tummov orgazmus

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Ake mate auto?

Príspevok od používateľa Hensym »

Myslím, že nie som sám kto si ho predstavuje takto. :D
Prílohy
5341979.jpg
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Hensym, podla jeho sposobu vyjadrovania asi niesi daleko od pravdy ;)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Viete čo je najhoršie? Že on to auto kľudne môže mať :D Chudák chlap, keď stvára takéto divadielko len preto, že má fasa auto :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Môže sa voziť v takom aute, otázne je skôr, či už môže sedieť na prednej sedačke alebo zatiaľ iba vzadu. :P
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Tak namiesto toho trollovania moze postnut foto. Inak kazdy jeho dalsi prispevok je spam a ten bude zmazany. :smt069
tumma
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tumma »

vsak ja ho aj mam stal ma 100000 len v upravach a prerobení motora, co vlastne bola taka lepsia generalka :D
a teraz ziadne ferrari a lambo (stock) ma nepredbehne :D
rozmyslam tam dat nitro, ale to by som si asi odpalil motor este skor ako za tych 20000km. Ale chlap ktory mi to robil, vravel ze sa s tym da spravit +500koni aj ked tomu neverim(kto vie, ale ci to stoji za tych 0.5s zrychlenia :D)
edit : aky SPAM? zas mi zavidis :D ludia ktorí na to nikdy nebudu mat :D vsak ja miniem za den viac ako vy za rok zarobite :D lamky :D
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

No s ním je to ozaj ťažko nik mu nebude veriť pokial neurobí fotku to by tu mohol každy vypisovať že čo má. S nalepkou hojko.com. Potom to bude real nato že má také auto píše moc smajlíkov ako keby to bolo nejake decko. Ja mať auto takého typu isto by som sa nechvastal len písaním. Ale urobil by som dokonca aj video s tým predstavil by som motor a ten slávny interier a dalšie by bolo nejaka slovenska dialnica. A keby ste vedeli čo ja všetko mám a čo má moj kamarát ty by sa sem ani nepomestilo.
tumma
Amateur
Amateur

suhlasim a plne verim ze mate kadejake auta a nepotrebujem dokaz :) a tiez ja sa nemusim chvastat s fotkami, lebo by ma este spoznali podla auta. Vsak len jeden jediny kus je tu v Europe a ked by som bol v novinach tak deti by chodili ku mne domov ako do kina :D mne stacia zeny :)
video nespravim lebo by ste ma este udali :D ako toho chlapca ktory isiel na tom BMW cez dediny ;)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ty pipik a nevravel si, ze z vonku vyzera rovnako? seriovych rx8 je celkom dost...pomaly sa zamotavas do vlastnych klamstiev
nikto ti nekaze fotit SPZ-tku...aj ked je udajne madarska :D
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Tak snad to tu bude coskoro premazane, lebo ten trolling nestoji za nic a do buducnosti budu pribudat v drvivej vacsine prispevky s doveryhodnymi fotkami
tumma
Amateur
Amateur

ale da sa spoznat ze je to moje auto, interier je iny(resp skoro chyba :D ) a ten vidis na fotkach... takze sa nezamotavam hovorim pravdu ;) rofl
tumma
Amateur
Amateur

Ale okrem mazdicky mam aj ine auta a tiez dalsieho sleepera ale slabsieho a to Vw Polo tu starsiu este s MT r.v.2009 momentalne s motorom z GTI @ 350bhp tiez srandicka auticko :) kto neveri nemusi verit :)
Zamknuté