Dobry den,
neviem ci tu je niekto z prostredia VUT, ale dufam ze ano. Neviete nahodou ako to vyzera s tymto odborom ? Mal by som on zaujem no neviem ci to bude dobre kedze je novo akreditovany a mam pocit ze naplnou nezapada moc na FEKT. Mam aj pocit ze tam je trocha viac prava a ekonomie ako by bolo treba ale na druhej strane to moze byt vyhodne. Druha varianta pre mna je ist na FIT VUT kde je tiez magistersky odbor "Bezpecnost" ale mam pocit ze napln odboru na FEKT by mi viac vyhovovala.
Ak niekto mate nejake zaujimave info o tomto odbore tak rad si precitam.
FEKT VUT - Informacna bezpecnost
-
bublatanka
Novice
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: FEKT VUT - Informacna bezpecnost
Sám si si odpovedal, k tomuto oboru ešte nikto nemá žiadne informácie.
-
bublatanka
Novice
Andi_Cibula napísal:Sám si si odpovedal, k tomuto oboru ešte nikto nemá žiadne informácie.
No viac menej mas pravdu. Skor som dufal ze tu bude niekto kto na tej fakulte studuje a pozna nazory napriklad od vyucujucich a tak
Ja som druhak na FEKTe a prvy krat som o tomto novom obore cital asi 4 dni dozadu. Neviem vlastne ani ktory ustav to bude zastresovat.
Teraz tam je este jeden celkom novy obor - Audioinzinierstvo - otvarali ho vtedy ked som nastupoval ja. Moc chvaly som nan vsak nepocul.
Teraz tam je este jeden celkom novy obor - Audioinzinierstvo - otvarali ho vtedy ked som nastupoval ja. Moc chvaly som nan vsak nepocul.
-
bublatanka
Novice
Mal by to zastresovat ustav telekomunikacii.ziegel napísal:Ja som druhak na FEKTe a prvy krat som o tomto novom obore cital asi 4 dni dozadu. Neviem vlastne ani ktory ustav to bude zastresovat.
Inak rad by som sa ta spytal ci sa na FEKTe da prisposobovat rozvrh. Napr. rad by som cez vikendy chodil domov a tak by som napr. v piatok mal rad vyucovanie len rano.
v piatok poobede byva na VUT vyucovanie len velmi zriedkavo
-
qwerty-xyz
To akoze ocakavas ze ta po skole bude niekto platit za to ze mu dodas software, ktory je presnymi pravidlami a sposobmi prelomitelny, a na prezentacke ho odprezentujes ako neprelomitelny? by som sa hanbil ako pes za taku robotu. v dnesnom svete informacna bezpecnost NEEXISTUJE. A to si mysli ze hej je naivny psychopaticky blbec, slepy voci vsetkemu co sa deje.
Ako prvak si ho budes moct prisposobovat asi az v druhom semestri, ale podla mna tam v prvom semestri aj tak nebudes mat v piatok nic. Jeden spoluziak to mal teraz dokonca tak vtesnane, ze mal volny stvrtok aj piatok. Nemal vsak ziadne volitelne predmety, ani nic neopakoval.bublatanka napísal:Mal by to zastresovat ustav telekomunikacii.
Inak rad by som sa ta spytal ci sa na FEKTe da prisposobovat rozvrh. Napr. rad by som cez vikendy chodil domov a tak by som napr. v piatok mal rad vyucovanie len rano.