Direct mailing

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Direct mailing

Príspevok od používateľa IQpalenka »

Mam databazu emailov, samozrejme s povolenim na zasielanie informacnych emailov.
Moje doterajsie skusenosti boli ist vlastnou cestou, teda riesil som to formou riesenia phplist, firma ktora ma zakupeny hosting s domenou u websupportu som ten phplist rozbehol. Konfiguracia bola dobra prvotne som sa pokusal odosielat nie cez smtp server, prijimaci server na ktory som skusal zasielat z 10 emailov prijal 2, proste cele zle IP mal webupprt na blackliste a technicka podpora mi odporucala to riesit cez amtp server lenze smtp server ma limity a navyse nedokazal som zrejme cez funkciu cron obmedzit mnozstvo zaslanych emailov za minutu, ked to odosiela tak to odosiela na plne hrdlo. Nedokazem odsledovat realne precitanie emailu ani dorucenost emailu. Vytrhal som si posledne vlasy na hlave. Povedal som si ze to nedokazem. Navyse mi vadi ze komercne hostingy maju limity nastavene na sluzbach a to ma obmedzuje.

Druha moznost a na tu sa priklanam je vyuzit sluzby uvitam free na skusku s moznostou priplatit. Nemam extra naroky, potrebujem aby dorucenie bolo uspesne ziadny spam kos, osledovanie precitanych emailov, plain text ziadna sablona. Tu sa niekde na fore pisalo o nejakom mailchimp, napisete mi o tom viac? viete odporucit aj inu sluzbu? potrebujem davkovo odoslat priblizne 10 000 emailov.
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Direct mailing

Príspevok od používateľa Mek »

U nas v robote pouzivame v softe, ktory tvorime, SendGrid. Ponukaju API roznych druhov, aj obycajne SMTP, cez ktore mozes maily odosielat a mas tam aj prehlad, ako to preslo/nepreslo. Do isteho poctu mailov mesacne (neviem teraz z hlavy cislo, ale je dost vysoke) je to za free. Neviem, ci by to vyhovovalo tvojim narokom, ale iba som tipol...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Direct mailing

Príspevok od používateľa Fabo »

Normalne po nete popozeraj mailing list sluzby... je ich dost, aj zdarma, aj platene.
Napísať odpoveď