Samsung Galaxy S III
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung Galaxy S III
Práve mne vadí ten strašný lag na samsungoch keď stlačíš telefón. niekedy až dve sekundy kým to nabehne, to práve na mnou hore vymenovaných troch nie je.
-
javatar
Hardcore addict
No nazaciatku to nebolo ani na stock rom. Telefon nebol taky rychly ale ani nejako pomaly. Teraz zazivam co opisujes.
Ono pokial sa da spravit image backup/recovery tak nie je problem za tyzden otestovat 3-4 custom rom.
Ono pokial sa da spravit image backup/recovery tak nie je problem za tyzden otestovat 3-4 custom rom.
-
typek61
Darca
chlapi ako vam vydrzi baterka?mne to ide rapidne dole.wifi nemam zapnute ako ukazuje
vsetko som resetoval do vyrob.nastavenia cez recovery a nic 
Momentalne sa viem dostat na 5 hodin so zapnutou obrazovkou a tri dni bezneho pouzivania. Samozrejme na custom ROM s custom Kernelom + greenify a par dalsich nutnosti.
Inak ak sa raz rozhodnem vratit k samsung based rom, tak potom urcite tuto :
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... k-t2755841
Inak ak sa raz rozhodnem vratit k samsung based rom, tak potom urcite tuto :
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... k-t2755841
typek, skus zapnut wifi
Nainstalovat Betterbatterystats alebo Wakelock Detector a zistiť čo ti najviac zmyka baterku. Samozrejme vypnúť lokalizacne sluzby Googlu a synchronizaciou.
-
typek61
Darca
caute chlapi.poradte ako si mam spravit zalohu systemu android?root uz mam.skusal som rom manager, ale ten uz nema podporu.co pouzivate vy?chcem vyskusat inu romku diky
-
94jakub
Guru wannabe
Na celý systém Nandroid backup alebo Titanium backup len na aplikácie(alebo vie aj celú ROM?)
-
typek61
Darca
na cyanogenmode sa da dat google play? 
-
94jakub
Guru wannabe
Tuto si stiahni Google Apps podľa tvojej verzie CM. http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps
-
typek61
Darca
skusil som to a porovnanie so stock romkov to je ako iny mobil
uplna parada, vsetko ide rychlo.baterka tiez v pohode.jedine co mi vadi je,ze mobil pri nabijani stale svieti.dalej tie farby ledky su tiez cudne.vibracie su tiez slabsie
ale inac je vsetko dobre.skoda,ze som to skorej neflashol 
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2015, 18:43)
Potrebujem poradit
chcel by som si vyskusat nahodit zase stock rom.zalohu mam ale neviem ako ju flashnut nazad.cez co?dik
nakoniec som si stahol stock rom cez sammobile
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2015, 18:43)
Potrebujem poradit
nakoniec som si stahol stock rom cez sammobile
Ahojte. Takze po pade mobilu z vysky cca pasa na plavajucu podlahu mi nejde zapnut fotak. Pise mi ze fotoaparat zlyhal. Je tu nejaka moznost ze to je sposobene niecim inym ako tym padom? :/Ako som realista ale tak nechcem sa s nim este rozlucit
Sice som uz zacal poskulovat po novom, ale chcel som pockat este aspon 2-3 mesiace. Vdaka za kazy napad.
Softwarovú chybu vylúčiš:
- vymažeš cache aplikácie fotoaparát,
- skúsiš inú aplikáciu z Google Play,
- obnovíš továrenské nastavenia na mobile,
- skúsiš nanovo flashnúť romku, prípadne vyskúšať nejakú inu..
Ak po všetkých týchto krokoch stále bude vyskakovať chyba, bude to takmer na 100% chyba hardwaru..

- vymažeš cache aplikácie fotoaparát,
- skúsiš inú aplikáciu z Google Play,
- obnovíš továrenské nastavenia na mobile,
- skúsiš nanovo flashnúť romku, prípadne vyskúšať nejakú inu..
Ak po všetkých týchto krokoch stále bude vyskakovať chyba, bude to takmer na 100% chyba hardwaru..
-
kukiak
Addict
Ak by to aj bol hw, objednaj novu kameru, vymena je velmi jednoducha
Zdravim, dufam ze nebude vadit, ak sem zapletiem S3 mini. Poslednu dobu mam strasny problem s nabijanim. Prave teraz mobil nabijam, nabija sa od 14:00 (nejakych 5,5 hodiny) a mam 91%. Pred pol hodinou to bolo 89%, ide to strasne pomaly. Nerobi to ale pri kazdom nabijani, mozno tak pri kazdom stvrtom - piatom nabiti. Kde moze byt problem? K+
-
kukiak
Addict
V nabijacke/kabli, v baterke alebo poskodenom micro usb porte.
M&M - mam rovnaky problem, je to este horsie, pri S3, nasiel som rozne rady, vypnut vsetky spustene aplikacie, vypnut wifi a pod., nic nepomohlo, neskusal som este uplny restart, obnovu, aj ked mam zalohu, tak asi vsetky nastavenia a veci ktore tam mam sa do zalohy neulozia.
Niekedy pomoze na chvilu vytiahnut USB kabel, ale niekedy sa nabija aj 10 hodin a nabije sa na 50%. Po 90% sa nabijanie vzdy spomali, to je bezna ochrana proti prebitiu, ak mam ja nad 90%, tak uz kabel odpajam. Taktiez nie je dobre stale kontrolovat stav a pouzivat aplikacie pocas nabijania.
kukiak - kedze niekedy to ide uplne pomaly, inokedy rychlo, skor by to mohol byt kabel, no pouzivam 1 nabijacku aj kabel na jednom mieste, nemal sa ako poskodit, ale vyskusam iny...
Niekedy pomoze na chvilu vytiahnut USB kabel, ale niekedy sa nabija aj 10 hodin a nabije sa na 50%. Po 90% sa nabijanie vzdy spomali, to je bezna ochrana proti prebitiu, ak mam ja nad 90%, tak uz kabel odpajam. Taktiez nie je dobre stale kontrolovat stav a pouzivat aplikacie pocas nabijania.
kukiak - kedze niekedy to ide uplne pomaly, inokedy rychlo, skor by to mohol byt kabel, no pouzivam 1 nabijacku aj kabel na jednom mieste, nemal sa ako poskodit, ale vyskusam iny...
-
kukiak
Addict
nerobi ti aj take, ze ked hybes kablom tak ti sem tam odpoji/pripoji nabijanie?? Na samsungu casta vada, treba si dat vymenit usb port.. ten je vsak naletovany na doske, vymena je tak 30e+
Nerobí skusal som, nabíja normalne. Nabíjačka je originál co bola k mobilu no skúsim ešte nejakú inú. Mozem ho ešte teda poslat na reklamáciu ale predtým ešte vyskúšam nejaký ten hard reset cez recovery alebo nejako inak ho reštartovať ?