Ako nenapadne pokazit Iphone 5 s?
Ako nenapadne pokazit Iphone 5 s?
Zdravim, chcem sa opytat ako sa da ,,nenapadne,, pokazit Iphone 5S? Rozmyslam ze napriklad nakvapkat vodu dole kde sa nabija, alebo nieco take. Proste dotycna osoba nesmie v tom momente zistit ze je pokazeny hned, ale nieco co sa prejavi az po par minutach / hodinach - software nie, pretoze nemam pristup dovnutra telefonu. Co mam s tym telefonom urobit aby prestal fungovat o par hodin/dni ?
Nepytajte sa prosim na dovod.
Dakujem
Nepytajte sa prosim na dovod.
Dakujem
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako nenapadne pokazit Iphone 5 s?
s tým nakvapkaním by to šlo, pár kvapiek niečoho čo dokáže spôsobiť koróziu istejšie a rýchlejšie ako voda. Ale nenapadá ma čo.
Šupni pár kvapiek sekundového lepidla do nabíjacieho portu.
Voda nemusí pôsobiť rýchlo. Bratrancovi telefón, čo bol 20 sekúnd v bazéne išiel ešte dobré 4 mesiace.
Neviem, aký máš dôvod. No ak reklamácia, tak na vodu zabudni.
Neviem, aký máš dôvod. No ak reklamácia, tak na vodu zabudni.
Co tak mu pustis poriadne vela napatia do neho? Napriklad 19V z nabijacky notebooku alebo aj viac? Podla mna to ochrana nezvladne.
Toto spravil brat, keď s ním nechutne vydrbával jeden e-shop. Zabralo to, avšak on to chce sabotovať s "časovačom". 
-
Andi_Cibula
Addict
Tých 19V by šlo, ale bude to okamžitá deštrukcia.
Čo takto nakvapkať slanú vodu ?
Čo takto nakvapkať slanú vodu ?
-
Old Dirty Bastard
Guru
nie je šanca. to nie je žiadna exaktná veda, kvapkať tam vodu a čakať, či sa to pokazí hneď, za 5 minút alebo o pol roka.
-
hojko
Site Admin
Skus 19V, ale 220/230V by to poistilo 
Skusim to s vodou, nakvapkat tam. 19V nie, lebo to je instantna destrukcia a ja to potrebujem az sa to pokazi az za par minut/hodin/dni, nie ihned.
Diky vsetkym za rady
Diky vsetkym za rady
Tak ho ponor potom rovno do slanej vody cely na par minut a pripade este zapoj na nabijacku. Len aby sa nepokazil skor ako budes chciet.
Bojim sa ze prestane hned ist, potrebujem aby to ta dotycna osoba nenapadne zistila, lebo ked sa pokazi hned tak to bude velice podozrive ze som mal len Ja k nemu pristup v tom case a ze nejdetest napísal:Tak ho ponor potom rovno do slanej vody cely na par minut a pripade este zapoj na nabijacku. Len aby sa nepokazil skor ako budes chciet.
Rozmýšľam asi 10 minút, ale stále ma nenapadol žiadny logický dôvod, prečo by si to chcel spraviť. 
Hovorím, po tej vode môže ale prežiť aj týždne/mesiace. Je to nepravdepodobné, ale môže.
Hovorím, po tej vode môže ale prežiť aj týždne/mesiace. Je to nepravdepodobné, ale môže.
Tak budem kvapkat kazdy den par kvapiek, to mozno urychli proces....ci?Hensym napísal:Rozmýšľam asi 10 minút, ale stále ma nenapadol žiadny logický dôvod, prečo by si to chcel spraviť.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Hmmm pokazit niekomu niekolko sto eurovu vec
Par otcovskych by ti podla mna vobec nezaskodilo
Mozno to znie neuveritelne, ale pokazenie toho mobilu vlastne tomu cloveku pomoze....Je to dlhy pribeh, ktory tu nejdem rozoberat, tato tema je o niecom inom, otazka v teme je ako a nie preco...Radioactive_Mouse napísal:Hmmm pokazit niekomu niekolko sto eurovu vec
A inak sú doma všetci OK? 
-
Grim
Darca
...aj zaspamovanie schránky mu pomôže?...
-
spojka13
Darca
toto určite pomôže mne to po par hodinách zkorodovalo 20€ kliešte, proste zažralo sa do ocele...
http://www.gme.sk/spajkovacia-kvapalina ... e-p745-007
takže toto tam kvapnut, jednu dve kvapky každý deň, korózia zaručená... veľmi silná spájkovacia kvapalina, niečo na abze kyseliny....
http://www.gme.sk/spajkovacia-kvapalina ... e-p745-007
takže toto tam kvapnut, jednu dve kvapky každý deň, korózia zaručená... veľmi silná spájkovacia kvapalina, niečo na abze kyseliny....
jj, ked som to cital tak mi napadal chlorid (alebo podobna haved) zeznaty (ci -ity), ktory sa pouziva na leptanie plosnych spojov... potom som si ale uvedomil, ze kaznie iPhonu a nie instatne, je uplne od veci