Konkurencia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Konkurencia

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Aho chalani hore hovoria, vykasli sa na nu. Cim skor to urobis, tym lepsie pre teba a budes mat viac casu najst si nieco lepsie. Skor ci neskor si to uveodmis. Treba mat uctu hlavne k samemu sebe, neoplati sa robit butlavu vrbu. Iba ta zatazuje svojimi srackami a koniec koncov ta ma za v podstate za debila. Aj ked sa to nezda, ale baby su povacsinou, teda skoro furt dobre vychcane stvorenia. Vela stastia :smt059
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Chce to hlavne klud a chladnu hlavu. Ten jej kamarat pre teba nie je ziadna konkurencia, je to len obycajny chlapec z tak chudobnej rodiny, ze si ani len tu telku nedokazu zadovazit a tak ju musi chodievat pozerat takto po kamaratoch/kamaratkach. Ty len smelo pokracuj v celom tom tvojom snazeni sa o nu a vedz, ze s kazdou dalsou spravenou domacou ulohou si blizsie a blizsie k jej nohavickam. Ak by situacia bola uz fakt neunosna, tak sprav hystericku scenu ako spravny chlap a ak ani to nepomoze, tak je s najvacsou pravdepodobnostou lesba.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

okej. uz vazne.
:|

nikto filmy nepozera. a autor nema sancu, .... sancu mu zobral kamos a autor temy ostane za debilka, ktory bude vyuzivany z jej strany na ulohy a butlavku a z jeho na udobrovanie sa ked nieco pojde do riti medzi nim a nou.

tak WTF ??? ...

:| okamzite ich nechat tak, a prerusit kontakt. prestat sa kamaratit. ...
noom666
Novice
Novice

Príspevok od používateľa noom666 »

ďakujem za rady :)
práve ma volá dneska večer ísť vypiť a ňou a s jej kamošom (áno s tým čo s ňou pozerá filmy), takže idem aspoň zistím čo je to zač a ako to medzi nimi vyzerá, a potom teda uvidím či sa ešte posnažiť alebo sa na to vykašlať
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

potom napis ze co je to cas a ako sa k sebe chovaju...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Ot mozno mlada dostala chut na triple :-D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nezabudni na SVIECKU ....

LEBO na to tam ides. Drzat im sviecku .... :nono:
noom666
Novice
Novice

Príspevok od používateľa noom666 »

takže začínam mať pochybnosti že by spolu robili niečo iné okrem kecania a pozerania filmov, chovali sa k sebe ako dvaja dobrí kamaráti, neoslovovali sa menami ale prezývkami (samozrejme aj mne vymysleli :D ), vymýšlali spolu hovadiny ako ked sme boli pubertiaci, popri tom týpkovi som sa cítil ako alfa samec, ani raz sa jej nedotkol (pozorne som sledoval), ani žiadne narážky z jeho strany a to ani v podnapitom stave, odprevadil som ju domov, ešte som s ňou hodinu pokecal pred domom a celkovo som mal z toho dobrý pocit
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tak ako som hovoril v bode č.1 to je
Kedze sa oproti nemu citis ako Alfa samec tak aj tak pri nej jednaj.
Dotyky,objatie,dvojzmysli atd...ale ak ju ziskas je pravdepodobné ze sem tam bude chciet aj snim ist von, kedze ho berie ako dobreho kamosa.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm ako nevime ako vyzera ta holka ale ten chlapec nahodou nema toto ako zvoenie ????
vies ci vas vlastne nechela zoznamit, teda nechap ma zle ale ja som tiez kamaratsky typ ale vsetky kamaratky som minimalne ochytal :D len vramci srandy abo tak :D a ne ze sa jej ani nedotkol
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

sklamanie-a-co-potom-t191632.html
prilis-skoro-t191618.html

Tak jak je to teda, chodi s tebou, ci s nim? Pozerali filmy ci budete spolu dakus byvat? :D
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Dufam ze nemas v skutocnosti 21 rokov, lebo sa spravas ako 14-rocna pubertiacka. Daj sa trocha dokopy!
Napísať odpoveď