tiež ju zvažujem, toho raymana môžete drtiť aj dvaja súčasne? musím si vymyslieť nejakú zámienku aby moja nepindala keď to kúpimbegbeee napísal: Tak som šťastný majiteľ PS4 a drtím Raymana so ženou a TLOU sám
PlayStation 4
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: PlayStation 4
Odporúčam Raymana, je to "kreslené", vtipné a hudobné levely sú božie. Môžu to hrať až 4 hráči.
Ďalej ti radím Lara Croft and Temple of Osiris, prípadne neviem ako otrlá je, potom Diablo III.
Ak má rada aj strieľačky tak PvZ je haluz, ak má rada čierny humor tak Flocks alebo Worms.
Ďalej ti radím Lara Croft and Temple of Osiris, prípadne neviem ako otrlá je, potom Diablo III.
Ak má rada aj strieľačky tak PvZ je haluz, ak má rada čierny humor tak Flocks alebo Worms.
-
redliner
King
Tak aj ja som si doprial k Vianociam PS4 a už 3 hodinky drtím GTA 
-
DeJF
Addict
Chlapi,
Dnes majú nabehnúť na plus nové hry zadarmo, lenže ani jedna z tých dvoch nieje na Slovenskom store, dajú nejakú náhradu za to alebo tam tie hry dodatočne pridajú? Neviete ako to celé funguje v takomto prípade?
//Už nabehla ponuka na tento mesiac no mam tam iba hry na ps3 a vita. popi*i.
Dnes majú nabehnúť na plus nové hry zadarmo, lenže ani jedna z tých dvoch nieje na Slovenskom store, dajú nejakú náhradu za to alebo tam tie hry dodatočne pridajú? Neviete ako to celé funguje v takomto prípade?
//Už nabehla ponuka na tento mesiac no mam tam iba hry na ps3 a vita. popi*i.
Počkaj ešte ono to nabehne.. Však aj minulý mesiac bolo na SK všetko.
-
DeJF
Addict
Hej hej, už sťahujem. Ale išlo mi o to že tie hry sa na store nenachádzali vôbec
10% zľava, zablikalo ... asi zoberiem exkluzívnu verziu DriveClub za 25€ (vyzerá tak dobre a snáď nadlho uspokojí moje závodné chúťky, Project Cars vyzerá graficky horšie a bude sim, čiže ťažší) a k tomu konečne tú Laru (Osiris), ktorá je teraz za polovicu 10€. Za 30€ to je tona zábavy 
-
lekoklatik
VIP
Inak tá zľava sa vzťahuje na všetko čo si hodíš do košíku a je to časovo obmedzené do zajtra rána.
http://realgamernewz.com/44679/ps-owner ... -heres-how
http://realgamernewz.com/44679/ps-owner ... -heres-how
Večerom môžem povedať, že neľutujem ani jednu kúpu.
DriveClub je super, je tam spústa obsahu a stále sa pridáva - za 25€ nie je lepšia (a krajšia) racingovka, mala by moje chúťky uspokojiť na dlho. A tie neustále výzvy ako prekonať to a hento (s kamarátom, s klubom) - fakt podarená hra po tých prvých problémoch.
Lara vyzerá super, nakoniec som ju kúpil aj so season passom, uvidíme, čo to dá. Zatiaľ sa mi to veľmi páčilo, zajtra z toho začnem ujedať so ženou, tak uvidíme.
Inak ak niekto hráva Driveclub a má voľné miesto tak mi pošlite súkromnú správu. MP ma vždy bavil len s ľudmi s ktorými mám aspoň nejaký vzťah, nie len random nicky
DriveClub je super, je tam spústa obsahu a stále sa pridáva - za 25€ nie je lepšia (a krajšia) racingovka, mala by moje chúťky uspokojiť na dlho. A tie neustále výzvy ako prekonať to a hento (s kamarátom, s klubom) - fakt podarená hra po tých prvých problémoch.
Lara vyzerá super, nakoniec som ju kúpil aj so season passom, uvidíme, čo to dá. Zatiaľ sa mi to veľmi páčilo, zajtra z toho začnem ujedať so ženou, tak uvidíme.
Inak ak niekto hráva Driveclub a má voľné miesto tak mi pošlite súkromnú správu. MP ma vždy bavil len s ľudmi s ktorými mám aspoň nejaký vzťah, nie len random nicky
Tak mne pride Driveclub z toho co som hral dost slaba hra ak ide o hratelnost ak to porovnam s ostatnymi hrami ako GT(Viem ze neni na Ps4 este len porovnavam hratelnost), Forza alebo na Pc Project cars aj ked je pravda ze za 25 sa to oplati a ta grafika je neskutocna
Sám si si odpovedal. GT nie je na PS4, Project Cars ešte nie je vonku a Forza je exkluzivita Xboxu.
Keďže susedova tráva je vždy zelenšia, tak v porovnaní so spomínanými hrami DriveClub vychádza zle
Takže inak - na PS4 je DC najlepší racing
Keďže susedova tráva je vždy zelenšia, tak v porovnaní so spomínanými hrami DriveClub vychádza zle
Takže inak - na PS4 je DC najlepší racing
auticka vzdy lepsie vyzerali na psku.. forza sa nechyta driveclub sa oplatil aj za nakupku
uz sa tesim jak gt7 rozoberie forzu6
uz sa tesim jak gt7 rozoberie forzu6
begbeee sak jasne chapem sa 
Trussardi neoplati sa komentovat
sam si sa zhodil ked porovnavas hru podla grafiky
Trussardi neoplati sa komentovat
mi chces povedat ze tie hry sa ovladaju zle 
To som nikde nenapisal len reagujem ze porovnavas grafiku v hrach kde neni podstatna a na oboch je dost dobra
len aby sme to vysvetlili hram Gran Turismo aj Forzu nie som ziaden Xbox fanusik alebo Ps fanusik
tak som si uz aj ja objednal tuto hracku a tesim sa jak maly ked si to zapojim doma na TV
mate nejake rady, ktory sa mam drzat zo zaciatku? je to moja prva konzola, tak nechcem daco pokazit.
napr. som pocul ze nie je vhodne si pri registracii vybrat nas region, a ze radsej UK. je to pravda? teraz ked je ten store uz aj u nas otvoreny, su tam stale nejake nevyhody? napr. mensia online komunita? ci ako to funguje?
dakujem!
mate nejake rady, ktory sa mam drzat zo zaciatku? je to moja prva konzola, tak nechcem daco pokazit.
napr. som pocul ze nie je vhodne si pri registracii vybrat nas region, a ze radsej UK. je to pravda? teraz ked je ten store uz aj u nas otvoreny, su tam stale nejake nevyhody? napr. mensia online komunita? ci ako to funguje?
dakujem!
Ja som z UK prešiel na SK store a nesťažujem si. Ak si mega hráč a chceš všetky DLC hneď, tak asi by som volil zahraničie. Inak platiť našou kartou je ťažká pohoda a v podstate je ten store rovnaký.
Plus rebríčky v hrách máš porovnanie vrámci slovenska, možno blbosť ale zábava.
Potom napíš nick.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Niekto co-op farcry 4 dnes?
Plus rebríčky v hrách máš porovnanie vrámci slovenska, možno blbosť ale zábava.
Potom napíš nick.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Niekto co-op farcry 4 dnes?
po nejakom case ma teda presla chut na ps4.. rocna konzola a 3x mam problem so safe mode
a tie fw updates? po kazdom novom narusi stabilitu psnka hlavne mam na mysli rychlost downloadu
vydrz gamepadov je len ceresnickou na torte.. uz by som viac do ps4 nesiel (mozno ked raz vydaju slim)
Mňa dosť hnevajú občasné NAT a DNS hlášky/problémy.
-
guess.whoo
Redeemer
ak by ste mali nejaku hru na predaj tak mi dajte vediet