Sygic licencia - druhy mobil

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Sygic licencia - druhy mobil

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

Zdravim,

ako to je teraz s navigaciou SYGIC?

v sobotu mi vypadol mobil do potoka a v nom bola nainstalovana tato navigacia.

ked si teraz kupim novy mobil ako je to s licnciou ? co viem tak dakedy sa nedala nainstalovat pokial bola uz registrovana na jeden telefon. Teraz je to ako ?

a este jedna otazka mimo temy.

mobil mi niekde potok odniesol neviem kde a co ma najviac s.re, ze som tam mal fotky za posledne 2 roky a nechcel by som aby si ich niekto pozeral, myslite ze ked lezal vo vode naprd 2 dni + mrazy ze uz by sa nemal vratit do zivota svojho ?

dakujem
BX
Addict
Addict

Re: Sygic licencia - druhy mobil

Príspevok od používateľa BX »

Licencia sygic je len to číslo, ktoré ti príšlo mailom po kúpe. Nainštaluješ sygic zdarma (trial) a v nastaveniach dáš "aktivovať pomocou kódu", tam ho zadáš a bez problémov by ti to malo prejsť.
brm
Darca
Darca

Re: Sygic licencia - druhy mobil

Príspevok od používateľa brm »

Sygic s jednou bežne zakúpenou licenciou cez sygic.com môžeš používať na troch mobiloch jednej platformy súčasne, ale nemôžeš tie platformy križovať. Čiže ak si kúpil pre Android, nemôžeš použiť na iPhone, iba Androide. Licencie sú viazané na IMEI, takže ak máš mobil s dvoma simkami, ráta sa, akoby si mal súčasne aktivovaný Sygic na dvoch mobiloch. Ak máš problém s registráciou, treba sa ozvať na zákaznícku linku a oni Ti vymažú z databázy staré neaktívne IMEI a tak budeš môcť nainštalovať Sygic na nový mobil.

Výnimkou sú tie špeciálne voucher verzie Sygicu, ktoré dávajú ku kúpe nového mobilu a podobne, tá platí iba na jednom mobile.
Napísať odpoveď