Dobrý deň, chcem sa spýtať kde mám dávať link na môj adf.ly aby som mal profit.
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2015, 10:35)
Tak nevie nikto nevie ako by som to rozbehol?
Adf.ly
Re: Adf.ly
Aký link myslíš? Ak ide len o jeden odkaz ten musíš vygenerovať na stránke, vložíš to URL čo chceš ako sprofitovať a ono ti vygeneruje nejaké link adf.ly/HALABALA, ten vložíš niekde a máš, a potom si už len čekuješ stats na webe adf.ly.
akože ja chapem že jak to funguje, aj som tak už zarobil 2 dolare, ale ja by som sa chcel spytať ze kam mam dať tie linky aby my to ludia otvarali, aby som mal z toho profit dost velkySSemteXX napísal:Aký link myslíš? Ak ide len o jeden odkaz ten musíš vygenerovať na stránke, vložíš to URL čo chceš ako sprofitovať a ono ti vygeneruje nejaké link adf.ly/HALABALA, ten vložíš niekde a máš, a potom si už len čekuješ stats na webe adf.ly.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Spamuj mailboxy, na pokeci sa to isto ujme, --->>klik na link a dostaneš cukrík
<<---
hrban 
Ja som akurat narazil na jednu stranku, ked som hladal kde by som si mohol pozriet online jeden film, kde boli filmy, a ked som klikol na "watch now" tak sa mi otvorila reklama z adf.ly
Vymysli daco, kde by ti nato ludia klikali s domnienkou, ze je tam nieco ine a mas zarobene
... uz len tam tych ludi aj nalakat.
Ja som akurat narazil na jednu stranku, ked som hladal kde by som si mohol pozriet online jeden film, kde boli filmy, a ked som klikol na "watch now" tak sa mi otvorila reklama z adf.ly
Vymysli daco, kde by ti nato ludia klikali s domnienkou, ze je tam nieco ine a mas zarobene