Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Kup si lg g2 32gb (trosku nad limit, od 314€). Kryt nie je odnimatelny, neviem co by tam vrzgalo. Ale bude to lepsia kupa ako sgs4 - to je moj nazor.
Este rozmyslam nad HTC ONE M7 softverovo je najviac vyladeny zo vsetkych spominanych aj spracovanie ma najkvalitnejsie.
To by bolo fajn, ale na inych weoch ho neuvadzaju. Tu sa barometer tiez spomina, ale musim najst nejaky oficialny zdroj. Kazdopadne vdaka za tipBad.boy napísal:http://www.phonegg.com/list/303-Cell-Ph ... -Barometer
podla tohto ho ma napr Xperia E3
Tu sa barometer neuvadza... http://www-support-downloads.sonymobile ... ria_e3.pdf
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Aká by bola najlepšia voľba mobilu do 150€? Priateľka potrebuje nový mobil, teraz ma S4 avšak bez funkčnej wifi
Požiadavky - dobrý foťák a aby to nemalo nejak problém s hrami
Môžte poradiť aj niečo trochu nad limit + - 20€
Už som to tu kúsok vyššie písal, Honor 3C.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Vďaka, ešte nejaké tipy?
-
alchymista
Light Expert
HUAWEI S7301u alebo Samsung TAB 3 lite SM-T111
pre ktory by ste sa rozhodli, ked uz treba volit medzi nimi dvoma.
Dakujem
pre ktory by ste sa rozhodli, ked uz treba volit medzi nimi dvoma.
Dakujem
-
Kok
Light Professional
Anyone ?Kok napísal:co vravite na motorolu moto E ? zhanam nieco lacne, kedze moja M7 uz akosi stratila svoje vyuzitie a nepotrebujem velky displej a brutalne parametre..
v prospech moto je cena (dokazem ju kupit novu za 90e), aktualizacie od googlu (a nezasraty system touchwizom a podobnymi hovnami), slot na SD, dobra vydrz baterky a vcelku podareny displej. Rad si necham poradit ale toto je top cena/vykon co som nasiel.
No ak sa ti ku tomu telefónu nikto nevyjadril, tak s ním možno nikto z fóra nemá skúsenosti. No keď tak, prečítaj si zopár recenzií a podľa nich sa rozhodni, či bude pre teba dostatočne vhodným telefónom.
Recenzia na mobilnet.cz
Recenzia na mobilmania.cz
Obe recenzie sú rozdelené na kategórie. Viac sa ti ku tomu ja osobne vyjadriť neviem.
Recenzia na mobilnet.cz
Recenzia na mobilmania.cz
Obe recenzie sú rozdelené na kategórie. Viac sa ti ku tomu ja osobne vyjadriť neviem.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
urcite za 90e nic lepsie nebude
Mate nietko skusenost s Lumiami a dual sim? Konkretne Lumia 730 - co ak nevyuzivam jednu sim? Je mozne v menu vypnut jednu sim tak aby bola v systeme kompletne neviditelna (teda bez ukazatela signalu hore, bez 2 telefonov,...). Dakujem
Je podla vas lepsie LG G3 alebo LG G Flex či si už rovno počkat na LG G Flex 2..... ?
Neviete niekto kde by sa dal zohnať LG Nexus 4? Kedže je to mobil r. 2012 skoro nikde ho už nemajú. Našiel som ho za normálnu cenu len na jednom webe no zas recenzie toho webu sú také pochabé..
na bazoši tiež nič nieje dokopy
zháňam skôr nový
Veď užívateľ Hensym tu nedávno pridal inzerát na predaj Nexusu 4
Čauko
Potreboval by som len pár tipov.
Mobil - dotykový - na operačnom nezaleží - na fotaku nezáleží - na značke tiež nezáleží - som otvorený aj čínskym výmyslom
Stačí aby zvládol FB, messenger instagram občas nejaká cesta s GPS bez nejakých mrznuti
Preferujem skôr menšie obrazovky tak do 4,5.
Najhoršie kritérium - do 100€ - aj použitý
(keby tu bol nejaky manik na činske androidy rôznych značiek napíš spravu)
Mobil - dotykový - na operačnom nezaleží - na fotaku nezáleží - na značke tiež nezáleží - som otvorený aj čínskym výmyslom
Stačí aby zvládol FB, messenger instagram občas nejaká cesta s GPS bez nejakých mrznuti
Preferujem skôr menšie obrazovky tak do 4,5.
Najhoršie kritérium - do 100€ - aj použitý
(keby tu bol nejaky manik na činske androidy rôznych značiek napíš spravu)
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ľudkovia pro-mobilní, chcel by som vás požiadať o radu/názory s kúpou trochu chytrejšieho telefónu.
Zháňam niečo, čo by malo nasledujúce požiadavky:
- Dual SIM (nebaví ma už nosiť so sebou dva telefóny, raz nabíjať jeden, potom druhý, hľadať tú či tamtú nabíjačku ...)
- Windows 8, 8.1 (asi budem nekonvenčný na tunajšie pomery, ale Android nie je moja šálka kávy)
- čo najlepší hardware (všeobecne), niektoré črty - menovite (podľa dôležitosti, zostupne):
-- WiFi
-- QWERTY klávesnica (nezvyčajné, ale fyzický kontakt je u mňa viac ako packanie do prázdna na sklo)
-- display: technológia & rozlíšenie (úprimne: fandím AMOLEDu)
-- výdrž/kapacita batérie
-- konštrukcia (kov pred plastom)
-- možné i nemožné senzory (GPS, gyroskop, atď.)
-- bezdrôtové dobíjanie
-- LTE transceiver (pre 4G)
Použitie: občasné telefonovanie, SMS, občasné surfovanie po internete, kontrola emailových schránok, (žiadne hry, žiadne počúvanie hudby, žiadne pozeranie filmov)
...
Aby som nebol za princeznú, ktorá čaká s prekríženými nohami na vyslobodenie od technického princa, pokúsil som sa niečo vybrať z vlastného rozumu. Vlastným prieskumom som došiel k: Nokia Lumia 730 Dual SIM. Ostatné Lumie sú akosi menej vybavené (tu veľmi funguje obmedzenie požiadavkou na Dual SIM).
Existuje niečo lepšie a vhodnejšie pre Win8 + Dual SIM? Resp. námietky na daný výber? Nejak som pocítil, že mnou daná kombinácia Dual SIM & Win8 je veľmi obmedzujúca pri výbere. Rysuje sa niečo vhodnejšie na obzore vo vývoji? Viem, že aktuálne Microsoft zaútočil na segment najlacnejších smartphone-ov, no ja by som rád niečo lepšie a hodnotnejšie, než low-end s Win8.
Za všetky relevantné názory vopred ďakujem, k dočítaniu sa až sem gratulujem.
Zháňam niečo, čo by malo nasledujúce požiadavky:
- Dual SIM (nebaví ma už nosiť so sebou dva telefóny, raz nabíjať jeden, potom druhý, hľadať tú či tamtú nabíjačku ...)
- Windows 8, 8.1 (asi budem nekonvenčný na tunajšie pomery, ale Android nie je moja šálka kávy)
- čo najlepší hardware (všeobecne), niektoré črty - menovite (podľa dôležitosti, zostupne):
-- WiFi
-- QWERTY klávesnica (nezvyčajné, ale fyzický kontakt je u mňa viac ako packanie do prázdna na sklo)
-- display: technológia & rozlíšenie (úprimne: fandím AMOLEDu)
-- výdrž/kapacita batérie
-- konštrukcia (kov pred plastom)
-- možné i nemožné senzory (GPS, gyroskop, atď.)
-- bezdrôtové dobíjanie
-- LTE transceiver (pre 4G)
Použitie: občasné telefonovanie, SMS, občasné surfovanie po internete, kontrola emailových schránok, (žiadne hry, žiadne počúvanie hudby, žiadne pozeranie filmov)
...
Aby som nebol za princeznú, ktorá čaká s prekríženými nohami na vyslobodenie od technického princa, pokúsil som sa niečo vybrať z vlastného rozumu. Vlastným prieskumom som došiel k: Nokia Lumia 730 Dual SIM. Ostatné Lumie sú akosi menej vybavené (tu veľmi funguje obmedzenie požiadavkou na Dual SIM).
Existuje niečo lepšie a vhodnejšie pre Win8 + Dual SIM? Resp. námietky na daný výber? Nejak som pocítil, že mnou daná kombinácia Dual SIM & Win8 je veľmi obmedzujúca pri výbere. Rysuje sa niečo vhodnejšie na obzore vo vývoji? Viem, že aktuálne Microsoft zaútočil na segment najlacnejších smartphone-ov, no ja by som rád niečo lepšie a hodnotnejšie, než low-end s Win8.
Za všetky relevantné názory vopred ďakujem, k dočítaniu sa až sem gratulujem.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ani nie, 730 alebo vyssie rady..s qwerty nic