Ahojte!
Mám malú prosbu, vedel by mi niekto poradiť názov efektu alebo štýl paintingu tohto obrázku?
//foto patrí do prílohy
original -->
Ďakujem
Photoshop efekt
Re: Photoshop efekt
to nie je ziaden efekt, namaloval to rucne.. alebo tabletom (grafickym) skorej..
Tu to mas aj s videom: http://www.oilpixel.com/how-it-works.html
Dik, to som si tam nevšimol.. ale malo by sa to dať aj klasicky spraviť bez toho tableta a pera, nie?...
Má niekto skúsenosti s takým maľovaním?
Má niekto skúsenosti s takým maľovaním?
neda sa to inak spravit, ak nemas tablet, mas smolu... alebo ak si kuzelnik, tak to budes mat samozrejme lahsie.. nejake efekty na olejomalbu su, ale ani zdaleka sa to nebude podobat tomu, co je hore uvedene..
Dá sa to spraviť aj s myškou, non-stop hranie sa s priesvitnosťou štetca, stiahneš nejaké brushe ktoré simulujú prítlak pera, ale je to 100 násobne ťažšie, a to, čo by si tabletom nakresli za hodinu, myškou spravíš za deň.
Čiže myslím, že 30€ investícia do low-end tabletu (ktorý úplne stačí) nie je najhoršia. Nezabudni ale, že na takej úrovni ako chlap na videu budeš maľovať možno po roku, ak sa budeš hodne snažiť. Ak budeš maľovať iba raz za čas, tak aj po troch. Záleží aj od šikovnosti a talentu.
Čiže myslím, že 30€ investícia do low-end tabletu (ktorý úplne stačí) nie je najhoršia. Nezabudni ale, že na takej úrovni ako chlap na videu budeš maľovať možno po roku, ak sa budeš hodne snažiť. Ak budeš maľovať iba raz za čas, tak aj po troch. Záleží aj od šikovnosti a talentu.
Ďakujem veľmi pekne
Pouvažujem teda nad tabletom alebo skúsim inú maľbu:)