Max Payne 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Max Payne 3

Príspevok od používateľa typek61 »

ja som si kupoval balicek max payne 1,2,3 + Season Pass a nikde v steame tam neni :?
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

No stahujem to a tam keď kliknem na PLAY tam mi to vyhodí toto.

Edit: No a ono to tam píše ešte že "Toto je váš aktivačný kluč pre MP3. Po spustený aplikácie bude musieť tento klúč zadať"

A ono to píše u všetkých 12 položkách.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

kluc mas hned na pravej strane v profile hry - jak mas instalovat, tak napravo potom mas komunitne navody, stranka obchodu a bla bla a potom aj "cd klic" - tam ti vybehne okno s klucmi a postupne poaktivujes na rockstar social clube..
dasti555
Professional
Professional

No já viem ako to aktivovať. Já len či som ozaj kúpil zbytočne ten Season Pass :/
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

ved preto mas vsetky tie dlc tam, bo mas season pass.. a to mas vsade, pri vsetkych hrach takto, kde je season pass :))
dasti555
Professional
Professional

Ano?
No to som nevedel no :(

Diky :plus:

No ale vedla názvu mi ešte píše ten kľúč. Takže v hre mám teda vlastne aktivovať čo? Iba tú hru? alebo aj ostatné klúče čo mi k tomu píše?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

no aktivuj vsetko..
dasti555
Professional
Professional

Tak teraz by bolo dobré ak by sa mi nejako podarilo vyriešiť problém. Resp. ono to je problém na probléme.

1. Problém - Iba čierna obrazovka
2. Problém - Ak zmením kompatibilitu na W7 tak hra síce naskočí ale zasekne sa na "Initializing" lebo tam by mal naskočiť RGSC v pravo hore ale nič sa nedeje.

Chvíľu som to hral ale keď som zmenil grafiku tak sa stalo toto a od vtedy to nemôžem spustiť aach :/

Aj vám sa to dialo?

//autoeditácia príspevku (17 Apr 2014, 13:50)
/////////////////////////FIXED/////////////////////////

Ale nastal iný problém. Ak sa prepnem z hry do windowsu a naspäť stane sa že sa neobnoví hra. Zvuk ide ale iba obraz je čierny. Nemusím sa prepínať ani do windowsu stačí ak pauznem hru a chvíľu nič nerobím obraz sa zasekne ale hra reaguje len obraz stojí. Pomôže iba vyp a zap :/

//autoeditácia príspevku (17 Apr 2014, 15:38)
Aha .. Takže je tu znova problém. Ak sa hra vypne a potom ju zapnem. Tak čierna obrazovka. A nič. Resp. nereaguje. A riešenie je iba reštart.. :smt098
crank30
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa crank30 »

Tak Kamarát tiež som si kúpil originál hru max payne 3 a ako hovoríš že nemal by také problémy keby nemal pirátsku verziu,dovoľ sa mi zasmiať lebo fakt trepeš sprostosti,ja osobne som si túto hru kúpil na steame a doteraz som sa neprihlásil do toho socialu lebo mi vypisuje že nemám internet:D a prosím ťa hlavne mi tu teraz nevypisuj že nemám hru aktualizovanú a také veci,a písal som aj na podporu a absolútne nikto ani neodpísal,takže zbytočne som zablatil za NIČ!!! a podotýkam veľa ľudí ma taký istý problem....
rochedo napísal: Nemas za co. Taketo debilne posty by som mazal. Ked som to ja vedel kupit za 20 EUR tak mozes aj ty a pojde ti vsetko bez problemov. Hra uz nedavno dostala v poradi treti patch a nemam s nou ziadny problem a rovnako aj vacsina ludi co mala nejake problemy na zaciatku to uz veselo hraju. Ale pytat sa drzo ze preco ti nejde piratska verzia a este sa ti nieco nepaci.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

crank30: To ze blbne Social club je znamy problem. Ale to zacalo blbnut az par mesiacov po vypusteni hry. Ja som to kupoval hned v den vydania a hral som bez problemov.
crank30
Amateur
Amateur

najlepšie na tom je že som písal aj na podporu a nikto mi doteraz neodpísal,nič žiadna iniciatíva z ich strany to riešiť,a to som si chcel kúpiť GTA 5,ale rozhodne to kupovať nemienim...
rochedo napísal:crank30: To ze blbne Social club je znamy problem. Ale to zacalo blbnut az par mesiacov po vypusteni hry. Ja som to kupoval hned v den vydania a hral som bez problemov.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Crank skúšal si tu hru na inom počítači ? :roll:
crank30
Amateur
Amateur

nie neskúšal ale veľa ľudí ma presne ten istý problém pozri sem

Kód: Vybrať všetko

http://steamcommunity.com/app/204100/discussions/#p13
->slavo<- napísal:Crank skúšal si tu hru na inom počítači ? :roll:
trolejbus36
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa trolejbus36 »

mp3 som si kupil na steame ze si to znovu zahram a vsetko vpohode nainstalujem aj hru mi spusti ale ked zadam aktivacny kluc , napise mi, ze mam problem s internetom a popritom mi ide uplne normalne a som pripojeny , skusal som aj neskor a stale mi to vyhadzuje , neviete prosim vas co s tym ?
Napísať odpoveď