Alkohol a rodina
Re: Alkohol a rodina
Alkohol je tvrda droga a pokial je niekto v jeho moci tak je to zle. Bud sa dotycny rozhodne sam od seba ze sa zacne liecit a ma sancu sa zmenit, alebo nadobro skoncil a premennou uz zostava iba cas..
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Som tu dlhší čas nebol tak som nemohol reagovať (práca). No teraz ani neviem či sa to vyvíja nejako, dala si pauzu z jej ochlastaným frajerom na mesiac, podľa mňa to presne dopadne ako ste napísali ..s tým bicyklom a pod ...mesiac, týždeň a potom zasa repete ...ja som už rozhodnutý ..priateľke som povedal že ak zasa bude ožratá tak pôjdem sám či bez nej ...ja si to uvedomujem že s takým človekom nepohnem ďalej, ja som normálne prestal fajčiť čo sa mi to tak zhnusilo pri pohľade na to všetko ..ten kto fajčí vie aké to je ťažké prestať.. a ešte v takej situácii, každopádne Vám patrí obrovská vďaka všetkým, či už aspoň ako podpora alebo dobrá rada do života, ďakujem 
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2015, 14:05)
a neviem kde na internete sa dá zistiť aké podlžnosti má a podobne ..nejako mi ujo google rezignoval alebo neviem kde hľadať
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2015, 14:05)
a neviem kde na internete sa dá zistiť aké podlžnosti má a podobne ..nejako mi ujo google rezignoval alebo neviem kde hľadať
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Viacmenej nikde. Na dlznik.zoznam.sk si vies zistit dlhy, len ak ta osoba mala zivnost alebo firmu, ci uz podla priezviska, ica (ICO) alebo podla nazvu firmy. Exekuciu k majetku vies najst cez katasterportal.sk, ak vies udaje, tak si ich naklikas podla listu vlastnictva. Ak nevies, tak cez Internet Explorer si otvoris mapu, tam si nainstalujes ActiveX plugin, vyklikas na mape danu parcelu a pozries si list vlastnictva. Ak byvaju v byte, tak ti ukaze vsetkych majitelov, ale najdes tam podla cisla bytu aj ten byt. Ak bude v popise zalozne pravo banky, resp. exekucia, tak vies na com si. Nedozvies sa vsak vysku na aku je exekucia. Teoreticky by to slo, ak by niekto v mene majitela zavolal na exekutorsky urad, nadiktoval cislo exekucie, ktore bude v tom liste vlastnictva, pripadne sa identifikoval rodnym cislom...