tummov orgazmus

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
tumma
Amateur
Amateur

Re: Ake mate auto?

Príspevok od používateľa tumma »

jaj fabku by som si nikdy nekupil :D
ja mam Custom upravenu Mazdu RX8 4xvalce (namiesto dvoch, resp. 3och ked je to upravena) Je presne taka ako upraveny 4xRotary engine v upravenej RX7 ktora dava 1650BHP, len ja nie som taky uchylak aby som mal tolko koni, ja ho mam naladený len na 1050BHP. Prvykrat vydrzal do generalky 20000km, teraz som znova po generalke, tak uz sa neviem dockat kedy bude leto a vyvetram. Ten zvuk a akceleracia, ohhh minule leto som klatil Lambo Gallardo na dialnici, podla mna ten chlap bol tak frustrovany ze predal auto. Porazil som aj Murci, Diablo (ale to nepocitam chudak ma malo HP) a F430 a Ferrari458. Orgazmus to auto. Len bacha lebo motor nevydrzi vela, tak sa netreba ulakomit ze to je lacne auto, ja som dal len do kupy+upravy v USA a dovozom motora a vsetky formality ako clo+dph cez 100000e. Krasne auto a este cervena farba a je to totalny sleeper, ked ma zacne vytrubovat BMW 330i pridam a on sa posere do plienok :D ok 330i je slabota.
Na slovensku ma este nikto nepredbehol : 1. Nie je tu take auto :D 2. Nejazdim vela v SR, radsej rakusko(a nie nechodim rychlo) alebo Nemecke dialnice( rad pridam, ale bezpecne a okrsky tak normalne...) a jazdim este aj v inych krajinach.
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

A potom si sa zobudil s prstom v zadku? Lepšiu rozprávku si si nevedel vymyslieť?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

som nevedel ze su prazdniny
tumma
Amateur
Amateur

neprovokuj, aka rozpravka ? pri 4x wankel a nie 2x mam obmedzene otacky na max 7k, ale stale to ide ako nic so 6stupnovou prevodovkou.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Všelijakých gašparov sa tu na tomto fóre už objavilo, lenže na teba veru žiadny z nich nemá. Najprv si naštuduj, čo je to Wankelov motor, ako funguje a z čoho sa skladá taký motor. A potom si skús vymýšľať troška hodnovernejšie sci-fi rozprávky o 4x wankel.

Runes: ty si môj deň zakončil naozaj štýlovo!
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

tumma napísal:jaj fabku by som si nikdy nekupil :D
ja mam Custom upravenu Mazdu RX8 4xvalce (namiesto dvoch, resp. 3och ked je to upravena) Je presne taka ako upraveny 4xRotary engine v upravenej RX7 ktora dava 1650BHP, len ja nie som taky uchylak aby som mal tolko koni, ja ho mam naladený len na 1050BHP. Prvykrat vydrzal do generalky 20000km, teraz som znova po generalke, tak uz sa neviem dockat kedy bude leto a vyvetram. Ten zvuk a akceleracia, ohhh minule leto som klatil Lambo Gallardo na dialnici, podla mna ten chlap bol tak frustrovany ze predal auto. Porazil som aj Murci, Diablo (ale to nepocitam chudak ma malo HP) a F430 a Ferrari458. Orgazmus to auto. Len bacha lebo motor vydrzi vela, tak sa n etreba ulakomit ze to je lacne auto, ja som dal len do kupy+upravy v USA a dovozom motora a vsetky formality ako clo+dph cez 100000e. Krasne auto a este cervena farba a je to totalny sleeper, ked ma zacne vytrubovat BMW 330i pridam a on sa posere do plienok :D ok 330i je slabota.
Na slovensku ma este nikto nepredbehol : 1. Nie je tu take auto :D 2. Nejazdim vela v SR, radsej rakusko(a nie nechodim rychlo) alebo Nemecke dialnice( rad pridam, ale bezpecne a okrsky tak normalne...) a jazdim este aj v inych krajinach.
Ty Ezop, pri takychto exotickych autach je zvykom pochvalit sa fotkou. Zatial to z vas novych urobil iba tento jediny: post2128417.html#p2128417
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

noobsz: ...ja som uz troj- a stvorrotorovy wankel v rx-8 napriklad videl :) ale samozrejme pravdepodobne to nebolo auto toho mladika :P
tumma
Amateur
Amateur

boze moj preco by nemohol existovat 4rotorovy wankel? ty si zaspal dobu si myslis ze len 2xwankel su? :D
tu mas build : podobne daco mam aj ja :D fotku pridam az ked nebudete trolovat ze klamem a vymyslam a ospravedlnite sa.
ano toto je mazda RX7 ja mam RX8, zmesti sa nebojte sa, napr chladenie je naddimenzovane a samozrejme treba ho preprobit lebo 4xwankel by neutiahol, ale tie sproste plastove krytky sa vyhodia a zmesti sa tam 4x, a rotacny motor je naozaj malicky :D tupci :D ked Vas predbieham a idete na fabke a zavidite moje 100k e + auto :D
Noobsz DJ
Guru
Guru

RATZINGER666 napísal:noobsz: ...ja som uz troj- a stvorrotorovy wankel v rx-8 napriklad videl :) ale samozrejme pravdepodobne to nebolo auto toho mladika :P
Áno, ale taký motor použijú v aute určenom pre závody a nie v aute určenom do bežnej prevádzky. Netrúfam si ani len odhadnúť, aká je životnosť takého motora, no prvá generálka motora sa má robiť po cca 100 000 km pri tých bežných 2-piestových motoroch a lacná záležitosť to veru nebude. A tuto rozprávkar sníva o 4-piestovej verzií určenej do závodných áut, kde motor ak vydrží aspoň polovicu sezóny, tak môžu byť radi.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

:lol: to urcite :lol: nepoznam jedineho cloveka,ktory by zozral rozpravky od starej matere,ktore tu vyklada nastrocny skolak.
Teda aspon stylizacia a vyjadrovanie tomu nasvedcuje.
Radsej si chod trosku schrupnut,a rano nam tu mozes nahodit dalsi preklad Tvojich snickov,ale pozor,aby si stihol skolu.
Poradim Ti,,pred spanim sa poriadne najedz a budu sa Ti snivat take báje celu noc.
tumma
Amateur
Amateur

prosim ta precitaj si kolko km vydrzal moj a prosim napis to sem ok? :) pisal som to
inak ak chcete tu si kupite za nejakych 30000e + dph + clo + posta aj 4x wankel a na zakazku spravia aj 6x ale to som nechcel.
noobs ak ma cez leto stretnes na ulici, neviem co budes hovorit ale dufam ze velmi si sypat popol na hlavu.
http://www.rotaryengine.com/services/34kits.htm
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Noze prezrad,kde Ta mozme stretnut spolu z tymto vytvorom
tumma
Amateur
Amateur

Vieden, Milano, Lido, obcas par krat za rok BA :)
garantujem ze v Europe nie je ani jedno taketo auto ako je moje, unikat :)
predbehnem aj Ferrari, aj Porsche aj Lambo (seriove) samozrejme 6stupnova seriova prevodovka by to nevydrzala ;) takze aj ta je custom :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...no super, gratulujeme, uz ale utekaj odtialto, prosim Ta :wink:

...nechce sa radsej niekto normalny pochvalit? :)
tumma
Amateur
Amateur

preco ma podozrievate a neverite?
preco by som to auto nemohol mat podla Vas? Vsak pozriem sa do garaze a je tam.
Preco ked niekto pride a napise svoje auto, tak ho hned sprdnete ze si vymysla a vysmievate sa mu? zavidite?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ak ho mas, tak ja Ti ho zavidim :) staci takto?
tumma
Amateur
Amateur

tesi ma, ak je to pravda, ale nemusis, snaz sa viac v zivote a nerob pri pase za 400e a budes aj ty mat take auto ake len chces
a ked ti napisem ze mam aj jachtu a lietadlo tak sa asi obesis alebo ma budes podozrievat ze vymyslam :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak pri pase nerobim, robit uz nepotrebujem, jachtu a lietadlo mam aj ja, aj auta, ake chcem :) takze viem, o com hovoris :)
tumma
Amateur
Amateur

zaujimave ze ta nepoznam, ale mozeme si dat meeting niekedy. Ja ti ukazem moju mazdu s viac ako 1000bhp a ty ukazes svoje lietadlo a jachtu? :D neverim lebo vymyslas :D lebo by si nezavitel lebo uspesní ludia nezavidia :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

alebo si zacal zavidiet ty ;-) ratziho vozidla sme aspon videli zatial co ty tu nakladas blbosti bez dokazov
Zamknuté