vratenie mobilu po roku

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mikioko
Light Professional
Light Professional

vratenie mobilu po roku

Príspevok od používateľa mikioko »

Caute chcem sa spytat,

v lete som si kupil mobil htc one M7 z mobilpc.sk slovensku distribuciu, ale po zapnuti mobilu boli v nom polske aplikacie. Tak som im hned pisal a odpoved bola, ze ide o SK distribuciu a aj na fakture je pisane, ze ide o sk distribuciu a ak chcem mozem poslat mobil spat. Pisal som potom do VSP data-oficialny servis a od nich prisla odpoved, ze sa jedna o PL distribuciu. Nakolko som bol s mobilom spokojny neriesil som to. Teraz ale nastala situacia, ze sa pokazila dotykova plocha a idem posielat telefon na reklamaciu priamo do VSP data.
Otazka znie. Ked mi poslu naspat opraveny telefon aj s potvrdenim, ze sa jedna o PL distribuciu, myslite zeby slo vratit telefon predajcovi, s tym ze nezodpoveda tomu co som si objednal a chciet vratit peniaze? Je to mozno vypocitavost z mojej strany, ale naschval som si objednal SK distribuciu, ktora bola drahsia ako ostatne, len aby som tam nemal aplikacie z inych statov.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: vratenie mobilu po roku

Príspevok od používateľa STomko »

Reklamovat "vadu" si mal hned ako si to zistil. Teraz mozes reklamovat akurat tak dotykovu vrstvu...maju na to 30 dni. V pripade 3x rovnakej zavady potvrdenej servisom sa mozes dozadovat vratenia penazi.
mikioko
Light Professional
Light Professional

dotykovu vrstvu budem reklamovat priamo v servise uz som s nimi dohodnutý. Ale ide aj o to, ze mam stastie ze mi telefon zoberu a opravia aj ked neni cz/sk distribucia, co pri inych distribuciach neni samozrejme. Preto som si objednal SK distribuciu, aby v pripade reklamacie som vynechal medzi clanok-predajca a komunikoval priamo so servisom. Ide o to, ze predajca tvrdi ze mam SK distribuciu a doteraz som nemal exaktny dokaz, ze ma klamal, co sa teraz zmeni ked budem mat potvrdenie zo servisu.
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Po roku pouzivania reklamovat distribuciu, pochybujem, ze by to preslo. Ale mas 2 roky zaruku, skusit to mozes.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Mne VSP data reklamoval m7 z Nemeckej distribúcie, je to fakt servis na úrovni.Ak oprava prebehne bez problémov, tak neries distribúciu, je to fakt dobry fon.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Lenze jedna vec je reklamacia pokazeneho tovaru a ina je ziadat peniaze za to, ze po roku sa ozves, ze je to polska verzia. A tam uz asi s tym VSP nema nic.
tyler91
King
King

Ja som ani vôbec nenarazal na to, ze VSP by malo mat niečo s vrátením peňazí. Ja som písal v zmysle, ze nemajú problém reklamovať telefón z inej ako SK distribúcie...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Je to predsa autorizovany servis. Mobil je kupeny na Slovensku a zaruka by mala platit vo vacsine pripadov v ramci celej Europy.
mikioko
Light Professional
Light Professional

ano je to autorizovany servis, ale firmy tu predavaju rozne sede dovozy a vtedy to treba reklamovat u predavajuceho a nastastie toto neni ten pripad. S VSP mam aj ja dobre skusenosti, hlavne veduci je spravny chlap. Na tu reklamaciu v mobilpc.sk sa asi vyprdnem, nemam chut sa natahovat a nemat ani mobil ani peniaze. Len som chcel zistit ci uz ste nieco take riesili...
tyler91
King
King

test: Nebol by som si moc isty, co ja viem, tak medzinárodnú záruku majú Lumie, Apple a HTC.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Tato tema je o HTC One M7, tak o com je tvoj prispevok teraz?
tyler91
King
King

Pisal si,ze zaruka vo väcsine pripadov plati v ramci celej EU.A ja ti hovorim,ze nie u kazdej znacky je to tak.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Tema je o HTC a u HTC plati. Taktiez plati aj u LG a inych znaciek.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

maximalne mozes spravit to ze sa ozves predajcovi s tym ze sa ti pokazil touchpanel dal si to autorizovanemu servisu ktory chcel vidiet fakturu a upozornili ta na to ze hoci na fakture je pisana SVK distribucia ty mas polsku. Mozes ziadat vyjadrenie pripadne vratenie urcitej sumy alebo vymeny kus za kus :D proste len si ripnut do nich a mozno to odignoruju mozno ti daco ponuknu poukaz alebo co.
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

buď rád že ti to VSPdata na reklamáciu vzal, telefóny na mobilpc.sk sú šedý dovoz, je len šťastie že ten telefón nebol v servise už cez pôvodného predajcu a neplynie ti teda záruka odvtedy (záruka sa poznačí do systému keď príde telefón prvýkrát na reklamáciu, podľa dokladu o kúpe - pri servisoch Sony, Samsung a HTC)
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

odkial vies ze mobilpc ma sedy dovoz?
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict