Terminator: Genisys

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Terminator: Genisys

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak a mame tu trailer a info k dalsiemu dielu serie, ktory sa tvari lepsie ako 4ka :)
Podla vsetkeho to bude reset serie s navratom do roku 1984:
Píše se rok 2029. John Connor, hlavní vůdce hnutí odporu pokračuje dál ve válce proti strojům. A již je na pokraji samotného vítězství. Přesto ho však stále tíží myšlenka neznámé budoucnosti, včetně samotné jeho existence. Společnost TECOM totiž odhalí nové spiknutí SkyNetu, hlavního mozku všech vzbouřených strojů - terminátorů, namířeného proti vyhlazení lidstva a jeho útoku na dvou frontách a to jednak v současnosti, ale také v minulosti. Čímž navždy změní celou válku. Touto informací se Johnovy obavy naplňují. Navzdory tomuto osudu Connor pošle svého důvěryhodného poručíka Kyle Reese (Jai Courtney) díky ukořistěnému časostroji také zpět v čase, aby zachránil život své matky a zajistil svojí vlastní existenci. To co však v minulosti Resse nečekal, je nejen shledání se s nepřátelským terminátorem v lidské podobě a Sarah Connorovou (Emilia Clarke), matkou Johna, ale také s jejím dalším ochráncem přeprogramovaným Terminátorem (Arnold Schwarzenegger), který byl vyslán také hnutím odporu, avšak z úplně jiné doby, k její ochraně, ještě když jí bylo devět let.
Zatial nic necakam, trailer vyzera nadejne, ale zo skusenosti vieme, ze to este nic neznamena.
http://www.csfd.cz/film/263921-terminat ... ie/?type=1
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Re: Terminator: Genisys

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

vyzerá to tak, že robia retcon po prvom filme, resp. ešte v priebehu deja prvého, ak nie aj celej kontinuity - scéna s malou (pravdepodobne?) Sarah, ktorú nesie T-800. to by vysvetľovalo odkiaľ sa naučila v tak mladom veku bojovať. call me crazy, ale teším sa na to :) iným sériam retcon výrazne polepšil, za jedno minimálne spomeniem days of future past. nový T-1000 vyzerá husto a Lee Byung-hun? to som teda nečakal.. sa nejako udomácňuje na zahraničnej (hollywodskej) scéne. páči sa mi, že opäť zvolili malého chudého chlapíka do role tak nebezpečného stvorenia.

//nový superbowl spot
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Arnie tam vyzera akoby ho z hrobu vytiahli
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

však má svoje roky.. a ak si narážal priamo na postavu terminátora, tak tí normálne starnú. čiže sa to hodí.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: beznadejne.

Jednotka super. dvojka super, trojka super. stvorka dajme tomu. patka mala byt cisto o posielani do minulosti, casove slucky a podobne, ale povodny pribeh zachovany, cela sa mala odohravat viac menej v buducnosti. sestka totalny narez aky sme videli na zaciatku jednotky, cisto sekanica strojov vs ludia, a finale. a koniec.
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Nedavno som si z nostalgie pozrel celu trilogiu + aj najnovsi diel s Christianom Bale-om.
Osobne sa na reset vcelku tesim, ale nic extra od toho neocakavam. Asi to bude tym, ze ja si budem uz do konca zivota terminatora spajat s namakanym (mladym) Arnoldom.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

manager666 napísal:Nedavno som si z nostalgie pozrel celu trilogiu + aj najnovsi diel s Christianom Bale-om.
Osobne sa na reset vcelku tesim, ale nic extra od toho neocakavam. Asi to bude tym, ze ja si budem uz do konca zivota terminatora spajat s namakanym (mladym) Arnoldom.
terminator je arnie, bez neho to je nemastne-neslane. jeho humor mi velmi vyhovuje.
"You are the asshole on TV" EPIC :lol:
Napísať odpoveď