Referendum o rodine
Re: Referendum o rodine
síce aktuality, ale ako modly morálnosti a tradičnosti zavádzajú
http://www.aktuality.sk/clanok/269609/a ... ancovaniu/
Chromík sa to snaží obhajovať hackerským útokom na ich stránku.
http://www.aktuality.sk/clanok/269609/a ... ancovaniu/
Chromík sa to snaží obhajovať hackerským útokom na ich stránku.
-
georgieMT82
Novice
Odpoveď užívateľovi curta (dnes, 13:19). Neviem, či sme si porozumeli. Vravím o tolerancii voči homosexuálom. Že táto tolerancia musí zvíťaziť nad nenávisťou. Neviem, ako si to pochopil Ty. Ja som obrovským odporcom referenda. To je snáď z tej správy jasné.
Lenže klérofašistické Slovensko nie je tolerantnou krajinou. Tolerancia sa najlepšie dá nadobudnúť osobnou skúsenosťou. Kto lepšie spozná a pochopí gejov, cudzincov, moslimov, černochov, USA, EÚ a podobne, tak z neho nemôže byť proste radikál. Lebo vie, že svojou nenávisťou už ide proti konkrétnym ľuďom, nie nejakým anonymným avatarom. Lenže ťažko takúto osobnú skúsenosť očakávať od nejakého radového Slováka, ktorého životný kolobeh vyzerá: výrobná linka - krčma - kostol - výrobná linka - krčma - kostol - výrobná linka - krčma - kostol...
Lenže klérofašistické Slovensko nie je tolerantnou krajinou. Tolerancia sa najlepšie dá nadobudnúť osobnou skúsenosťou. Kto lepšie spozná a pochopí gejov, cudzincov, moslimov, černochov, USA, EÚ a podobne, tak z neho nemôže byť proste radikál. Lebo vie, že svojou nenávisťou už ide proti konkrétnym ľuďom, nie nejakým anonymným avatarom. Lenže ťažko takúto osobnú skúsenosť očakávať od nejakého radového Slováka, ktorého životný kolobeh vyzerá: výrobná linka - krčma - kostol - výrobná linka - krčma - kostol - výrobná linka - krčma - kostol...
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ja len, že či si uvedomuješ, že poslednou vetou robíš presne to, čo iným vyčítaš.
-
Andi_Cibula
Addict
http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/chr ... lia-642607
Na otazky na ktore mohol priamo odpovedat jednou vetou odpovedal blabotanim jaloviny a na otazku vytvarajuca priestor pre diskusiu
Ale co ine cakat od zmrda ktoremu ide uplne jasne len o vstup do politiky s fanfarami.
georgieMT82 - diky Cpt. Obvious, nenavist je nieco co ludia bytostne "potrebuju", tak sa nediv.
Ako by som sa citil ? Nasrane, zprvu by som to riesil rozhovorom s riaditelom skoly, potom pravna cesta. Samozrejme ide o statnu skolu, ze ? Pokial by islo o celostatne nariadenie, tak znova pravna cesta, pri slabej pravnej perspektive emigracia z krajiny, v nabozenskej krajine zit nebudem.
Na otazky na ktore mohol priamo odpovedat jednou vetou odpovedal blabotanim jaloviny a na otazku vytvarajuca priestor pre diskusiu
odpovie zaseDobrý deň Pán Chromík. Chcem sa Vás opýtať , či po tomto referende nebudete chceli inciovať ďalšie referendum napríklad o rodinom podníkaní, podpore napriklad rodinných firiem lebo vidíme , že politici nesú schopný nič pre rodinu spraviť. Ďakujem za odpoveď.
Budúcnosť ukáže čo bude potrebné.
Ale co ine cakat od zmrda ktoremu ide uplne jasne len o vstup do politiky s fanfarami.
georgieMT82 - diky Cpt. Obvious, nenavist je nieco co ludia bytostne "potrebuju", tak sa nediv.
Prepac, ze som zabudol hned reagovat, ale:ramaya napísal:Andi_Cibula asi sa nechápeme , tak to skúsim napísať ináč.
Odpovedz mi na otázku: "Ako by si sa cítil keby tvoje deti niekto nútil chodiť na Náboženskú výchovu proti tvojej vôli ? "
Ako by som sa citil ? Nasrane, zprvu by som to riesil rozhovorom s riaditelom skoly, potom pravna cesta. Samozrejme ide o statnu skolu, ze ? Pokial by islo o celostatne nariadenie, tak znova pravna cesta, pri slabej pravnej perspektive emigracia z krajiny, v nabozenskej krajine zit nebudem.
By ma zaujímalo kto je v okrskových volebných komisiach, aby sa nestalo že v referendovej miestnosti budú ludia z KDH, SNS, LS-NŠ, SDKU, SMK, MOST-Híd, OKS, a Obyčajný ludia ak tam by bolí takíto tak si tam možu kludne zakrúžkovať kohokolvek a pohádzať tam hlasy lebo sa dohodnú na tom aby bolo dostatočný počet hlasov!! Treba tam SAS, SMER, Strana zelených ludí aby im klepli po prstoch keby chceli vo svoj prospech ovplyvnovať referendum!!!
Idem do okrskovej komisie a co som pocul nazory ludi, tak drviva vacsina je proti (z roznych pricin) a to sa jedna vacsinou o starsich ludi (babky, dedkovia). Co ma prekvapilo bolo, ze aj ludia z KDH alebo OľANO su tiez proti. Ale byvam v BA kraji, situacia niekde na dedine v horach moze byt uplne ina.
Ak ste si vsimli, tak politicka spicka je ohladom referenda nejako tichucko. Bud vedia nieco, co my nevieme (dali si spravit nejake prieskumy a vedia, ze to bude neuspesne). Alebo im mozno analytici a poradcovia poradili sa do referenda nezapajat, vzhladom na to, ze momentalne su dost vyhrotene emocie a situacia nie je velmi prehladna (mohlo by im to viac uskodit ako pomoct). Mozno sa do toho zapoja vo vhodnej chvili, alebo ak im cirkev nieco ponukne, co by z toho mohli mat (neponukne im nic, lebo cele referendum je o boji stat vs. cirkev a demonstracii vplyvu cirkvi), kedze cirkev je hlavny organizator celeho tohto honu na carodejnice (homosexualov), aj ked Chromik odmieta napojenie na nejaku ideologiu alebo nabozenstvo, ale ten by zaprel aj vlastny nos, pripadne si ho aspon zakryl mavatkom
Je uplne nepopieratelne, ze do toho cirkev tlaci vela penazi a aj vlastneho usilia. A na tych darcov Aliancie za rodinu by som sa velmi rad pozrel, to budu asi taki darcovia, ako ked vtedy Meciarovi priniesol bezdomovec par melonov v igelitke
Uplna tragikomedia je spravanie prezidenta Kisku, ktory po vyhlaseni povedal, ze pojde na referendum a odpovie Ano na vsetky otazky a minuly tyzden som cital clanok, ze sa stretol s predstavitelmi cirkvi, vraj aby oni zabezpecili zmierenie oboch stran a aby sa dalej nevyhrocovali emocie. Pritom prave cirkev stoji za tym bicovanim emocii do uplnej hysterie.
Ak ste si vsimli, tak politicka spicka je ohladom referenda nejako tichucko. Bud vedia nieco, co my nevieme (dali si spravit nejake prieskumy a vedia, ze to bude neuspesne). Alebo im mozno analytici a poradcovia poradili sa do referenda nezapajat, vzhladom na to, ze momentalne su dost vyhrotene emocie a situacia nie je velmi prehladna (mohlo by im to viac uskodit ako pomoct). Mozno sa do toho zapoja vo vhodnej chvili, alebo ak im cirkev nieco ponukne, co by z toho mohli mat (neponukne im nic, lebo cele referendum je o boji stat vs. cirkev a demonstracii vplyvu cirkvi), kedze cirkev je hlavny organizator celeho tohto honu na carodejnice (homosexualov), aj ked Chromik odmieta napojenie na nejaku ideologiu alebo nabozenstvo, ale ten by zaprel aj vlastny nos, pripadne si ho aspon zakryl mavatkom
Je uplne nepopieratelne, ze do toho cirkev tlaci vela penazi a aj vlastneho usilia. A na tych darcov Aliancie za rodinu by som sa velmi rad pozrel, to budu asi taki darcovia, ako ked vtedy Meciarovi priniesol bezdomovec par melonov v igelitke
Hysteria existuje len na 2 strankach hojko.com a humanisti.sk 
Inak na Slovensku vas uz normalni ludia nikde nechcu.
Staci citat komentare vsade inde, skoncili ste, zdegenerovani sodomiti.
-
seth82
Darca
-
Andi_Cibula
Addict
Podľa mňa je to transformovaný jeblington VesaK/Zyzz, ktorý(í) dostal(i) BAN už dávno, pozoruhodné že keď si prejdeš históriu jeho príspevkov, tak sú plné výsmechu, narážok a ironických poznámok na "hojko ako najdebilnejšiu stránku internetu", čo vo mne vyvoláva otázku, že prečo sem teda chodí ? 
homosexualne svatby a adopcie do homosexuálnych rodín bude skor či neskor skutočnostou a ty a tebe podobní proti tomu nič nezmožetecurta napísal:Hysteria existuje len na 2 strankach hojko.com a humanisti.sk
-
Solo_Kamen
King
Vtipné na tom je, že ak bude referendum platné a odpoved bude 3x ANO, tak sa vôbec nič nezmení, čiže každému to môže byť jedno. Iné je to u tých, čo si myslia, že niematki napísal: Presne pre toto, treba referendum odignorovat. Hlasovat Proti iba zvysuje pool. Ak pojdu hlasovat iba Ano ludia, potrebuju 50% a jeden hlas - nieco cez 2 mil. ludi. Akonahle chodia hlasovat aj Nie ludia, v tom uplne extremnom pripade sa moze stat, ze im bude stacit 25% a jeden hlas. Je to samozrejme extrem, ale 30/20 alebo 35/15 uz je kludne mozne.
paci sa mi novy pojem, ktory jeden z hosti zaviedol: "homonacizmu"butthead napísal:dnes bude chromik na iv, mas moznost mu to priamo povedat co si o tom myslis
21:00 Informačná vojna
Referendum o ochrane rodiny.
Hostia: Anton Chromík, Jozef Dupkala a Martin Chlebek
Norbert si musel zakonspirovat o to, ako americka ambasada uznala Slovensko vhodne duhovych pochodov. robi to z pana Docolomanskeho spiona CIA?
Nie je mi to jedno. Je to krok spat. A da im to legitimitu a chut do dalsieho tazenia.
Dieta potrebuje vraj mužsky alebo ženský vzor podla pohlavia,.. a vraj na to aby vedeli ako sa správať k opačnemu pohlaviu,.. potom z akých rodín sú osoby čo si pytaju rady v teme laska a vztahy????
myslím si že 99,9% z uplnych/neuplných heterosexuálnych rodín
-
harrison314
Hardcore addict
Hlasujte 3x ANO, inak budete mat autenticke deti !!!!!
https://www.facebook.com/PrecoLudomHrab ... 87/?type=1
https://www.facebook.com/PrecoLudomHrab ... 87/?type=1
Mi nejako uniklo, ze sa k tym trom referendovym otazkam pridalo aspon dalsich inych 1000 otazok
Je prekvapive, co vsetko niektori ludia od toho referenda ocakavaju. Najlepsie na tom je to, ze aj keby nejakou nahodou bolo uspesne, tak prva otazka len potvrdi uz platny stav z ustavy, druha otazka zakaze nieco, co uz u nas je zakazane a tretia otazka zakaze nieco, co ani neexistuje a ani ziadne ministerstvo alebo politicka strana nepripravuje ziadnu novelizaciu
Nehovoriac o tom, ze vysledok referenda je pre parlament nezavazny. big victory
Ked presne na toto ludia upozornuju Chromika a kladu mu podobne otazky, ze co sa realne tym referendom zmeni, tak ma prazdne keci o tom, ze tym vyslu signal do Bruselu a EU a co ja viem co. Dalsi pokrytecky populista. Sa na nasej politickej scene rodia ako huby po dazdi. Sme sa len pred nedavnom zbavili Slotu a jeho retoriky typu "za vsetko mozu Madari" a hned sa nam scene urodil podobny ch*j s presne rovnakou retorikou, len teraz za vsetko moze "homolobby" a vecer pred spanim si treba vyprasit vankuse a periny pre pripad, ze by ste tam mali schovaneho nejakeho genderoveho ideologa
Ked presne na toto ludia upozornuju Chromika a kladu mu podobne otazky, ze co sa realne tym referendom zmeni, tak ma prazdne keci o tom, ze tym vyslu signal do Bruselu a EU a co ja viem co. Dalsi pokrytecky populista. Sa na nasej politickej scene rodia ako huby po dazdi. Sme sa len pred nedavnom zbavili Slotu a jeho retoriky typu "za vsetko mozu Madari" a hned sa nam scene urodil podobny ch*j s presne rovnakou retorikou, len teraz za vsetko moze "homolobby" a vecer pred spanim si treba vyprasit vankuse a periny pre pripad, ze by ste tam mali schovaneho nejakeho genderoveho ideologa
ja tie neviem, uz ked sa chystalo Riskovo referendum, ktorym sa vlastne dostal do NRSR, sa tu pisalo o tom, ze prave vysledky platneho refrenda su zavazne, a parlament ich musi prijat ako zakon.ephramko napísal: Nehovoriac o tom, ze vysledok referenda je pre parlament nezavazny. big victory![]()
ale to samozrejme nemeni nic na fakte, ze ak by aj TOTO refrendum bolo platne muselo by byt kazde 3 roky, aby "chranilo Slovensko pred diktatom z Bruselu" alebo ako to hovoriaUstava SR, Oddiel 2 - Referendum napísal:Čl. 98
(1) Výsledky referenda sú platné, ak sa na ňom zúčastnila nadpolovičná väčšina oprávnených voličov a ak bolo rozhodnutie prijaté nadpolovičnou väčšinou účastníkov referenda.
(2) Návrhy prijaté v referende vyhlási Národná rada Slovenskej republiky rovnako ako zákon.
Čl. 99
(1) Výsledok referenda môže Národná rada Slovenskej republiky zmeniť alebo zrušiť svojím ústavným zákonom po uplynutí troch rokov od jeho účinnosti.
(2) Referendum v tej istej veci možno opakovať najskôr po uplynutí troch rokov od jeho vykonania.
V tom je prave ten chytak, ze vysledok referenda musi ist cez NRSR. Vysledok referenda je treba vypracovat do podoby zakonov, pripadne ak sa meni platny stav, tak je treba vypracovat novelizacie prislusnych zakonov a nasledne, ako o kazdom zakone, sa o nom hlasuje v parlamente.
1/ Neexistuju ziadne sankcie ani lehota, do kedy musi NRSR toto spravit s vysledkami referenda alebo co sa stane, ak to neurobi.
2/ Nikto nemoze poslancov nutit hlasovat tak, ci inak. Aj ked sa po referende o vstupe SR do EU nasledne hlasovalo v NRSR, tak sa nasli poslanci, ktori hlasovali proti.
Tie zakony o referende su trasne derave. V podstate jedinym mechanizmom nejakej sankcie su najblizsie parlamentne volby, kedy to mozes spocitat stranam alebo poslancom, ktori nerespektovali vysledok referenda.
Ono ani ustavni pravnici nevedia, co sa bude diat v pripade prvej otazky, ak nahodou referendum bude uspesne. Ved uz to je v Ustave SR. Pravdepodobne sa nebude diat nic.
Cely ten cirkus je iba kvoli registrovanym partnerstvam. Vacsina okolitych krajin uz tieto zakony par rokov ma. V niektorych sa dokonca uz hlasuje aj o adopciach. V takom silne krestanskom Rakusku uz su pary rovnakeho pohlavia zrovnopravnene s tymi heterosexualnymi. No a skupiny ako Alianciu za rodinu a RKC (a ine) z toho chyta panika. Lenze o registrovanych partnerstvach im zatrhol hlasovat Ustavny sud. Preto Chromik vykrikoval, ze po referende ihned zacnu zbierat znova podpisy. Uplne kocurkovo, ked ani organizator referenda nie je spokojny.
1/ Neexistuju ziadne sankcie ani lehota, do kedy musi NRSR toto spravit s vysledkami referenda alebo co sa stane, ak to neurobi.
2/ Nikto nemoze poslancov nutit hlasovat tak, ci inak. Aj ked sa po referende o vstupe SR do EU nasledne hlasovalo v NRSR, tak sa nasli poslanci, ktori hlasovali proti.
Tie zakony o referende su trasne derave. V podstate jedinym mechanizmom nejakej sankcie su najblizsie parlamentne volby, kedy to mozes spocitat stranam alebo poslancom, ktori nerespektovali vysledok referenda.
Ono ani ustavni pravnici nevedia, co sa bude diat v pripade prvej otazky, ak nahodou referendum bude uspesne. Ved uz to je v Ustave SR. Pravdepodobne sa nebude diat nic.
Cely ten cirkus je iba kvoli registrovanym partnerstvam. Vacsina okolitych krajin uz tieto zakony par rokov ma. V niektorych sa dokonca uz hlasuje aj o adopciach. V takom silne krestanskom Rakusku uz su pary rovnakeho pohlavia zrovnopravnene s tymi heterosexualnymi. No a skupiny ako Alianciu za rodinu a RKC (a ine) z toho chyta panika. Lenze o registrovanych partnerstvach im zatrhol hlasovat Ustavny sud. Preto Chromik vykrikoval, ze po referende ihned zacnu zbierat znova podpisy. Uplne kocurkovo, ked ani organizator referenda nie je spokojny.
ja si netrufam sa ku tomu vyjadrovat. nemam pravnicke vzdelanie. tie dva semestre mali za obsah asi to co na gympli NOSka...
no, zemiakari maju dnes asi brigadu. lebo tolko periel s nim spojenych by musela byt velka nahoda. a je fakt, ze nahody nie su. ci ako to povedalo telefonujuce chlapca Riskovi...
no, zemiakari maju dnes asi brigadu. lebo tolko periel s nim spojenych by musela byt velka nahoda. a je fakt, ze nahody nie su. ci ako to povedalo telefonujuce chlapca Riskovi...
By ma zaujimalo, ze co mu na to odpisal Štúr