Multifunkcna tlaciaren
Multifunkcna tlaciaren
Zdravim, chcel by som kupit multifunkcnu tlaciaren [kopirka,skener,tlaciaren]. Format a4 a aby vedela tlacit na dorucenkove obalky.
Cena okolo 150€. Nemam dako prehlad. Ak bude farebna bude to plus, ale nie je to podmienka. Dakujem za odporucania
Cena okolo 150€. Nemam dako prehlad. Ak bude farebna bude to plus, ale nie je to podmienka. Dakujem za odporucania
Re: Multifunkcna tlaciaren
Napis do guglu toto bez hviezdicky:
ku*vitko v tlaciarnach
Prip. odporucam tento dokument:
post2116706.html#p2116706
Ak najdes tlaciaren bez tychto "vylepseni", tak napis, inak je asi jedno co kupis a za kolko, vydrzi ti to 2 roky, tak s tym pocitaj.
ku*vitko v tlaciarnach
Prip. odporucam tento dokument:
post2116706.html#p2116706
Ak najdes tlaciaren bez tychto "vylepseni", tak napis, inak je asi jedno co kupis a za kolko, vydrzi ti to 2 roky, tak s tym pocitaj.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Neuvazoval si na elektronickym podacim harkom, ktory poskytuje Slovenska posta??? Ide o sluzbu ePodaci harok: http://mojezasielky.posta.sk/
Jednoducha registracia, nastavis si odosielatela, prijmatela alebo prijmatelov, zvolis o ake zasielky ide..., vytlacis len listok, nalepis na obalku a podas na poste. Na poste len oskenuju kod a zaplatis. Da sa to spravit aj na fakturu ci akymsi prevodom, teda len podas obalky a nic neplatis pri okienku, takze nemusis cakat. Skus si to pozriet, mozno je to lepsie, rychlejsie a prehladnejsie riesenie, pretoze si vies sledovat aj zasielky...
Jednoducha registracia, nastavis si odosielatela, prijmatela alebo prijmatelov, zvolis o ake zasielky ide..., vytlacis len listok, nalepis na obalku a podas na poste. Na poste len oskenuju kod a zaplatis. Da sa to spravit aj na fakturu ci akymsi prevodom, teda len podas obalky a nic neplatis pri okienku, takze nemusis cakat. Skus si to pozriet, mozno je to lepsie, rychlejsie a prehladnejsie riesenie, pretoze si vies sledovat aj zasielky...
Neuvazoval, ale dakujem za radu, mozno to skusim
. Ale tlaciaren aj tak potrebujem. Neviete poradit ktorej znacke sa vyvarovat ? Este som zabudol ze bude pripojena k 2 pc. Tak by mala mat pripojenie na siet.
Slusne mas HP, Epson, poslednu domu aj Samsung. Chces farebnu atramentovu tlac alebo ciernobiely laser?
laser, farebna je plus ale moze byt aj cb. laserove maju nizsie naklady na prevadzku, nie ?
To si mu teda dobre poradil.test napísal:Slusne mas HP, Epson, poslednu domu aj Samsung. Chces farebnu atramentovu tlac alebo ciernobiely laser?
Tu je "skvela" reklama: post2116706.html#p2116706
Skus pozriet hlavne Canon a HP uz len z toho dovodu ze kupis lacne alternativne tonery alebo repasy bez nutnosti vymeny optickych valcou a pod.
Canon i-SENSYS MF216n
aleb nieco od HP LaserJet Pro 100/200 seria
ak chces farebnu multifunkciu pozri nieco od Epsonu ale ,,tank"
Canon i-SENSYS MF216n
aleb nieco od HP LaserJet Pro 100/200 seria
ak chces farebnu multifunkciu pozri nieco od Epsonu ale ,,tank"
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Určite by som volil HP, Canon. Epson nie 
Dovod?
Ked som vyfiltroval na heureke tak mi ostali tieto tlaciarne
Samsung SL-M2875ND
Samsung SL-M2875FD
bola by to rozumna kupa ?
Samsung SL-M2875ND
Samsung SL-M2875FD
bola by to rozumna kupa ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ten Samsung je prilis velky, ale ak to tam mas dat, tak preco nie. Tu mas kratku recenziu a su tam aj spomenute ceny za tlac: http://www.trustedreviews.com/samsung-x ... ew-summary Pre porovnanie trebars HP LaserJet Pro MFP M125nw, ktora na Alze stoji 149 eur, tak ta ma o malicko lacnejsie naklady na tlac: http://www.trustedreviews.com/hp-laserj ... ew-summary
Velkost mi nevadi, ale do 150 eur je to jedina tlaciaren co splna vsetko co chcem. Obojstranna tlac, Lan, laser. Len neviem aku maju povest samsung tlaciarne