Ako začať prvú sms-ku?
Ako začať prvú sms-ku?
Dobrý deň, páni. Mám menší problém, poznám babu s ktorou som bol už dva krát vonka. Máme veľa spoločných tém, dneska som si vypýtal jej číslo (áno mohol som skôr). Mám problém ale začať písať sms-ku. Bude to naša prvá komunikácia cez sms (cez fb si píšeme často). Lenže vôbec netuším ako vôbec mám začať, čo by mala tá sms-ka obsahovať. Prosím o rady alebo o Vaše skúsenosti, ďakujem! 
Re: Ako začať prvú sms-ku?
Zacal by som "Ahoj..."
-
javatar
Hardcore addict
Ak si pisete cez FB tak naco SMS? A vobec - rovno jej zavolaj, ci nejdete spolu von. Smsky su pre slabych, co neznesu odmietnutie...
Ja znesiem odmietnutie, píšeme si cez fb len po škole, chcem s ňou komunikovať aj cez školu ale neviem ako začať. Proste sem tam ju chcem prekvapiť peknou sms-kou (milou) ale neviem ako...
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar, co robis po skole? Co tak zajst na kavicku/pivko/prechadzku/whatever?
rovno na veceru nech si vrzne 
Tu je ďalší problém, boli sme vonku dvakrát čo som ju pozval - bola to prechádzka. Na tretí krát som ju pozval niekam inam, do kina na film, do klubu a tak. Odvtedy čo sme boli naposledy von ubehol už možno týždeň/dva. Neviem prečo no keď si s ňou o tom píšem vraví že by išla do kina lenže (neviem či týmto zakrýva nezáujem) ale zrazu ochorela. Verím jej že je chorá lenže napadajú ma myšlienky aj na to že blafuje. Dvakrát som jej napísal že ak nechce ísť von nech to jednoducho napíše a jej reakcia bola: "Chcem ale som chorá, neskôr napísala že chce ísť len má málo času..." Som jej napísal že nech ma radšej nenaťahuje a povie či chce a ona na to: "nenaťahujem ťa
fakt", čo si mám o tom myslieť?
ze ta nenatahuje, predtym bola chora a teraz nestiha
Chodí do fitka, chodí do školy mimo mesta busom, pri prechádzkach bol oční kontakt dosť intenzívny, do správ odpovedá dlhšími vetami. To vśetko sú znaky že je tam niečo "silnejšie"...naozaj nemá veľa času pre seba ale myslím zase že sem tam by si mohla nájsť hodinku pre mňa, neviem je to zložité neviem čo si mám o tom myslieť...
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2015, 18:17)
to by bolo pekné ale mne ide o viac a ona tiež nieje taká...
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2015, 18:17)
Trussardi napísal:rovno na veceru nech si vrzne
Za prvé: Nerýp sa v tom prečo nejde, povie ti nejaký dôvod, okey, prijmi to a ver tomu! Ak to má byť seriózne jej slovu musíš veriť a nemôžeš ho stále spochybňovať. Či sa vyhovára zistíš dlhodobejším spoznávaním, ak sa bude NEUSTÁLE ALEBO ČASTO vyhovárať, tak si buď istý, že nebude úprimná ani v iných veciach. No to som už kúsok odbočil, proste ver jej, vravíš že je to normálne dievča s hodnotami, tak by to nemal byť problém. Ak niečo nebude v poriadku, v priebehu najbližších 2-3 týždňov sa to samé prejaví
.
Za druhé: Ide o prvú esemesku, čo je to za shit?!
Prvá esemeska je čo, prvý sex?!
Prvá esemeska má dôležitosť od 0 do 10 tak 0,015 by som povedal
. Chcem ti tým povedať, že o nič nejde a tak to treba aj brať. Ak na ňu myslíš, proste jej napíš o tom nejakú zaujímavú esemesku, niečo na štýl. Ahoj xxx. Robím ... a myslím na teba lebo ... Tak mi napadlo, že by sme spolu mohli spolu to a to... Buď prirodzený, prirodzene milý by som povedal, ako chlapi bývajú k ženám. Nemusíš písať kvetnaté prejavy a vyznania citov. Skôr taký "chlapík nad vecou, ktorému sa to dievča páči a rád by s ňou bol". To je na tebe čo napíšeš, o nič nejde predsa.
Za druhé: Ide o prvú esemesku, čo je to za shit?!
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Pokracovat mozes zo svojho predosleho nicku,a taktiez vo svojej teme,kde si to uz rozoberal. post2110645.html#p2110645