Nootropiká
Re: Nootropiká
Dnes som daval iba pod jazyk, nalacno, je to asi najlepsi spôsob. Teraz s odstupom casu od ranajsej davky musim povedat ze to slušne šlape, najprv to vyzeralo ze nic moc, ale potom super.
A propo,ked som zvykol davat piracetam, tak som to nedavkoval rozlozene do celeho dna tj napr 3x denne, ale vsetko v ranajsej davke, takze som šupol napr naraz 8g a pod. Ty ides akym sposobom? Ono sa ta ucinnost dost odvija aj od vahy cloveka.
A propo,ked som zvykol davat piracetam, tak som to nedavkoval rozlozene do celeho dna tj napr 3x denne, ale vsetko v ranajsej davke, takze som šupol napr naraz 8g a pod. Ty ides akym sposobom? Ono sa ta ucinnost dost odvija aj od vahy cloveka.
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja beriem piracetam (nootropil) v tabletách takže ich normálne prehĺtam na lačno v dvoch dávkach a to ráno, keď vstanem a potom pred cvičením čo je väčšinou takých 4-5h po prvej dávke, ale tie tabletky vychádzajú dosť draho kebyže to chcem dávkovať poriadne takže teraz dávam denne len 2,4g max 4,8g. Práškový sa oplatí určite viac. Tiež budem čoskoro objednávať noopept len neviem či nezoberiem nejaký stack aj spolu s inými racetami (prami, ani, oxi), aby som to všetko mohol otestovať. A pravdepodobne aj nejakú váhu, aby som to nedávkoval len od oka
Tiež by som chcel potom skúsiť ten CILTEP stack ale to budem musieť ešte nejako naplánovať, aby som to nebral všetko naraz a vedel čo na mňa má aký účinok.
Takze uz par dni ten Noopept poctivo testujem a musim povedat ze je to dobra vec, momentalne kombinujem s DMAE -odporucam.
Emkej, ked zacnes brat vela druhov naraz tak sa v nich stratis, nebude sa dat zistit co a ako funguje alebo nefunguje.
Emkej, ked zacnes brat vela druhov naraz tak sa v nich stratis, nebude sa dat zistit co a ako funguje alebo nefunguje.
Zdravim ja som si kupil Nootropil a Lecithin
a nepocitujem ziadnu zmenu uzivam uz 5 den zacal som 3x denne tabletu teraz som presiel na 2x po 2 tablety a stale necitim nejaku zmenu
pridemi to skor ako PLACEBO
a nepocitujem ziadnu zmenu uzivam uz 5 den zacal som 3x denne tabletu teraz som presiel na 2x po 2 tablety a stale necitim nejaku zmenu
pridemi to skor ako PLACEBO
Ake odporucate davkovanie ? Kupil som Piracetam a Lecitin. Zatial idem odporucanou davkou 3 x denne 1 tableta Piracetamu. Lecitin davam dve tablety na rano. Davku casom zvysim, uvidim, ako a co to bude robit. Nemal by som brat lecitin spolu s kazdou tabletou Piracetamu ? Davam to zatial len druhy den, tak radsej poriadne.
-
Emkej
Light Professional
gogo956: no áno, preto to budem pridávať postupne a nie všetko naraz
btw. v čom pocituješ zmenu s tým noopeptom?
Goofy: nie každý niečo pocíti, ale to neznamená, že sa nič nedeje ale hlavne 5 dní je málo nato, aby si robil nejaké závery
energy00: ten lecitin by som nezvyšoval, cholín sa dá prijímať aj z vajec napr. no čo som čítal tak k vedľajším účinkom (bolesť hlavy) dochádza skôr pri vyššom dávkovaní a niektorí ich aj bez zdroju cholínu nepociťujú
Goofy: nie každý niečo pocíti, ale to neznamená, že sa nič nedeje ale hlavne 5 dní je málo nato, aby si robil nejaké závery
energy00: ten lecitin by som nezvyšoval, cholín sa dá prijímať aj z vajec napr. no čo som čítal tak k vedľajším účinkom (bolesť hlavy) dochádza skôr pri vyššom dávkovaní a niektorí ich aj bez zdroju cholínu nepociťujú
Emkej : stale pokracujem v brani kedze som uz dotoho tolko vrazil 
je mozne ze by ten Nootropil mal slabsie ucinky ako Piracetam ?
je mozne ze by ten Nootropil mal slabsie ucinky ako Piracetam ?
-
Emkej
Light Professional
nieje pretože 1 tabletka Nootropilu je 1,2g piracetamu
1200mg Piracetamu v jednej davke je NIČ, to nemoze nikto citit zmenu, toboz nie niekto kto len brat zacal a potrebuje davkovanie este vyssie ako ludia ktori na tom fičia uz dlho. Ja osobne mam hranicnu davku kedy vobec len viem rozoznat nejaky slaby ucinok 2400mg. Pokial ale chcem vysledky jednoznacne a silne tak v jednej davke treba dat minimalne 4000mg. Take davkovanie ze 3x denne po 1200mg je uplne bezcenne..
Emkej
neviem to tak presne popisat v com je to ine, hlavne sa mi zda ze ten ucinok je taky dlhotrvajucejsi a taky "jemnejsi" co ale nieje na škodu.
energy00
lecitin neublizi je to velmi zdrava a prospesna latka,staci davat raz denne
Emkej
neviem to tak presne popisat v com je to ine, hlavne sa mi zda ze ten ucinok je taky dlhotrvajucejsi a taky "jemnejsi" co ale nieje na škodu.
energy00
lecitin neublizi je to velmi zdrava a prospesna latka,staci davat raz denne
-
Emkej
Light Professional
gogo956: ako si na tom? berieš to ešte stále?
Noopept davam stale spolu s Dmae a spokojnost. Asi definitivne prejdem na tuto kombinaciu a piracetam uz nebudem.
-
Emkej
Light Professional
odkiaľ si objednával ten noopept a na koľko ťa to vyšlo? 
ved som to pisal na prvej strane, z https://www.nootropics.co.uk/racetams 10g 19libier
Zajtra skusim dat hned rano v jednej davke 120mg ze co to spravi
Zajtra skusim dat hned rano v jednej davke 120mg ze co to spravi
-
Emkej
Light Professional
srry, nejako som na to pozabudol
tak díky, budem tiež čoskoro objednávať a majú tam dosť slušnú cenu ale hlavne lacné poštovné, tak ešte raz vďaka 
trvalo to asi 10dni a prislo v obycajnej obalke 
-
Emkej
Light Professional
dojdú peniaze na účet a objednávam tiež
ešte raz díky 
je k niecomu uzitocni brat samotny lecithin
Emkej
daj potom vediet ako to na Teba posobilo. Apropo cim dlhsie testujem ten noopept tak mam pocit ze je dost odlisny ucinkami od Piracetamu /neviem to presne definovat, treba skusit/, napr noopept nema take vyrazne stimulujuce ucinky pri vysokom davkovani ako Piracetam-co je vyhoda aj nevyhoda-podla situacie.
Goofy
lecitin je rieseny v tejto teme viackrat,treba pohladat,prelistovat..
daj potom vediet ako to na Teba posobilo. Apropo cim dlhsie testujem ten noopept tak mam pocit ze je dost odlisny ucinkami od Piracetamu /neviem to presne definovat, treba skusit/, napr noopept nema take vyrazne stimulujuce ucinky pri vysokom davkovani ako Piracetam-co je vyhoda aj nevyhoda-podla situacie.
Goofy
lecitin je rieseny v tejto teme viackrat,treba pohladat,prelistovat..
-
Emkej
Light Professional
jasné, dám potom vedieť, keď mi to dojde a začnem testovať 
Ahoj
Na nakopnutie mozgu je perfektné chilli, rum, guarana, green tea a kofein
U mňa je chilli s rumom v rebríčku číslo 1
Keď potrebujem nastaviť mozog na plné obrátky, tak neberiem pilule (podľa mňa devastujú pečeň), ale chilli alebo rumové tyčinky. Keď to potrebujem na fest tak si rozpúšťam tzv. Myslící prášek vo vode.