ty chces hru kde sa dlho stavia ...skus nejake serie z Command & Conquer, Transport Tycoon DELUXE je vynikajuca hra, ale najlepsia hra kde sa dlho stavia ...je tazsia na rozmyslanie je Warcraft 3 a Warcraft 3: Frozen Throne ...ak si s tychto troch hier nevyberes ziadnu tak ine nepoznam ... "take normalne"
pinacolada napísal:empire earth 1
akurat to hram teraz.dost dobra sranda.urcite lepsia ako dvojka
Musím súhlasiť. EE 1 je neporovnateľne lepšia ako EE2.
No ale čo sa týka stratégie, jednoznačne Transport Tycoon de Luxe + Patch for WinXP. Na túto hru sa nič neťahá.
A ešte je pekný nemecký Castle Strike.
Hej R1k1nko, ale ty nevieš jednu vec. V novom tycoone sú aj cheaty.
A napr. aj na nastavenie roka.
Postavíš tabuľku /sign/ a do nej napíšeš cht:year 2000. No a rok sa ti zmení na 2000. Najnižší rok tam môžeš dať 1920.
Inak máš tycoon so slovenskou grafikou?
jj, vypatchovany TTD je best off, je sice menej flexibilny ako Locomotion,alebo oTTD,ale aj tak sa stale vyvija a na novych veciach pracuju aj ludia z Ciech a Slovenska...
// na cheatovanie je samozrejme potrebny vypatchovany TTD a s novymi grf setmi dokaze hra vyzerat celkom realne
*****HERO***** napísal:ufo to robilo aj mne myslim ze to aj nici budovy abo co .. a mozem sa spytat jak si tuto hru rozbehal na xp ? ja ju mam ale ide mi iba na 98
ale to je TT deluxe ( ktora ide pod win xp )
ze vraj ten stary TT niesiel....
Tak otvorím starú tému, nejaká novšia budovatelská stratégia kde je niečo viac z ekonomiky a politiky ako z vojny. Alebo nejaké podobné čo teraz hráte. Ďakujem
K Anno sa pridavam. A hoci som bol povodne odporcom Anno 2070, lebo som sa nestotoznoval s dobou, do ktorej hra bola zasadena, teraz ju mozem len a len odporucit
Stale mi vsak chyba hra s atmosferou a hernou prepracovanostou, ako Pharaoh, Caesar a pod.