S4 mini problem s NFC
S4 mini problem s NFC
Ked zapnem NFC tak sa neda vypnut stale po kliknuti na ikonu sa samo znova zapne. Vypnut sa mi ho podari asi po piatich kliknutiach na ikonu a ak ho zasa zapnem tak znova to iste. Mate niekto skusenost v com oze byt chyba. Na reklamacii uz bol a prisiel naspat a to iste.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: S4 mini problem s NFC
Update firmwaru??? Skusal si dlho podrzat prst na ikonke NFC???
Sem tam to ide normalne ale ked tomu zacne drbat tak poriadne blika to stale na notifikacnej liste vypne a zapne sa to samo a nejde to vypnut ani v menu, kliknem na to ze chcem vypnut a ono to trosku slabsie svieti na zeleno a za chvilu sa to normalne rozsvieti. Potom to takto blika aj bez bez toho aby sm klikal az po nejakom case sa to podari vypnut.
Skusal som Hard reset, najnovsi firmware ale aj starsi a furt to iste. Niekedy sa aj stalo ked som mobil dlhsie nepouzival cca 5 hodin tak sa sam resetol. Neviem ci to ma na to nejaky vplyv
Skusal som Hard reset, najnovsi firmware ale aj starsi a furt to iste. Niekedy sa aj stalo ked som mobil dlhsie nepouzival cca 5 hodin tak sa sam resetol. Neviem ci to ma na to nejaky vplyv
reklamuj ak môžeš, vyzerá to na HW chybu