Mate Tattoo?
-
nejakymarko
Addict
Re: Mate Tattoo?
@Dede co je to za macka? V poslednej dobe uz druha podobna kerka, co som zachytil. Co to ma vyjadrovat?
prečo by to malo niečo vyjadrovať? možno sa mu to len páči, alebo si váži človeka (kamaráta) ktorý mu to tetoval ..
mi to príde jak keby ste pozerali LA Ink kde si všetci chodia dávať hrozne deep kerky a vždy majú srdcervúci príbeh ..
mi to príde jak keby ste pozerali LA Ink kde si všetci chodia dávať hrozne deep kerky a vždy majú srdcervúci príbeh ..
niektori ludia (napr aj ja) nevedia pochopit, preco si da niekto potetovat cast tela obrazkom, ktory pre nich nema ziadnu hodnotu a len sa mu "paci"
sám si si odpovedal
mne sa niektore tetovania pacia, aj take cez celu ruku, ale sam by som si tetovanie nedal. Bojim sa toho, ze o niekolko rokov, ked budem starsi, tak sa mi to uz nebude pacit. A zmazat sa to neda 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
zmazat sa to da, len to boli..lepsie je to pretetovat ak sa to da...a nemusis si to davat na ruku ako kolega, mozes si to dat niekam na nohu, kde to az tak vidno nie je...ale najlepsie spravis, ak si to nedas ak o tom nie si presvedceny
-
Dede
Medium Star
Mám rád mačky. A ja osobne neberem tattoo tak aby malo pre mna malo vyznam dávam si čo sa mi páčiSkolacik napísal:@Dede co je to za macka? V poslednej dobe uz druha podobna kerka, co som zachytil. Co to ma vyjadrovat?
http://www.reddit.com/r/tattoos/comment ... ing_other/
hmmmm tolko srdcervúcich príbehov .. ci ani nie ..
hmmmm tolko srdcervúcich príbehov .. ci ani nie ..
-
nejakymarko
Addict
Osobne nemam nic ani proti tattoo, ktore su "len pekne" a nic nevyjadruju, ale ta macka ma zaujala, lebo velmi podobny motiv som videl 2x v kratkom casovom odstupe, tak som si myslel, ze to je sybol niecoho.
Mne ide len o to, že to, čo sa mi zdá pekné teraz, v 20-ich, sa mi nemusí zdať pekné o 5, 10 alebo 20 rokov. Ale ak by to malo nejaký význam, niečo by to znamenalo, tak ma to neomrzí nikdy. Ale nech každý robí ako chce samozrejme.
Páči sa mi, ale prechod medzi kožou a pozadím sa mi zdá dosť ostrý, asi by som to vyriešil nejak plynulejšie.
to preto lebo to v budúcnosti bude celý rukáv a bude tam viac vecí, preto je to tak agresívne ukončené
Jáj tak potom oukej.
-
guess.whoo
Redeemer
cia tvar to je? ci len tak?
Michael Myers z horroru Halloween .. taka symbolicka urobena na piatok 13 
-
guess.whoo
Redeemer
aj sa mi zdalo, ze sa to na neho podoba..pekna praca
Nedá mi to neopýtať sa. Aký to má význam?
On tu už viac krát písal, že má tetovania iba preto, že sa mu esteticky páčia. Nejde mu o význam. Tiež by som si to len tak nedal, ale je to jeho názor a už sa ho to fakt niekto opýtal vyše tri krát. 
Aký význam asi chceš hľadať za nejakou filmovou postavou? Toto je fakt asi najdementnejšia otázka akú sa môžeš spýtať človeka s tetovaním, fakt nechápem odkiaľ pramení ten predsudok že tetovanie musí mať nejaký "význam" (už len to slovo význam vôbec nedáva zmysel so spojením s tetovaním).ColdRain napísal:Nedá mi to neopýtať sa. Aký to má význam?