy a nebranili by sa, keby ich pretiahol cely hokejovy klub, pretoze nie su dostatocne uspokojene vztahom. Tiez sa nemaju problem pusinkovat so svojim stalym partnerom a pritom pred nim hraju matku terezu a chlap sa uspokoji s tym, ze ich sex nebavi, alebo ze maju prave obdobie mensieho apetitu.
Ak vztah nefunguje v posteli, tak nefunguje ani inde a ten zbytok moze byt kludne hrany. Bezne sa s tym stretavam u niektorych zien, ktore su dokonca vydate a sulozia kade tade, pritom ich muzicek je slepy jak poleno, lebo su to first class herecky
-
qwerty-xyz
kayko .... HOWGH!!
presne tak to je, lepsie sa to uz ani neda napisat ani vystihnut.

"Bezne sa s tym stretavam u niektorych zien, ktore su dokonca vydate a sulozia kade tade, pritom ich muzicek je slepy jak poleno, lebo su to first class herecky"
.
pokial mas navarene, oprane a vrznes si inde, je konfrontacia zbytocna. Rozvod je prilis draha zalezitost.
.
pokial mas navarene, oprane a vrznes si inde, je konfrontacia zbytocna. Rozvod je prilis draha zalezitost.
Pokial ide o mna, vacsinou sa stravujem v praci, operie pracka a niesom sam, kto to ma v dnesnej modernej dobe takto zariadene, kedy zeny uz davno nestoja pri hrncoch a neplakaju pradlo. Keby to tak nebolo, tak nemaju cas behat za inymilumir napísal:"
stastne rozvedeni chlapi toho nakecaju:) ale tak.. teoreticky to mas zmaknute paradne. to sa musi uznat 
pisal som, ze mi perie pracka a ze sa stravujem v praci, coz aj praktizujem, nie je to len teoria. Pokial ide o teoriu, som pragmatik. Ak mi ma zena stat doma pri hrncoch, tak ci tak by som ju musel zivit, co ma vyjde drahsie, ako keby mala chodit do prace a stravoval by som sa sam. Ak mame mat so zenou oddelene sexualne zivoty, tak to nie sme par, ale spolubyvajuci. Takze ak sa stale bavime v kontexte temy, tak nie som natolko pohodlny, aby som si doma vydrziaval sluzku, ked vrznut si dokazem aj bez toho. A ked uz budem chciet nieco vaznejsie, tak to bude len kvoli rodine a vl. detom, v tom pripade uz ma pre mna zena v domacnosti vyznam.
"A ked uz budem chciet nieco vaznejsie, tak to bude len kvoli rodine a vl. detom, v tom pripade uz ma pre mna zena v domacnosti vyznam."
.
cize si tam, kde si nechcel byt
.
cize si tam, kde si nechcel byt
toto je to, kde by som nechcel bytlumir napísal: pokial mas navarene, oprane a vrznes si inde, je konfrontacia zbytocna.
niesom dieta, ktore potrebuje oprat a navarit, ale kebyze deti mam, tak tie to uz potrebovat budu
pri citani sa mi vybavilo debutove video Bijouterriera - Prečo plačeš Vilém
oukej.. tak to teda zvalme na deti. lenze manzelky-matky podvadzaju tiez. k tomu nejaka ta hypoteka....
.
cize nad tebou realne visi hrozba alimentov + vysporiadania bytu (realita acsiny populacie). zaroven hrozi, ze budu tvoje deti vyrastat v nekompletnej rodine - resp. im bude robit otca niekto iny. isiel by si do konfrontacie, ked vsetko ostatne funguje ok?:)
.
cize nad tebou realne visi hrozba alimentov + vysporiadania bytu (realita acsiny populacie). zaroven hrozi, ze budu tvoje deti vyrastat v nekompletnej rodine - resp. im bude robit otca niekto iny. isiel by si do konfrontacie, ked vsetko ostatne funguje ok?:)
"hrozba alimentov + vysporiadania bytu (realita acsiny populacie)"
Realita vacsiny neznalej populacie. Co sa tyka alimentov, tak to neriesim. Ak mam deti a neziju so mnou, tak chcem prispievat na ich vyvin. To ze som ich urobil nespravnej zenskej uz je moja chyba. Netvrdim ze od zeny ocakavam 100% vernost, asi by som bol za hlupaka sam pred sebou a nepoucil sa z vlastnej minulosti.
O zvysku sa mi najprv nechcelo rozpisovat, lebo je to trosku ot, ale snad tym nikoho neurazim.
Co sa tyka majetkoveho vysporiadania, tak je na zvazeni kazdeho z nas, ci aj pri otazkach dlhodobej buducnosti, byvania a majetku vseobecne bude rozmyslat rozkrokom, alebo pouzije hlavu. Su dve moznosti. Nadobudnut nehnutelnost pred manzelstvom, alebo zrusenie BSM, co uz dnes tiez praktizuje vela parov a vobec to nemusi byt iba predzvestou krachujuceho vztahu. Totiz pre mna otazka byvania a fin. zabezpecenia nie je vecou citov, ale zdraveho rozumu, imho ked sa jedna o veci hmotne, nebudem do toho pliest veci nehmotne. A myslim, ze ak ma zdravy rozum aj moja partnerka, tak nebude namietat. Ak som nuteny pocas manzelstva zobrat hypo, alebo nejaku vacsiu pozicku, tak v pripade rozvodu by si tak ci tak jeden z manzelov musel zobrat pozicku, aby vyplatil toho druheho. Pre mna lepsim riesenim je zrusenie BSM, pricom nehnutelnost splaca iba jeden a ten druhy sa dajme tomu stara o deti, alebo financuje chod domacnosti. V pripade, zeby mala s tymto moja partnerka problem, tak sa s nou rozvediem este pred postavenim domu, nakolko nebudem predsa byvat s niekym, kto sa nechce rozumne dohodnut.
Realita vacsiny neznalej populacie. Co sa tyka alimentov, tak to neriesim. Ak mam deti a neziju so mnou, tak chcem prispievat na ich vyvin. To ze som ich urobil nespravnej zenskej uz je moja chyba. Netvrdim ze od zeny ocakavam 100% vernost, asi by som bol za hlupaka sam pred sebou a nepoucil sa z vlastnej minulosti.
O zvysku sa mi najprv nechcelo rozpisovat, lebo je to trosku ot, ale snad tym nikoho neurazim.
Co sa tyka majetkoveho vysporiadania, tak je na zvazeni kazdeho z nas, ci aj pri otazkach dlhodobej buducnosti, byvania a majetku vseobecne bude rozmyslat rozkrokom, alebo pouzije hlavu. Su dve moznosti. Nadobudnut nehnutelnost pred manzelstvom, alebo zrusenie BSM, co uz dnes tiez praktizuje vela parov a vobec to nemusi byt iba predzvestou krachujuceho vztahu. Totiz pre mna otazka byvania a fin. zabezpecenia nie je vecou citov, ale zdraveho rozumu, imho ked sa jedna o veci hmotne, nebudem do toho pliest veci nehmotne. A myslim, ze ak ma zdravy rozum aj moja partnerka, tak nebude namietat. Ak som nuteny pocas manzelstva zobrat hypo, alebo nejaku vacsiu pozicku, tak v pripade rozvodu by si tak ci tak jeden z manzelov musel zobrat pozicku, aby vyplatil toho druheho. Pre mna lepsim riesenim je zrusenie BSM, pricom nehnutelnost splaca iba jeden a ten druhy sa dajme tomu stara o deti, alebo financuje chod domacnosti. V pripade, zeby mala s tymto moja partnerka problem, tak sa s nou rozvediem este pred postavenim domu, nakolko nebudem predsa byvat s niekym, kto sa nechce rozumne dohodnut.
A co v pripade rozvodu? Ty si nechas nehnutelnost, kedze si ju sam splacal, a zena nech ide do prdele aj s detmi, ci ako si to predstavujes?kayko napísal:Pre mna lepsim riesenim je zrusenie BSM, pricom nehnutelnost splaca iba jeden a ten druhy sa dajme tomu stara o deti, alebo financuje chod domacnosti. V pripade, zeby mala s tymto moja partnerka problem, tak sa s nou rozvediem este pred postavenim domu, nakolko nebudem predsa byvat s niekym, kto sa nechce rozumne dohodnut.
Autor témy sa akosi nevyjadruje, asi je ešte zlomený a skormutený, neboj to prejde. Isto mala iného, alebo Ťa už nemala rada, tam žiadne HAK nemá s tým nič spoločné, jednoducho stava sa, nie si prvý ani posledny 
Pozri deti vyhanat nebudem, ale pokial sa rozvediem a budem chciet zit s inou partnerkou, alebo bez mojej ex, tak nevidim dovod, preco by mala moja ex zostat byvat v dome, ktory som sam splatil. Nechapem co tu riesite, tato tema nie je o mne, kazdy nech si spravi podla svojho uvazenia, ja som iba vyjadril svoj nazor, ale presmerovat temu na svoju osobu nehodlamLub0$ napísal: A co v pripade rozvodu? Ty si nechas nehnutelnost, kedze si ju sam splacal, a zena nech ide do prdele aj s detmi, ci ako si to predstavujes?
Co sa tyka autora, tak mozno uz neciti potrebu vyjadrit sa. V kazdom pripade nevidim dovod, preco by s nou ostaval, ked nemala zaujem vysvetlit ani vyriesit svoj problem v posteli s nim...
zastavam skor nazor, ze co som za zivota zabezpecil, to pojde detom
za predpokladu, ze by som vedel vyzit iba z vlastneho platu, asi by som byt/dom nechal detom (s tym, ze s nimi moze zit aj matka) a sam si nasiel nieco ine
za predpokladu, ze by som vedel vyzit iba z vlastneho platu, asi by som byt/dom nechal detom (s tym, ze s nimi moze zit aj matka) a sam si nasiel nieco ine
-
phatres1994
Star
ako to teda dopadlo?