ja mam momentalne dva ale siemens s65, sluzobnu nokiu 3510i ale mam este jeden a ten pouziva teraz priatelka kedze ja mozem volat zo sluzobneho:)a tom je tiez siemens s55
kobalt napísal:No ja mam jeden neviem ci tu chces machrovat alebo naco su ti dva mobily?
Alebo jeden tvoj a jeden firemny?
Tak ja mám 2 mobili (Siemens SL55 a Siemens A50,onedlho S.E. k750i) a mozem ti povedat,ze mi vobec nejde o machrovanie,ale snazim sa usetrit peniaze.Ked volam na Orange,tak zoberem telefon s Orange kartou a naopak.
Ja mám dva Siemens CXT65 a staru motorolu T190, ktoru som aj ponukol na burze tu na fore. Takže ak máte záujem vlastniť viac mobilov tak si kupte odomna jeden stary budete mať dva. Predám ju (tu motorolu T190) za nejakych 200-300sk, ale beriem aj ponuky na viac peniažkov
No takze ja mam dva mobily... Siemens S55 a Nokiu 3220 a teraz si prave idem kupit novy...len mam dilemu ktory operator kedze mam obidvoch a treti v ponuke nieje...a aj tak teraz su volake semitne mobily na trhu..asi predam tie moje dva a kupim si nejaky jeden riadny
audiotrack napísal:Tak by ma zaujímalo, kolko máte vlastných mobilných telefónov.. Nepýtam sa kolko ich máte v domácnosti, ale kolko ich máte "vo vrecku". Napíšte aj typy. Ja osobne mám 2 a to Sagem Myx-7 a Siemens S55.
Sexosko napísal:No takze ja mam dva mobily... Siemens S55 a Nokiu 3220 a teraz si prave idem kupit novy...len mam dilemu ktory operator kedze mam obidvoch a treti v ponuke nieje...a aj tak teraz su volake semitne mobily na trhu..asi predam tie moje dva a kupim si nejaky jeden riadny
myslíš si, že keď tie dva predáš, tak ti výde na jeden riadny