FEI TUKE zapis
-
peterkollar
Expert
FEI TUKE zapis
Caute , chcem sa opytat ci treba uz pred zaciatkom skolskeho roka prihlasit/dat si zapisat predmety aj pre letny semester (FEI TUKE) alebo sa to bude dat urobit neskor pocas roka/po zimnom semstri. Ja som si predmety zapisal iba na zimny semester a napr. predmet Matematika I. mi ani neuznali pre nedostatocnu kapacitu comu trochu nerozumiem kedze je to klucovy predmet a je povinny... Neviete poradit co s tym dalej ?
Re: FEI TUKE zapis
http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/aktuality
V skratke neviem preco je to tak, ale ako prvakovi ti automaticky zapisu povinne predmety,ale na maise ti to bude svietit ako neakceptovane(niektore aj na maise budu zelene, podla nalady
). Mozes si este prihodit jazyk alebo nieco take, z volitelnych predmetov. Sice ti tam bude mozno aj cely rok svietit, ze ziadost na povinny predmet je neakceptovana, na predmet mozes chodit. preco je to tak?-lebo TUKE.
btw. ja mam v kolonke ziadosti tiez este z prveho rocnika 4 zamietnute predmety, pritom som ich spravil
OT: aky studijny odbor?
V skratke neviem preco je to tak, ale ako prvakovi ti automaticky zapisu povinne predmety,ale na maise ti to bude svietit ako neakceptovane(niektore aj na maise budu zelene, podla nalady
btw. ja mam v kolonke ziadosti tiez este z prveho rocnika 4 zamietnute predmety, pritom som ich spravil
OT: aky studijny odbor?
-
peterkollar
Expert
Re: FEI TUKE zapis
informatika