Google Android OS
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Google Android OS
Po každej aktualizácii je dobre mobil zresetovať 
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
wipe cache ako prve (ale nie tie aplikacne vycistenia cache), ak nepomoze tak factory
mne ale na nexus 4 ani factory nepomohol, telefon sa stale restartuje, menej casto, ale stane sa raz za dva tyzdne, ze sa z nicoho nic restartne, ale pritom uptime ostane nezmeneny, sim ostane odomknuta
mne ale na nexus 4 ani factory nepomohol, telefon sa stale restartuje, menej casto, ale stane sa raz za dva tyzdne, ze sa z nicoho nic restartne, ale pritom uptime ostane nezmeneny, sim ostane odomknuta
Ahojte, od 8.1. mi telefón nezálohoval žiadne fotky na Google+ účet. Dokonca pred 8. januárom mám tiež posledné aktualizované fotky iba z Novembra, a medzitým som nafotil dosť. Dakedy to šlo parádne a ešte ma to aj v telefóne a na mail upozornilo, že "nové fotky sú pripravené na zdieľanie". Synchronizácie v telefóne sú zapnuté všetky. Vám to ide? Neviete, kde môže byť problém?
android 5 je dost nepodareny update, baterku mi to zerie ovela viac ako predtym a mobil je vyrazne pomalsi aj pri jednoduchych veciach. skusal som framaroot ale mam aktualny system v ktorom nie je ziadna diera ktoru by framaroot mohol exploitnut takze nemam navyber.
reset na tovarenske nastavenia len premaze aplikacie ale neodinstaluje novy android ze?
reset na tovarenske nastavenia len premaze aplikacie ale neodinstaluje novy android ze?
Čistý Android, alebo nadstavba? Pomalší mi určite nepríde, ani spotreba sa nezvýšila na oboch mojich Nexusoch.
Jop, reset na továrenské spraví len wipe /data partície, čiže premaže appky a podobne.
Jop, reset na továrenské spraví len wipe /data partície, čiže premaže appky a podobne.
-
hojko
Site Admin
Na Android 5.0 ma strasne rozculuje ta klavesnica, ze je cela biela. Da sa to zmenit na taku ako bola v 4.4 alebo treba pouzit alternativnu klavesnicu???
To neviem, na tú som si zvykol, ale čo mňa strašne štve sú budíky, respektíve tento prvok rozhrania - to zapínacie tlačítko. Keďže ja som je*nutý, a odložiť budík v stave ospalosti nedokážem, tak si bežne zapínam aj 20 budíkov po 5 minút pre istotu (:D), a každý tretí krát to tlačítko netrafím a vysunú sa mi nastavenia budíku. Treba to stlačiť na pixel presne, v staršom androide to reagovalo s centimetrovou odchýlkou dobre že nie. Toto by mohli spraviť.
-
Bad.boy
Medium Professional
Skus stiahnut Timely. Super budik a urcite si nepomylis odklad so zastavenim 
-
94jakub
Guru wannabe
hojko: Čistý Android? Na N4 mám v nastaveniach klávesnice na výber 5.0 bledú/tmavú a 4.4 bielu/modrú.
-
Runes
Addict
nezachytili ste niekde na nete ze na Z1 tmobile kedy pride droid 5 ???
bo bolo povedane zaciatkom roka a uz sme v polovici prveho kvartalu a ziadne info som nestretol pri potulkach internetom. Aspon normal Z2 Z3 uz maju ???
-
Sarger
Guru wannabe
Runes čo som zachytil tak pri Z1/Z1C sa spomínal až máj (najstarší model, pritom veľmi populárny). Z3 a spol ho dostanú v najbližších týždňoch.
Otázne je o koľko neskôr mobily od operátorov.
Otázne je o koľko neskôr mobily od operátorov.
-
Runes
Addict
Chlopi nahodil som na tablet TF300t cyanogenmod 12 problem su google appky ani za .... nejdu, ked instalnem balik pre CM12 zacne instalovat na konci oznami ze fail ale po restarte sa tvari ze ich dal akurat hodi to 2000000 errrorov, na nete s tym ma viac ludi problem. Preto chcem len dako dostat do droida goole play store nech mozem odtial postahovat appky ktore potrebujem, no samotny google store sa mi nedari najst, je to dako realne vobec ??? 
EDIT // tak nic nsiel som uz aj dva zdroje a to iste
soudrozi asi uplne neoptimalizovali este droida 5 pre tf300
no teraz len najst niekde stiahnutelnu CM11 pre tf 300 :S kedze na ofiko stranke uz neni
EDIT // tak nic nsiel som uz aj dva zdroje a to iste
Dá sa pomocou Factory resetu alebo Hard resetu zariadenie downgrade-núť? jedná sa o Samsung Galaxy S 4, aktualizovaný na android 5.0.1, resp. ako by to išlo, ak nie takto? ďakujem
factory reset ti neobnoví starý android. ak chceš downgrade, tak tam musíš flashnúť iný android. pozri na xda developers 
bude platiť ešte na ten telefón záruka?
Na hardware určite, na software.. no to bude závisieť, ako sa to bude dať spraviť.
Odporúčam tiež pozrieť tu:
http://androidforum.cz/samsung-galaxy-s ... -f540.html
Odporúčam tiež pozrieť tu:
http://androidforum.cz/samsung-galaxy-s ... -f540.html
ked to urobis dobre tak hej
runes: flashoval si klasicky gapps? http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2397942
mick_14: flashni cez odin 4.4.4 a si naspat na kitkate
-
Runes
Addict
jo jo aj rozne balicky ale ako som pisal dost vela ludi sa stazovalo na ten prusermulatt napísal:runes: flashoval si klasicky gapps? http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2397942
Kto nebude mať v Nedeľu nič na robote, tak si o 18:30 môžte kuknúť Unpacked, bude predstavená očakávaná S6-ka a S6 Edge, a boh vie čo všetko ešte.
http://www.samsung.com/sk/unpacked/
http://www.samsung.com/sk/unpacked/